eşimin anlayışsız sulalesı

Görmek istemelerini anlıyorum. Madem evler bu kadar yakın. Bebeğinizin gün içinde keyifli olduğu zamanlar vardır mutlaka. Gün içinde siz çocuğu yarım saat götürseniz. O zaman sevseler.

Görmek istemelerini anlıyorum. Madem evler bu kadar yakın. Bebeğinizin gün içinde keyifli olduğu zamanlar vardır mutlaka. Gün içinde siz çocuğu yarım saat götürseniz. O zaman sevseler.
Aynı bınadayız cnm.bayram boyunca devamlı götürdüm.hatta telefon açtım suan uyanık yarım saat sonra yatırcam isterseniz gelin diye.pozitif olmaya çalıştım devamlı.ama doymuyorlar çocuğun uyku saati geldımı biraz daha falan diyorlar.bir keresinde kaka yaptı temızleyım dedim lkv demezmı biz gidince temizle.yok pisik oluyor dedim temızledım.

benim eşimde beni hiç desteklemezdi hep ailesi haklı. o da beni çok yordu.siz en azından bu açıdan şanslısınız
Cnm ya dediğin doğru tasınmamız Sart.ama ev eşimin babası uzerine o yüzden ne satabılıyoruz ne kiraya verebılıyoruz.maddi olarakta kıra ödeyecek güçte değiliz.çocuğumuz daha yeni doğdu.esım evi üstüne alabilse kiraya verebiliriz yada satıp başka yerden ev alabiliriz.bununla ilgili konuscam.ama kp vermez sanmıyorum.burada yaşayarak bu insanları adam etmenin yolu yok sanırım.

bence konu sahibi haklı. aile apartmanı diyor böle uzaktan konusmak kolay onu dusunun bide uykusuz yorgun yazık kadına

Cnm çok haklısında bebegım maşallah gaz sancısı olan bir çocuk degil.sadec uykusuz kalınca çok ağlıyor böyle uyandırılınca falan.
Tamam da geleni gönderecek misin böyle
Ayıp cidden
Ama madem amacın bebek, durmayınca ver kim geldiyse biraz oyalasınlar sende işini gücünü gör
Ama yok bebek bahane ben eşimin tarafına karşı çok doldum hiç birini istemiyorum diyosan o ayrı

Offf çocuk uyanık ken kimse gelmez uyuyunca zırrrrr zil. Kabus resmen

Öyle yapıyorum zaten.yanı artık doldum istemiyorum dogal olarak.

Kızlar çocuk uyuyor kapıyı Zile basmayın dedik Allah razı olsun basmıyorlar çok soz dinliyorlar ama kapıyı kıracak gibi vurmaya başladılar bu sefer Zile basmayın dedik ya:) ama kapı yerinden oynucak görseniz.esım bınlerece kez uyardı.gitmeden önce telefon açın kapıya gelince telefon açın kapıya vurmayın.yok yok yok.durmuyorlar.artık tukendık ben bebegım esım.yorulduk.buradan maddi olarak durumumuzdan dolayı tasınamıyoruz.esımıde ciddiye almıyorlar.ben hıç yüz goz olmadım.ama artık ben mı konuşsam nasıl konussak ne desek bu insanları durdursak?

Cnm kovsam git gelme derim.sen baştan oku sonra vcevaplayayım.
Konuyu okudum
Önce çocuklarını bırak gel demişsin
Sonra madem öyle sende git bebek uyanınca çağırırım demişsin
Eşim çıldırdı tabi ama tabi ki çağırmayacam demişsin

Buna kısaca kovmak deniyo, kapıya gelmiş geri göndermişsin işte

Öyle degil cnm.tekrar tekrar yazmak istemiyorum.biraz dikkatli okursan hak vereceksin.gelen kişinin çocukları değildi getirdikleri.anneleri eşimin kuzenıyle çocuklar evde yaramazlık yapıyor diye bana gondermıslerdı.dediğim gibi dıkakatlı okursanız anlayacaksınız.

Kızlar iyi geceler.olan olaylardan sonra ben eşimin ailesiyle ilişkileri eşimin hatrına sıcak tutmak istedim.fakat ben bunu yaptıkça dahada arsızlastilar.ben en son zili koparmak zorunda kaldım.zili kopardım ama bu sefer kapılar kırılacak gibi calınmaya başladı.esım akrabalarının bebegı görmek ıstedıklerını ve bize gelmek istediklerini söyledi.ben istemeye ıstemeyede olsa eşimin hatrına gelsinler dedim.ama dedim gunduz gelsınlerkı kızım uyumamıs olur dedim.hem uyku vaktındede gitmiş olurlar.saat akşam 8 de geldi bunlar! Melegım çoktan uyumustu 3 buçuk aylık bebe daha.Allahım hem kalabalıklar hemde nasıl ses yapıyorlar öyle böyle degil.çocuğumun uyuduğunu bildikleri halde kahkahalar uçuşuyor.yavrum ağlayarak uyandı!sonra bunlar görmeye geldiler.bu sefer yavrum kalabalığı görünce katıla katıla ağlamasın mı!esım ne derse beğenirsiniz x Ağabey çocuğu sevecektı ne olacak! Dedim elinin koru olucak.allahtan nasıl bir hikmetse birinin annesımı ne hastalanmıs paldır küldür kalkı gittiler.olmuyor kızlar yapamıyorum.ne ben ne bebegım olmuyor.uzak dursam onlar sıkıntı yaratıyor hafif güler yüz gostersem biz zarar görüyoruz.Allahım yardımcı olsun bana.önceden eşimle anlasıyorduk.artık sulalesı yüzünden bizde anlasamıyoruz.çocuk ağlarken x Ağabey sevmıcekmı diyen bir esım var.kv ye kp ye yüz versem o kapı günde 40 kez çalıyor.vermesem sorunlu oluyorum.şimdide çocuğum zarar görüyor.

Ben aynen katılıyorum yaptğnza anlayışla söylemkten anlamıyolarsa napcan mecburen sert çıkıcan bnce hiçbişey evladımızdan önemlı değil

Merhaba canım yazdıklarına üzüldüm ( 2015 Temmuz annelerine enden yazmıyorsun sayfamız ne güzeldi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…