eşimin anlayışsız sulalesı

Yok daha neler ya. Boyle sacmalik mi olurmus. Yatakli misafir ne alaka. Cok ayip hatta size gunah. Mahvolmus kuzucuk da...

Bizde de esimin tarafinin erkekleri cikmadi evimizden. 10gun sonra artik kp ye dedi de esim kp gelmeyi birakti sukur. Hergun gelir aksama kadar oturuyrdu kp. Ben de oda da tikili kaliyrdum.

İşte uzaktan herkes kıymetli olacakken böyle aile apartmanlarında herşey laçkalaşıyor . Herkesle yüz göz olunuyor.

ya cidden şu lohusa kadının evindeki misafir erkekleri anlayamıyorum ..
aynen bende günlerce odaya tıkıldım böyle kendi evinde rahat edemiyor insan.. emziremezsin yatmazsın kalkamazsın..
kimse gelmesin ne gerek var yani cümbür cemaat yeni doğum yapmış kadının evinde..

Beni çok iyi anladınız.zor oluyor.insan gibi saatli vakitli dursalar tamam.

Kovacaksin boyle. Sonra gelmezler fazla.

Onların yaptıkları da ayıp sizin tavrınızda bana itici geldi. Benimde çocuğum doğduğunda evime kimler gelmedi ki... Doğum yaptığımın ertesi günü başladı misafirler. Kah kızdım, kah içerledim. Çocuk uyumaz, hasta olur, huysuzlanır, misafir hürmet bekler. Eşimin sülalesi çok kalabalık ve birbirlerini düşkünler. Tam bir , bir buçuk sene sürdü nerdeyse. Ama evime gelen misafire yansıtmadım çocuk bile olsa. Şimdi arkaya bakıyorum da iyiki öyle yapmışım. Günler geliyor geçiyor. Kalp kırmamak çok önemli.

Dinlenmek, çocukla vakit geçirmek çok önemli evet ama bu gelenler bizim sülalemiz de olabilirdi. Gelene gelme demek inan o kadar zor ki...

Oğlum gündüz sadece yarım saat uyurdu yorgunluktan harap düşerdim. Çok iyi anlıyorum sizi görmek isteyeceğiniz en son şey cat kapı gelen misafir. Eşiniz söylemeden kapıya gelseler hatalı olurdunuz ama eşiniz zaten söylemiş bebeğin uyuduğunu. Sizin dinlenmeniz süt için çok önemli boşverin elalemi siz haklısınız takmayin kafanıza

Biraz sert çıkmışsınız diyeceğim de karşıdaki de haketmiş yani. Gelme denilen eve gidilir mi, yüzsüzlük resmen. Böyleleriyle ancak sert çıkışınca başedilebiliyor yapacak birşey yok.

Evin herkese açık olmak zorunda değil evet yorgun olabilirsin evet yatmak istiyor olabilirsin benim ilk 3 ay tansiyonum 15ten aşağı düşmedi yorgunluktan

Bazılarının bünyesi sağlamdır herkesi ağırlar kek börek yapar kimi de g.tünü cekemez nedir bu cık cık çok ayıp havaları, kız eşiyle konuşmuş bebek uyuyo demiş aksi söylenmiş gibi çocukları yollamak nedir ne akla hizmet? Çokta iyi yapmışsın onlar dedikodu yapsın sen kendi bebene yettin bir de onları avut

Ben sizleri anlamıyorum kocaman eşin yanında olsa suç olmasa suç elbette adam önce kendi evini çocuğunu düşünecek x abla gelecekmişte cırt bırt

Ben evli değilim ama burdaki konulardan okuduğum kadarıyla yorum yapıcam. Kv ile altlı üstlü oturan herkes nedense kv gelen misafiri ağırlamak zorunda. Kv ne zaman isterse istediğini çağırıyor sonra hoop geline gitsin biraz da modunda. Yazık günah yahu. Kimse zorla evinize giremez bence lohusa halinizle de pasta börek yapmak zorunda değilsiniz. Ama bunun tek çözümü o evden taşınmak konusmakla anlatmakla çözülecek bişey değil bence...

Yılın en hamarat lohusa ödülü size o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…