Eşimin Amerika’ya gitmesi

Ona göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
Şimdi bebeğim bak Türk erkekleri yabancı hatunları kendilerine hasta, kul köle olacak, yedirip içirecek hizmet edecek ve yatakta harikalar yaratacak evcimen karakterde sanıyor… sen şimdi hayır deyince şoka girdi. Alışırsınız birbirinize endişelenme 😂

Merhabalar.

Eşim birkaç hafta bensiz Amerika'ya gitti. Kendisi çalışmama karşı olmasına rağmen işe başladığım için böyle olduğunu söyledi. Yani işe başladım diye bana kızdı. Amerika’da yaşayan bekar bir erkek arkadaşı var, onun yanına gitti, evinde kaldı “intikam” olarak. Daha sonra beni iki hafta için birlikte Amerika’yı gezmeye davet etti ama birlikte başvuru yapmadığımız için bana vize verilmedi, red aldım. 6 ay geçti ama kızgınlığım geçmiyor..

Sizce haksız mıyım hanımlar?
6ay sonra mı?

Eşim Amerika'ya tek gitse çok bozulurdum 1 hafta da değil 3 hafta hem de
Büyük ihtimal geldiğinde evde olmazdım burnu sürtsün diye başka bir yerde tatilde olurdum

Esiniz üc hafta amerika ya gittmis, sizde bi bes haftaligina avrupa turu falan yapin. Esinizede öyle gezilmez bak böyle gezilir karti yollayin gittiyiniz yerlerden. Üstlik neden bir es esinin calisip calismamasi kararini verir ki …..

eşiniz tarafından manipülasyona maruz kalıyorsunuz. kendinizden asla taviz vermeyin, sınırlarınızı koruyun, ne yapmak istiyorsanız onu yapın. bu hayata bir kere geldiniz sonuçta. umarım hayat size güzel fırsatlar getirir, hoş geldiniz. 🩷
Bacım sen tam doğru yere gelmişsin, burada takılmaya devam

Eşiniz döndü mü, bu olay geçmişte mi yaşandı, Amerika'ya normal yolla mı gitti… Hiç biri net değil. Çocuk demesinin tek nedeni var, çifte vatandaşlık. Karadağ Avrupa'nın ortasında mis gibi yer, 2025 yılında AB üyesi olması bekleniyor ve vatandaşları schengen bölgesinde vizesiz seyahat edebiliyorlar. Sizinle çıkarı için evlenmiş gibi görünüyor, ortak çocuğunuz olursa belki kapağı oralara atmayı planlıyordur. Amerika için de aynı şeyi düşünüp sınır dışı edilmiş olabilir mi?

Yalnız o güzelim ülkede hiç mi doğru düzgün adam kalmadı da bizim barzoların eline düştünüz? Bekar arkadaşı diye niye özellikle belirtiyorsunuz, evli olsa sorun olmayacak mı? Ayrıca AB içinde serbest dolaşım hakkı olan birinin Amerika vizesinden red alması biraz ilginç. Türk vatandaşlığına mı geçtiniz veya vize başvuru formlarınızı eşiniz-başkası mı doldurdu? Neydi red cevabı?

Ona göre arkanında iş çeviren benim çünkü iş buldum ve işe girdim. Bir sene Türkçe öğrenerek geçirmeme ve çalışmak istediğimi söylememe rağmen.. ancak çocuk sahibi olmak için evlendiğini ve önce çocuk yapması gerektiğini, sadece ondan sonra işe gitmesi gerektiğini söyledi. 3 sene bile olmadı evleneli ne acelesi var ki anlamıyorum.. her zaman bana Türkiye’de herkes böyle olduğunu söylüyor, ama ben artık inanmıyorum.
Siz kaç yaşındasınız eşiniz kaç yaşında

Evet, bir çift evlendiğinde çocuk yapana kadar çocuk için baskı görür , çocuğu doğuncada sonrada ikinci çocuk için baskı görür
Neyse eşin gezmek için bahane arıyor, ayrıca yapmanı istemediği her şey için seni böyle cezalandıracak mı ?

Karadağlıyım yabancıyım, Türkçem için kusura bakmayın, biraz karışık oldu yazdıklarım.

Eşim işe başladım diye bana kızdı ve intikam olarak bekar bir arkadaşını ziyarete Amerika'ya gitti. 3 hafta kaldı. Sonra beni de davet etti ama vize vermediler bana. 6 ay geçti ve hala kırgınım…
6 aydir eşiniz ordami?
SIzde kizin başka bir bekar arkadaşinizin yanina gidin kudursun oda.

Ne biçim adam bu yahu.🙄
Kafasi esiyor amerikalara gidiyor kim bilir orda neler yapiyor firsatini bulmuş gitmiş birde sana kurallar sayiyor neden evet diyorsunki her dedigine ben ne dersem o olacakmiş yok öyle bir dunya.

Mis gibi ülkeni bırak gel bu dağ ayisiyla evlen kader işte.Sizi işe girdiğiniz için bırakıp 3:hafta Amerika da alem yaoan adam geldiğinde sizi bulamamaliydı tek bulduğu boşanma dilekçesi olmaliydı. Siz böyle alttan alıp affettikçe daha kötü muamelelere hazır olun geçmiş olsun

Back
X