Eşimin amacı ne?

Geçim olsun yuva yıkılmasın diye idare ediyoruz ama kendilerini iyice bi halt zannediyolar terbiyesizliğin dozunu arttırıyolar.. fedakar olmak sadece biz kadınlara has bi şey sanki.. Biz Allah ın emanetiyiz onlara.. üstümüze titriyceklerine anamızdan emdiğimizi burnunuzdan getiriyolar güçlerini birleştirip
Aynen öyle o değerli anneleri bizim peşimizden vakit kaybetmeden yeni avlar peşine düşüyolar istediğimiz kadar geçim bilelim arkanda duran eşinin olması çok önmli O zmn kıyamet kopsa duymazsın ama nerde öyle eş öyle erkek

Çok güzel ifade etmişsiniz içimdekileri emin olun bunu yazıcam eşime hafta başında ayrılıyorum evden beklemenin mantığı yok saygı sevgi olmayan yerde neden beklim

ya burnu sürter kaybetme korkusu olur bundan sonra adam gibi davranır ya da kendini düzeltme yoluna gitmezse seni gerçekten kaybeder.. şu an bu evlilik onun elinde..

Biraz bebişi düsunmek gerek degil mi. Hemen bosanmalardan falan bahsetmesek de bi çözüm üretmeye calissak:/ eşin sizin eve gecmez,ona ters gelir. kendini içgüveysi gibi hisseder. Türk erkeklerimizin kafasi malesef boyledir. Evle alakali bi bahanen varsa onu soyle. Ne bilim mesela eskiyse rutubeti vs yada kucukse, kiraya verelim biz baska bi eve kiraya cikalim de.evden gelen kirayi otrdgnz eve verirsiniz bisey kaybetmemis olursunuz.

Biraz bebişi düsunmek gerek degil mi. Hemen bosanmalardan falan bahsetmesek de bi çözüm üretmeye calissak:/ eşin sizin eve gecmez,ona ters gelir. kendini içgüveysi gibi hisseder. Türk erkeklerimizin kafasi malesef boyledir. Evle alakali bi bahanen varsa onu soyle. Ne bilim mesela eskiyse rutubeti vs yada kucukse, kiraya verelim biz baska bi eve kiraya cikalim de.evden gelen kirayi otrdgnz eve verirsiniz bisey kaybetmemis olursunuz.
Canımm sıkıntı o eve geçmek değilki eşim ailesinden çekiniyo bu yüzden adım atamıyo

Teşekkür ederim yorumunuz için eşim evlenmeden önce ailesini kısaca anlattı bizim biraz hızlı oldu evlilik yurt dışında olmam nedeniyle ailesiyle çok samimi değildik ailece resmi ve saygılıydık fakat az kişi olmalarına rağmen bir orduya baş gelecek şekilde hakaret dolu insanlarmış malesef aile apartmanı böyle ama binde bir defa çok iyi olanlarda çıkıyor gördüm ama benim şansım hiç yokmuş onu anladım

Son düzenleyen: Moderatör:
Allah bildiği gibi yapsın öyle anneyi! Adam gibi adam olmayan bir erkek müsveddesine kocam demek zor olsa gerek. Gerçektende annesiyle aşk yaşıyorlarmış. Hangi adam şeytan annesi için eşine defol şeytan der aklım almıyor. Keşke defol dediğinde gitseydiniz. O da kokuşmuş anasıyla yaşasaydı.
Çok sinirlendim

Teşekkür ederim yorumunuz için eşim evlenmeden önce ailesini kısaca anlattı bizim biraz hızlı oldu evlilik yurt dışında olmam nedeniyle ailesiyle çok samimi değildik ailece resmi ve saygılıydık fakat az kişi olmalarına rağmen bir orduya baş gelecek şekilde hakaret dolu insanlarmış malesef aile apartmanı böyle ama binde bir defa çok iyi olanlarda çıkıyor gördüm ama benim şansım hiç yokmuş onu anladım
Cnm senin durumunda sikintiliymis
Esin baya kirici
Ayrilmayi mi dusunuyorsun
Bu adamlar neden evlendiginin farkina varamiyorlar
Hic anlamiyorum

Allah bildiği gibi yapsın öyle anneyi! Adam gibi adam olmayan bir erkek müsveddesine kocam demek zor olsa gerek. Gerçektende annesiyle aşk yaşıyorlarmış. Hangi adam şeytan annesi için eşine defol şeytan der aklım almıyor. Keşke defol dediğinde gitseydiniz. O da kokuşmuş anasıyla yaşasaydı.
Çok sinirlendim
Gece gece çok güldüm ya adamda anasıda hastalıklılar kadın Zaten söylüyo ben oğluma aşığım oğluda sonradan oldu yoktu böyle bir durum gidicektim söyledimde ama ailem dedi öfkeyle kalkan zararla oturur bir ömür evladın için mecburen tek kelimede olsa konuşucan tatlılıkla konuş sonbaharı bekle dediler bende beklicem olmadı ben çıkarım evime gelmek isterse gelir yoksa oturur anasıyla

Cnm senin durumunda sikintiliymis
Esin baya kirici
Ayrilmayi mi dusunuyorsun
Bu adamlar neden evlendiginin farkina varamiyorlar
Hic anlamiyorum
P pamuk kiz canım ayrılmayı düşünüyorum böyle devam ederse sonbaharda kendi evime geçicem gelen gelir gelmeyen gelmez farkına varırlar anacıkları müdahale etmese eşim ve anası ağızlarından çıkanları tartmıyolar ikiside aynı kafa

P pamuk kiz canım ayrılmayı düşünüyorum böyle devam ederse sonbaharda kendi evime geçicem gelen gelir gelmeyen gelmez farkına varırlar anacıkları müdahale etmese eşim ve anası ağızlarından çıkanları tartmıyolar ikiside aynı kafa
Hakkinda hayirlisi olsun cnm
Belki sen bole saglam ve kararli adim atinca hersey duzelir belli mi olur insallahhh

Türk anaları bir oğlunu evlendirince ohh diyor bir de boşatınca...zor olmalı iç içe yaşamak...çocukta var iyi düşünülmeli..sen dolmuşsun anlıyorum seni de baya da gaz veriyorlar arkadaşlar bu arada.. sinirle söylenmiş bi iki talihsiz cümle için.. ama gururludur benim Türk kadınım bi küfür duysa evi terkeder hahahha

Türk anaları bir oğlunu evlendirince ohh diyor bir de boşatınca...zor olmalı iç içe yaşamak...çocukta var iyi düşünülmeli..sen dolmuşsun anlıyorum seni de baya da gaz veriyorlar arkadaşlar bu arada.. sinirle söylenmiş bi iki talihsiz cümle için.. ama gururludur benim Türk kadınım bi küfür duysa evi terkeder hahahha
zulmet zulmet küfür dayak ve aldatma devamı gelen şeylerdir erkeklerin durması gereken yerleri bilmeleri lazım gaz vermek değil kadın kadının halinden anlıyo ve çekmesin deniliyo sıkıntı ayrıca baştaki söylediğiniz sözler o kadar haklıki bi evlendirince oh diyolar bi boşatınca

Back
X