• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin amcası neden böyle yapıyor anlayamıyorum

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
biz aile şirketi olduğumuz için ben eşim görümcem felan birlikte çalışıyoruz,
normalde görümcemle aramda hiçbi sıkıntı yok gayet iyi anlaşırız..
eşimin amcası emekli ara sıra ofise gelir gider
neyse uzun zamandır bana hep görümcemi anlatır ama överek anlatır
sanki benle görümcem arasını bozmak ister gibi

mesela bana söylediklerinden örnek vereyim;
bu kız varya çok güzel kız yaa
her müşteri bu kızı istiyor soruyor çok memnunlar
(görümcem benden sonra işe başladı) bunun üstüne bana diyorki
işte bu kız geldi ofise artık kimse seni istemez müşteriler hep onu sorar
vs vs vs hep bana gelip görümcemi över ve beni bir adım geriye atar cümleleriyle
hep önemsemedim boşverdim
he he dedim geçtim
çünkü görümcem iyidir bana bir zararı yok kızcağızın

ama en son bişey dediki şok oldum yaaa
geçen haftya eşimin akrabasının düğünü var
davetiye 2 kişilik ve eşim bana o tarihe hazırlan gidelim dedi..
neyse bu amca bey gene geldi ofise
sen düğüne gitme dedi eşimle görümcemi söyledi onlar gitsin dedi
bende sinirlendim ama bişey demedim
benim düğünden felan haberim yok eşim bir yere gideceksek bana bilgisini verir gideriz felan dedim geçiştirdim yine
sonrali gün gene geldi dedi aynı şeyi
sen gitmezsin düğüne diyor bunlar gitsin diyor

eşimde şehir dışındaydı aradım biz bu düğüne gidecekmiyiz dedim gidecez hazırlan sen dedi
amcası gene aynı şeyi dedi
bende sinirlendim vallahi benim eşim bir yere davetliyse haklı ve mantıklı oarak beni yani eşinide yanında götürür
eşimde zaten bana hazırlan gidicez dedi dedim sert bi şekilde
sonuç gittik bu düğüne
ama varya nerdeyse 3 gün 4 gün bu adam bana böyle dedi durdu

ve yukarıda dediği gibi bu adam her fırsatta görümcemi bana anlatır över onu ben önemsiz bişeymişim gibi vurgular
sürekli görümcemi kıskanmamı istiyor gibi anlam veremedim

birde sizlerle paylaşaım dışarıdan nasıl görünüyor bu olay diye paylaştım

yuh diyorum artık niye sessiz kalıyosunz ki tepkinizi verin bence ...

görümcemden,eşimden yana bir sıkıntım şikayetim yok normalde
uzun süredir bu adamı çözmeye bunun nedenini öğrenmeye çalıştım hep
o yüzden kimseye bişey demedim
sizlerlede paylaşıp eşimle konuşmayı düşündüm
ama normalde gerçekten önemsemiyorum
böyle konuştuğu anlarda hep onu boşverdiğimi önemsemediğimi gösteriyorum anlıyor aslında
ama anlam veremdiğim ne garip bir davranış dimi
başkası yapsa belki kırılırım ama sen kimsin ki diyorum içimden

Amca bey ille kaşınıyor yani. Ya eşinden ya senden şöyle okkalı bir zılgıt istiyor belli ki. At ile deve değil arkadaşım "biz yapılması gerekeni yaparız,koskoca insanlarız siz canınızı sıkmayın amcacım" diyebilirsiniz. Görümcen konusuna gelince "o benim kardeşim,onun başarısı,güzelliği beni ancak mutlu eder,içimde ona karşı kötü duygulara yer yok ama bu herkes için geçerli değil tabi" yerinde bir had bildirme olacaktır.
Kolay gelsin...

bence bunu eşinizle konuşmayın adamın derdi zaten bu tatsızlık çıkarmak siz payını verin ve muhattap olmayın eğer ki eşiniz farkeder amcama böyle mi davranıyorsun derse ozaman söyleyin fesatlık yapmaya çalıştığı için diye

bence bunu eşinizle konuşmayın adamın derdi zaten bu tatsızlık çıkarmak siz payını verin ve muhattap olmayın eğer ki eşiniz farkeder amcama böyle mi davranıyorsun derse ozaman söyleyin fesatlık yapmaya çalıştığı için diye

aslında hak veriyorum sana
eşimle konuşmaktansa ağzının payını verip eğer eşim sorarsa bende böyle yaptım derim
off allahım off ne insanlar var şu hayatta bir bakarmısınız yaa
kocaman adamsın ne uğraşıyon benimle ne istiyon yani

Amca bey ille kaşınıyor yani. Ya eşinden ya senden şöyle okkalı bir zılgıt istiyor belli ki. At ile deve değil arkadaşım "biz yapılması gerekeni yaparız,koskoca insanlarız siz canınızı sıkmayın amcacım" diyebilirsiniz. Görümcen konusuna gelince "o benim kardeşim,onun başarısı,güzelliği beni ancak mutlu eder,içimde ona karşı kötü duygulara yer yok ama bu herkes için geçerli değil tabi" yerinde bir had bildirme olacaktır.
Kolay gelsin...

güzel söylemişsin beğendim

belki sizi havalı,görümcenizi aşağııda gördüğünüzü düşünüyor kendince yeğenini koruma size ispatlama içgüdüsüyle yaklaşıyor olabilir.. Bence bu tarz şeyler söylediğinde sizde görümcenizi yere göre sığdıramayın elbette bu görümcenizi biraz havalandıracak ama amcanızı belli bir zaman sonunda susturacaktır..Hatta amca görümcem öyle bir çalışıyorki senin gelmene bile geek yok,gelme artık istersen de diyebilirsiniz..

Son düzenleme:
aslında hak veriyorum sana
eşimle konuşmaktansa ağzının payını verip eğer eşim sorarsa bende böyle yaptım derim
off allahım off ne insanlar var şu hayatta bir bakarmısınız yaa
kocaman adamsın ne uğraşıyon benimle ne istiyon yani

aklınca entrika yaratmak istiyor olay olsun :51: :27:

Böyle ara bozucu insanlar çok malesef bu tarz konuştugunda bence takma umrunda degil gibi davran sen ters davrandıkça sert çıktıgın zaman daha çok üstüne gelebilir.

Eşinizin akrabasının düğününe onlar neden davet edilmediler?

Bir de neden düğüne onların gitmesi için ısrar ederken siz bunun sebebini sormadınız?
Niye bu konuyu açıyorsun sürekli diye sormuyorsunuz?
Eline ne geçecek ya da geçmeyecek.
ben sizin yerinize olsaydım eşime anlatır onun yanında neden böyle söylediğini açıklamasını isterdim
Siz böyle ondan kurtulmak için kaçamak cevaplar verdikçe haddini epey aşacak bu adam.
Eltinizi bu kadar övmesi de bana başka şeyler düşündürtüyor nedense..
Bir adam bir kadın hakkında bu kadar çok konuşmaz. Konuşmamalı..

Böyle ara bozucu insanlar çok malesef bu tarz konuştugunda bence takma umrunda degil gibi davran sen ters davrandıkça sert çıktıgın zaman daha çok üstüne gelebilir.

aslında bunu düşündüğüm için hep sustum şimdi ben bir laf desem belki o laf döner gelri bana farklı şekilde diye
hep önemsemedim .. çünkü adam bana göre hep art niyetli gibi kim niye böyle bişey yapsınki dimi

Eşinizin akrabasının düğününe onlar neden davet edilmediler?

Bir de neden düğüne onların gitmesi için ısrar ederken siz bunun sebebini sormadınız?
Niye bu konuyu açıyorsun sürekli diye sormuyorsunuz?
Eline ne geçecek ya da geçmeyecek.
ben sizin yerinize olsaydım eşime anlatır onun yanında neden böyle söylediğini açıklamasını isterdim
Siz böyle ondan kurtulmak için kaçamak cevaplar verdikçe haddini epey aşacak bu adam.
Eltinizi bu kadar övmesi de bana başka şeyler düşündürtüyor nedense..
Bir adam bir kadın hakkında bu kadar çok konuşmaz. Konuşmamalı..

canım allah var eşim hiçbir ortamda bana laf bırakmaz
bana biri bişey dese benden önce ağızlarının payını verir
ben o yüzden kimseyi tınlamam bu adama da bir süre böyle yaptım önemsemedim ve kendini hiç önemsemediğimi belli ettim aslında
ama bu son olay iyice düşündürdü beni
yani bir insan neden böyle yaparki dedim kendi kendime
düğün olayına gelince eşim bana kesin bir şekilde gidicez hazırlan dedi
ben amcası böyle dediğinde bir ara dedimki
eşimi ara söyle ona dedim
çünkü biliyorum eşime ders eağzının payını alacak diye
ondan sonra bişey demedi eşime de sormadım aradımı seni diye

görüöcenizle bu konuyu konuştunuzmu?amcanızın tavrına o ne diyor?

yok yaa kıza bişey demedim hani ne bileyim ne diyeyimki
dediğim gibi önce hep bu adamı anlamaya nedne böyle yaptığını çözmeye çalıştım
bundan sonra devam ederse ki edecektir sanırım
ona göre bişeyler yapacam

vardır böyle pislikler amaç huzur kaçırmak mukayese ederek insanları müzevir herif haddini bildir yoksa daha ileri gider .

Ben elti zannettim. Görümceymiş.
Karıştırırım ben eltiyi görümceyi nedense.
Bu daha kötü. Daha çirkin..
Yeğeni için böyle anlamsız konuşmazı

Ben elti zannettim. Görümceymiş.
Karıştırırım ben eltiyi görümceyi nedense.
Bu daha kötü. Daha çirkin..
Yeğeni için böyle anlamsız konuşmazı

ya bir genç kız veya bayan olsa ne bileyim akrabalardan bayan olsa hadi dedikoduyu seviyor felan derim
ama kocaman adamsın yaa yani bana bunları dediğinde eline ne geçiyor ki ne anlıyon yani
ben görümceme karşı kötü mü bakayım yani nedir amacı anlam veremedimki

yok yaa kıza bişey demedim hani ne bileyim ne diyeyimki
dediğim gibi önce hep bu adamı anlamaya nedne böyle yaptığını çözmeye çalıştım
bundan sonra devam ederse ki edecektir sanırım
ona göre bişeyler yapacam

ne bileyim ben olsaydım sorardım. kardeşiniz gibi görüyorsunuz sonuçta. derdim ya bu amca neden böle davranıyor. bişeymi yaptım. sanki bizi birbirimize düşürüp aramızı açıacak gibi düşünüyorum sence yanlışmı düşünüyorum. sen öyle bişey hissettinmi gibilerinden konuşabilirsin. amcanıza gelincede pek unursamayın hehe deyin geçin.tekrar görümcenizi övecek olursa o benim kardeşim gibi ben onun başarısınız sizden daha çok isterim gibi cümlerlerle kıskanmadığınızı ,aranızın açılmayacağını belirtin.

ne bileyim ben olsaydım sorardım. kardeşiniz gibi görüyorsunuz sonuçta. derdim ya bu amca neden böle davranıyor. bişeymi yaptım. sanki bizi birbirimize düşürüp aramızı açıacak gibi düşünüyorum sence yanlışmı düşünüyorum. sen öyle bişey hissettinmi gibilerinden konuşabilirsin. amcanıza gelincede pek unursamayın hehe deyin geçin.tekrar görümcenizi övecek olursa o benim kardeşim gibi ben onun başarısınız sizden daha çok isterim gibi cümlerlerle kıskanmadığınızı ,aranızın açılmayacağını belirtin.

bayağı öncelerde bir zaman görümcemin yanında yine bu tarz bişey dedi
görümcem utandı kızcağız mahçup oldu güzelce terslemişti bunu
ondan sonrada hiç görümcemle bu konuyu açmadım
ne bileyim hiçbi sıkıntıız derdimiz yok
birlikte işe gelir gideriz iyi çalışırız anlaşırız

ben hayatımda ilk defa böyle bir adam böyle bişey gördüm anlam veremdim dediğim gibi önce çözmeye anlamay çalıştım
ama bu düğün olayından sonra iyice gıcık oldum bişeyler yapmak istedim artık

Back
X