- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Görmek istemelerini anlıyorum. Madem evler bu kadar yakın. Bebeğinizin gün içinde keyifli olduğu zamanlar vardır mutlaka. Gün içinde siz çocuğu yarım saat götürseniz. O zaman sevseler.Kızlar merhaba.kv ve kp sabah geldiler.evde arkadaşım vardı o açmış kapıyı ben olsam acmazdım zaten.dediler bebek ne yapıyor uyuyor dedim.besıgının basına gittiler uyuyan çocuğa agucuk mugucuk ay ay falan filan derken çocuğu uyandırdılar!!! Ben bırsey demedim.birde AA uyandı demesınlermı.cıldırdım kızlar.artık dayanacak gücüm kalmadı.çocuk tabı kendi uyanmayınca ağla ağla ağla artık katıldı aglamaktan kusmaya başladı.bu insanları 1500 kere uyanrdık ama yok NATO mermer NATO kafa.bir akıl verin ne yapalım?
Aynı bınadayız cnm.bayram boyunca devamlı götürdüm.hatta telefon açtım suan uyanık yarım saat sonra yatırcam isterseniz gelin diye.pozitif olmaya çalıştım devamlı.ama doymuyorlar çocuğun uyku saati geldımı biraz daha falan diyorlar.bir keresinde kaka yaptı temızleyım dedim lkv demezmı biz gidince temizle.yok pisik oluyor dedim temızledım.Görmek istemelerini anlıyorum. Madem evler bu kadar yakın. Bebeğinizin gün içinde keyifli olduğu zamanlar vardır mutlaka. Gün içinde siz çocuğu yarım saat götürseniz. O zaman sevseler.
Cnm ya dediğin doğru tasınmamız Sart.ama ev eşimin babası uzerine o yüzden ne satabılıyoruz ne kiraya verebılıyoruz.maddi olarakta kıra ödeyecek güçte değiliz.çocuğumuz daha yeni doğdu.esım evi üstüne alabilse kiraya verebiliriz yada satıp başka yerden ev alabiliriz.bununla ilgili konuscam.ama kp vermez sanmıyorum.burada yaşayarak bu insanları adam etmenin yolu yok sanırım.benim eşimde beni hiç desteklemezdi hep ailesi haklı. o da beni çok yordu.siz en azından bu açıdan şanslısınız
bence konu sahibi haklı. aile apartmanı diyor böle uzaktan konusmak kolay onu dusunun bide uykusuz yorgun yazık kadınabebek sahıbı tek ınsan da sız degılsınız kırkyılın bası evınıze uğrayacak ınsanı kovmak epey kabaca olmuş ama tabı esınız aılesıne o kadar değer verırse sızınde ele böyle davranmanıza sasırmadım aacıkcası
Cnm çok haklısında bebegım maşallah gaz sancısı olan bir çocuk degil.sadec uykusuz kalınca çok ağlıyor böyle uyandırılınca falan.Ver bebeği kucaklarına
Gaz sancısı tutunca kaçacak yer ararlar
Sen işi bilmiyosun
Tamam da geleni gönderecek misin böyleCnm çok haklısında bebegım maşallah gaz sancısı olan bir çocuk degil.sadec uykusuz kalınca çok ağlıyor böyle uyandırılınca falan.
Offf çocuk uyanık ken kimse gelmez uyuyunca zırrrrr zil. Kabus resmenOnceki konularımı okursanız bana hak verirsiniz.ama aile binasında yasamayanlardan anlamalarını beklemiyorum tabıkı.benımde evim herkese açık.fakat bu evde bir bebek ve kurallar var.kural bir bangır bangır bagırmadan konuşmak.uyuyan çocuğu uyandırmamak.eğer buna uymuyorlarsa gelmemeleri gerekir.tabı tek çocuğu olan ben değilim ama bir hatırlayın bakalım 2 aylıkken bebegınız nasıl bınbır zorlukla çabayla uyutuyordunuz.sonra gelip birileri uyandırsa guzel olurmuydu?
Öyle yapıyorum zaten.yanı artık doldum istemiyorum dogal olarak.Tamam da geleni gönderecek misin böyle
Ayıp cidden
Ama madem amacın bebek, durmayınca ver kim geldiyse biraz oyalasınlar sende işini gücünü gör
Ama yok bebek bahane ben eşimin tarafına karşı çok doldum hiç birini istemiyorum diyosan o ayrı
Hepsini kovuyo musunÖyle yapıyorum zaten.yanı artık doldum istemiyorum dogal olarak.
Cnm kovsam git gelme derim.sen baştan oku sonra vcevaplayayım.Hepsini kovuyo musun
Öyle yapıyorum kısmını anlamadım
Yazdım.bebek uyuyor kapıyı calmayın beni arayın diye.esım ayıp olur diye kaldırdı maalesef.acaba karşıma alıp benmı açık açık konuşsam.kapıya kocaman uyarı yaz bari kapıyı yumruklama zile vurma diye belki gözlerine sokunca işe yarar
Konuyu okudumCnm kovsam git gelme derim.sen baştan oku sonra vcevaplayayım.
Öyle degil cnm.tekrar tekrar yazmak istemiyorum.biraz dikkatli okursan hak vereceksin.gelen kişinin çocukları değildi getirdikleri.anneleri eşimin kuzenıyle çocuklar evde yaramazlık yapıyor diye bana gondermıslerdı.dediğim gibi dıkakatlı okursanız anlayacaksınız.Konuyu okudum
Önce çocuklarını bırak gel demişsin
Sonra madem öyle sende git bebek uyanınca çağırırım demişsin
Eşim çıldırdı tabi ama tabi ki çağırmayacam demişsin
Buna kısaca kovmak deniyo, kapıya gelmiş geri göndermişsin işte
Ben aynen katılıyorum yaptğnza anlayışla söylemkten anlamıyolarsa napcan mecburen sert çıkıcan bnce hiçbişey evladımızdan önemlı değilmerhaba kızlar.önceden konularımı bilen bilir aile binasında yaşıyorum ve çok sıkıntılar yasamaktayım.2 aylık bir bebegım var.onunla uğraşıyorum.eşimin sulalesı devamlı bana gelmek istiyor gelseler sorun degil ama bebegım rahatsız oluyor.keza bebegım uyurken bende yemeğimi yiyorum uyuyorum dınlenıyorum.onlara ayıracak pek vaktim yok çünkü daha bebegım kuçuk.bugün esım aradı x abla bize gelmek istiyor annemdeymıs şimdi dedi.eşime dedim kı bebek uyuyor bugün çok huzursuzdu akşam sen varken gelsinler.x ablayıda sadece dugunumde ve doğum yaptıktan sonra evimde 1 kere görmüşümdür.bir paylasımım yok.esım annesini aramış x abla sonra gelsin bebek uyuyor demiş.keza beni zıyarete geldiğinde x ablanın çocukları var 2 tane çok arsızlardı evimde kosusturdular falan x ablada yuksek sesle konuşan bir kadın.ben uyarmıstım hatta x abla bebek uyuyor sessiz konus diye.alıssın alıssın diyerek o tonda konuşmaya devam edip yavrumu uyandırmıştı.biraz önce kapı çaldı eşimin kuzeniydı delikten baktım.kapıyı açtım acmamla x ablanın 2 cocuguda içeri fırladı.bağırmaya başladılar.yavrumda sesten yatakta kıvranmaya başladı.eşimin kuzenıne dedim kı çocukları bırak öyle geri gel.yok bırsey olmaz dedi.dedim bebek kıvranıyor çocukları bırak gel.5 kere tekrarladım.bana ne dese beğenirsiniz çocuklar yukarıda durmuyor ondan getirdim.delırdım öyle dıyınce.bende dedim kı o zaman şimdi gidin.bebegım uyanınca ararım.yolladım onları.eşime anlattım olanları cıldırdı.tabıkı bebek uyansada cagırmıcam.gerçekten bu kadar anlayışsız.bu kadar kendini bilmez insanlardan bıktım.artık kovmaya başladım.siz ne onerırsnız kızlar?
Merhaba canım yazdıklarına üzüldümKızlar iyi geceler.olan olaylardan sonra ben eşimin ailesiyle ilişkileri eşimin hatrına sıcak tutmak istedim.fakat ben bunu yaptıkça dahada arsızlastilar.ben en son zili koparmak zorunda kaldım.zili kopardım ama bu sefer kapılar kırılacak gibi calınmaya başladı.esım akrabalarının bebegı görmek ıstedıklerını ve bize gelmek istediklerini söyledi.ben istemeye ıstemeyede olsa eşimin hatrına gelsinler dedim.ama dedim gunduz gelsınlerkı kızım uyumamıs olur dedim.hem uyku vaktındede gitmiş olurlar.saat akşam 8 de geldi bunlar! Melegım çoktan uyumustu 3 buçuk aylık bebe daha.Allahım hem kalabalıklar hemde nasıl ses yapıyorlar öyle böyle degil.çocuğumun uyuduğunu bildikleri halde kahkahalar uçuşuyor.yavrum ağlayarak uyandı!sonra bunlar görmeye geldiler.bu sefer yavrum kalabalığı görünce katıla katıla ağlamasın mı!esım ne derse beğenirsiniz x Ağabey çocuğu sevecektı ne olacak! Dedim elinin koru olucak.allahtan nasıl bir hikmetse birinin annesımı ne hastalanmıs paldır küldür kalkı gittiler.olmuyor kızlar yapamıyorum.ne ben ne bebegım olmuyor.uzak dursam onlar sıkıntı yaratıyor hafif güler yüz gostersem biz zarar görüyoruz.Allahım yardımcı olsun bana.önceden eşimle anlasıyorduk.artık sulalesı yüzünden bizde anlasamıyoruz.çocuk ağlarken x Ağabey sevmıcekmı diyen bir esım var.kv ye kp ye yüz versem o kapı günde 40 kez çalıyor.vermesem sorunlu oluyorum.şimdide çocuğum zarar görüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?