- Konu Sahibi alevalev888
Amerikaya gidesi varmis, bahane etmis bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi bebeğim bak Türk erkekleri yabancı hatunları kendilerine hasta, kul köle olacak, yedirip içirecek hizmet edecek ve yatakta harikalar yaratacak evcimen karakterde sanıyor… sen şimdi hayır deyince şoka girdi. Alışırsınız birbirinize endişelenmeOna göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
6ay sonra mı?Merhabalar.
Eşim birkaç hafta bensiz Amerika'ya gitti. Kendisi çalışmama karşı olmasına rağmen işe başladığım için böyle olduğunu söyledi. Yani işe başladım diye bana kızdı. Amerika’da yaşayan bekar bir erkek arkadaşı var, onun yanına gitti, evinde kaldı “intikam” olarak. Daha sonra beni iki hafta için birlikte Amerika’yı gezmeye davet etti ama birlikte başvuru yapmadığımız için bana vize verilmedi, red aldım. 6 ay geçti ama kızgınlığım geçmiyor..
Sizce haksız mıyım hanımlar?
İnsanlar iyice delirdi ne olacak bilmiyorumEşim işe başladım diye bana kızdı ve intikam olarak bekar bir arkadaşını ziyarete Amerika'ya gitti.
Bacım sen tam doğru yere gelmişsin, burada takılmaya devameşiniz tarafından manipülasyona maruz kalıyorsunuz. kendinizden asla taviz vermeyin, sınırlarınızı koruyun, ne yapmak istiyorsanız onu yapın. bu hayata bir kere geldiniz sonuçta. umarım hayat size güzel fırsatlar getirir, hoş geldiniz.![]()
Siz kaç yaşındasınız eşiniz kaç yaşındaOna göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
Ona göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
6 aydir eşiniz ordami?Karadağlıyım yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.
Eşim işe başladım diye bana kızdı ve intikam olarak bekar bir arkadaşını ziyarete Amerika'ya gitti. 3 hafta kaldı. Sonra beni de davet etti ama vize vermediler bana. 6 ay geçti ve hala kırgınım…
Ne biçim adam bu yahu.Ona göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
Mis gibi ülkeni bırak gel bu dağ ayisiyla evlen kader işte.Sizi işe girdiğiniz için bırakıp 3:hafta Amerika da alem yaoan adam geldiğinde sizi bulamamaliydı tek bulduğu boşanma dilekçesi olmaliydı. Siz böyle alttan alıp affettikçe daha kötü muamelelere hazır olun geçmiş olsunOna göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
Biz anca salondan yatak odasına gidebiliyoruz.Ahhhh ulanMillet kızınca ülke değiştiriyor vay anasını