Eşimin anlamsız davranışı

Yeni evli veya sevgili degilseniz alakasiz zamanlarda elbise giymek oyle aklini alan bisey olmaz normal olarak. 😄 surekli yapmiyormus zaten.

Her gün isteyen bir adamsa peki bu da mı normal?

Isteyebilir yani insanin istekli olmasi cinsellikle kafayi bozdugu anlamina gelmez. Ben de esimi cekici buluyorum, keyif aliyorum duzenli de cinselligimiz var ama her an o istedigi saniyede üstüne atlarim demek degil bu. Erkekler icin de gecerli bu durum.

Kızlar, az önce eşimin önüne fantazi elbise ile çıktım ama o oyun oynuyorum biraz bekle dedi, normalde hiç böyle yapmazdı açıkcası ben buna çok kırıldım ve üzerimi değiştim. Sizce tepkim normal mi, abartıyor muyum? 🤦🏽‍♀️

Kim olsa bozulur, bakmayın siz yorumlara.
Muhtemelen yeni evlisiniz ve birbirinizin tepkilerini tam kestiremiyorsunuz, bu tarz şeyler zamanla oturuyor çünkü.
Fantazi kıyafetler güzel ama zamanlama da önemli oyuna çok kaptırdıysa birden o moda giremeyebilir, şahsi algılamayın.
Ama dümbük gibi şimdi değil demek yerine heyecanlanmış ama birazdan gelecek numarası çekmesi daha şık olurmuş.
Bazen de bilemiyorlar o vakitler robotik tepki de verebiliyorlar.
Öte yandan olay fantazi kıyafetten ziyade o “modda” olmak.
Yani kıyafetten önce beden diliniz o mesajda olmalı🤣
Diğer türlü yem atmış bekleyen oltacı gibi oluyor ve bu şekilde tava gelmiş olmayı da istemiyolar bazen, salakça hesaplar ama ilkel bir taifeden bahsediyoz maalesef herif taifesi böyle.

Son düzenleme:
Kızlar, az önce eşimin önüne fantazi elbise ile çıktım ama o oyun oynuyorum biraz bekle dedi, normalde hiç böyle yapmazdı açıkcası ben buna çok kırıldım ve üzerimi değiştim. Sizce tepkim normal mi, abartıyor muyum? 🤦🏽‍♀️
Tavrı ve söyledikleri hoş olmamış, bozulmakta haklısınız.

Back
X