eşimin anlayışsız sulalesı

Yuh artık sen hamılesın senden ismi bekliyor.aksine onların sana yardımcı olması gerekirken pes artık.şimdi bazı ablalar yazar aaa ben doğuma bir gun kala tüm komşuların evini temızledım diye:)

Yuh artık sen hamılesın senden ismi bekliyor.aksine onların sana yardımcı olması gerekirken pes artık.şimdi bazı ablalar yazar aaa ben doğuma bir gun kala tüm komşuların evini temızledım diye:)
Aynen komşuları tek değil yan apartmanıda temizledik derler bizede ayıp ediyorsunuz derler

O yazıyı ben yazdm sankı sen yazmş gbı olmuş kusura bkma canım:)

Yok canım Estağfurullah :) önemli degil. Aynen gün sayıyorum izmirde yasiyoruz antalya ya taşınma düşüncemiz var eğer olmazsa izmirde daha sakin cocuklarimi buyutebilecegim rahat bir ortama tasinicaz inşallah en geç mart nisan aylarında tasiniriz diyoruz bakalım hayırlısı .bizim suanki otrdugumz yer ana cadde üstü aşırı gürültü aşırı toz ayrıca PKK yandaşları nin olduğu bi bölge biranonce kurtarmamiz lazım çocukları mizi .haninokuyanlar diyebilir her yerde var bunlardan diye ama ben en aza indirgemeye çalışıyorum gerisi allaha kalmış tedbirimi alırım gerisi allaha havale.umarım herkes biran önce kendi evine kendi düzenine kavuşur kendi ailen bile olsa ayni binada oturdugun bi sure sonra onlardan da rahatsizlik duyulur.onunda örneğini ablamda yaşadım gordum hiçbir turlu olmuyor en güzeli uzaktan tatlı tatlı goruşmek sen sağ ben selamet :) en azından özleme payı olur muhabbet edesi gelir insanın yoksa dipdibe herkes birbirinin nebyaptigindan haberdar olunca muhabbet bitiyor.

sende esine biraz disini goster ya o karnindakine bir sey olsa

2 aylık bebek sesten uyanıyor mu?
uyanmamalı sankı ya
benım kı hıc uyanmıyordu

Her bebek bir değil benim iki çocuğum var ikiside uykusuz büyük oğlum uykuuszdu ayagimda sallanirdi yatağına yatrirdim gece kaç defa uyanirdi ufak oglum suan 9aylik ilk iki ay uzun sarilktan dolayı uyurdu sarılık geçti ki o donemde mutfakta bir yığın gurultunun içinde ana kucaginda birakirdim ona rağmen gurultuye alismadi ve ayakta sallanmak memede uyumak yada kucakta uyumak bunlardan hiçbirinde istikrarlı değil hergun keyfi ne isterse öyle uyuyor oda dalabilirse tabi şuan ayagimda uyuyor halbuki 15dknoldu memede uyutup beşiğine koymuştum odadan cikmamla ağlaması bir oldu. Uyanmasın diye nefes bile almicam neredeyse

sende esine biraz disini goster ya o karnindakine bir sey olsa
Canım eşim ya beni hiç önemsemiyor yada ben öyle hissediyorum çünkü hamileliğimde hiç bir zaman duyarlı olmadı ne o nede ailesi sürekli misafir ağırladım sürekli dedikoducu çok konuşan menepoza girmiş yaşlı kadınlarla takıldım biraz karakterli olsalarda bi şey demicem hepsi öyle patavatsızca konuşan insanlar piskolojim bozuldu evlendiğimden beri ağlamadığım bir gün bile yok:-(

2 aylık bebek sesten uyanıyor mu?
uyanmamalı sankı ya
benım kı hıc uyanmıyordu

Benim çocuğum kadar gürültü içinde yaşamış çocuk çok azdır ama eğer çocuk alışamıyosa veya rahatsız oluyosa uyanır, uyanıyor.

Evim cadde üzereydi, balkonumun altı otobüs durağı ve evimin altı çiğ köfte dükkanı... Gelen gidenin de eksik olmadığı bi ev çünkü hem aynı sokakta tüm yakınlar hemde otobüsten inen dinlenmeye eve çıkıyor. Üstelik doğu ve Güney cephe olduğu için asfaltın sıcaklığıyla birlikte ev cehennem gibi...

Bi düşün şimdi. Gece camı açsan gündüz caddeyi kullanmasina izin verilmeyen kamyonlar 11 den sonra yarım saatte bir geçiyo. Sanki evin içinden geçiyo. Her kamyon yaklaştığında kalkip camı kapatırdım gidince açardım. Eğer bi kere kapatmazsam korkarak uyanır bi daha da zor uyurdu. Sabah kamyonlar biter sonra otobüsler başlardı. Gün içinde vızır vızır arabalar ve köfte dükkanın son ses müziğini de ekle. Özellikle yaz günlerinde gece 2ye kadar dükkan açık olurdu. Konuşulan her şey evden dinlenirdi. Yan komşumun 19 20 yaşlarında kızı ve oğlu vardı artık müziğin sesini kisarmisiniz demekten ben bezmistim. Üst komşumun da torunları gelirdi her gün. 5 çocuk üst katimda tepinir dururdu. Allahtan anlayışlı kadındi kapısına gidip çocuk uyuyo deyince kovalardi çocukları.

Velhasıl kelam neticei meram :) 2 aylıkta olsa bebek eğer uykusu hafifse (ki oğlum parke cirirtisina bile uyanirdi bazen) uyanıyor. Ve insan 1 saatte zor unuttuğu çocuğun daha 10 dk olmadan gürültü yüzünden uyandığını görünce de sinir hastası oluyo resmen.

Canım ya okuyunca yazamadan duramadim :) benim yaşadıklarının aynısını anlattın nerdeyse benimde ev cadde önümde durak altimda 4tane dükkân biri ayakkabı tamircisi tak tük hiç bitmez. Karşımda market kampanyaları oluncamuzik son ses .çocukların ne kadar uykusuzsa evinizde okadar gürültü anlicagin. Geceleri uyumuo diyevcam acamayiz klimaya bağımlı haldeyiz hastalıktan kurtulamiodu bisure yavrularım. Birde abuk sabuk insanlar zil basmiyorlarmi KV. Kp i tanıyanlar onlar buralarda olmadığı için sürekli benim zile basarlar falan artık gına geldi. KV dem anlamaz çocuk uyuo dedimmi bon bon bakıo kadın sınır oluyorum. İnşallah tez vakitte başka yere taşınmak nasip olsun

Şükür, taşındım bi kaç ay önce. Öyle bi can havliyle kaçışım ki o kalabalıktan şimdi oturduğum yerde bakkal bile yok.

Şükür, taşındım bi kaç ay önce. Öyle bi can havliyle kaçışım ki o kalabalıktan şimdi oturduğum yerde bakkal bile yok.

Bende öyle olucam sanirim senin gibi arkama bile dönüp bakmam herhalde :) benim kendi ailem yıllardir kiracı babam bilir nerede oturulur oturulmaz hep sakin sessiz yerlere alışkın olduğumuzdan balkon keyfine falan hasret kaldım. İnşallah o hasretinden dinicek benimde :)

Bir an kendimi gordum yazınız da çünkü bende aile binasında oturuyorum.Onlar resmen size inat,sizi denemek için bir hareket yapmışlar(çocukları aşağı göndererek).Bence doğru olanı yapmissiniz, ne demek durmadılar getirdim,çok ayıp.Güle güle huzurlu günlerde buyutun bebeginizi.Ama unutmayın bunlar daha başlangıç,daha ne sürprizler bekliyor bence sizi.Allah yardimciniz olshn

Kızlar merhaba.kv ve kp sabah geldiler.evde arkadaşım vardı o açmış kapıyı ben olsam acmazdım zaten.dediler bebek ne yapıyor uyuyor dedim.besıgının basına gittiler uyuyan çocuğa agucuk mugucuk ay ay falan filan derken çocuğu uyandırdılar!!! Ben bırsey demedim.birde AA uyandı demesınlermı.cıldırdım kızlar.artık dayanacak gücüm kalmadı.çocuk tabı kendi uyanmayınca ağla ağla ağla artık katıldı aglamaktan kusmaya başladı.bu insanları 1500 kere uyanrdık ama yok NATO mermer NATO kafa.bir akıl verin ne yapalım?

Hevesleri geçiyo bi süre sonra canım. Bi kaç ay daha sık dişini. Hele bi elde avuçta durmasın o zaman gelip görmek bile istemeyecekler.

taşının.
aynı şeyleri yaşadım.taşındım.kurtuldum. şimdi uzak diye gelmiyorlar. demekki yakınız die kendi zevkleri için geliyorlarmış. esas bizi seven torununu seven şimdi gelir. uzak dediğimde aynı şehirde 20dkkalık yol.kendi arabalarıda var.

Sızdemı aile bınasındaydınız?çok zor gerçekten sussan olmuyor konussan dert esım aramızda kaldı adamcağız.

Sızdemı aile bınasındaydınız?çok zor gerçekten sussan olmuyor konussan dert esım aramızda kaldı adamcağız.

aynı binada değildik ama çok yakındık çok yıprandım. çocuktan sonra daha kötü oldu. sizi çok iyi anlıyorum. evliliğimizinde içine ettiler. taşındık.ama çok yıprandık. bence daha fazla yıpranmadan uzaklaşın ordan.

mesafe koysam sorun.zaten taktıkları yoktu. samimi olsam iyice saçmalıyorlardı. lohusa halimle çatkapı yemeğe bi dünya insan getirilirmi.birde üstüne yemeğimi beğenmediler:) daha neelr nelerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…