- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
benim ilk 10 gun evimde yataklar yapılmıştı o derece insan vardı.hava sıcak ben loğusa erkek akrabalar var ben mecbur emzırırken odaya tıkalı kalıyorum rahat etmiyorum.çocuk devamlı ağlıyor yok gaz dediler kolik dediler.ondan böyle dediler o teyzeler.sonra bunlar gitti evden evde çocuk ve ben kaldık.çocuğun aglamaları kesildi.gazı mazı yokmuş evladımın.çocuk evdeki kalabalıktan uyuyamadığı için aglıyormus aslında.biz bebegımızle böyle mutluyuz.teyzelerın tavsiyelerine ihtiyacımız yok Türk hekimleri çok bilgili ve değerli.onlara sorsak yeterli.
Böyle bir fikrimiz var fakat bebek yeni doğduğu için maddi olarak hazır değiliz.dairede eşimin babası uzerine.o yüzden satamıyoruz.ancak kiraya verebılırz.onuda bize yedırtırlermı muallak.esım dairesini uzerine alıcak inşallah.uygn zamanı bekliyoruz.aile apartmanından taşınsanıza?
benim ilk 10 gun evimde yataklar yapılmıştı o derece insan vardı.hava sıcak ben loğusa erkek akrabalar var ben mecbur emzırırken odaya tıkalı kalıyorum rahat etmiyorum.çocuk devamlı ağlıyor yok gaz dediler kolik dediler.ondan böyle dediler o teyzeler.sonra bunlar gitti evden evde çocuk ve ben kaldık.çocuğun aglamaları kesildi.gazı mazı yokmuş evladımın.çocuk evdeki kalabalıktan uyuyamadığı için aglıyormus aslında.biz bebegımızle böyle mutluyuz.teyzelerın tavsiyelerine ihtiyacımız yok Türk hekimleri çok bilgili ve değerli.onlara sorsak yeterli.
Beni çok iyi anladınız.zor oluyor.insan gibi saatli vakitli dursalar tamam.Yok daha neler ya. Boyle sacmalik mi olurmus. Yatakli misafir ne alaka. Cok ayip hatta size gunah. Mahvolmus kuzucuk da...
Bizde de esimin tarafinin erkekleri cikmadi evimizden. 10gun sonra artik kp ye dedi de esim kp gelmeyi birakti sukur. Hergun gelir aksama kadar oturuyrdu kp. Ben de oda da tikili kaliyrdum.
Kovacaksin boyle. Sonra gelmezler fazla.merhaba kızlar.önceden konularımı bilen bilir aile binasında yaşıyorum ve çok sıkıntılar yasamaktayım.2 aylık bir bebegım var.onunla uğraşıyorum.eşimin sulalesı devamlı bana gelmek istiyor gelseler sorun degil ama bebegım rahatsız oluyor.keza bebegım uyurken bende yemeğimi yiyorum uyuyorum dınlenıyorum.onlara ayıracak pek vaktim yok çünkü daha bebegım kuçuk.bugün esım aradı x abla bize gelmek istiyor annemdeymıs şimdi dedi.eşime dedim kı bebek uyuyor bugün çok huzursuzdu akşam sen varken gelsinler.x ablayıda sadece dugunumde ve doğum yaptıktan sonra evimde 1 kere görmüşümdür.bir paylasımım yok.esım annesini aramış x abla sonra gelsin bebek uyuyor demiş.keza beni zıyarete geldiğinde x ablanın çocukları var 2 tane çok arsızlardı evimde kosusturdular falan x ablada yuksek sesle konuşan bir kadın.ben uyarmıstım hatta x abla bebek uyuyor sessiz konus diye.alıssın alıssın diyerek o tonda konuşmaya devam edip yavrumu uyandırmıştı.biraz önce kapı çaldı eşimin kuzeniydı delikten baktım.kapıyı açtım acmamla x ablanın 2 cocuguda içeri fırladı.bağırmaya başladılar.yavrumda sesten yatakta kıvranmaya başladı.eşimin kuzenıne dedim kı çocukları bırak öyle geri gel.yok bırsey olmaz dedi.dedim bebek kıvranıyor çocukları bırak gel.5 kere tekrarladım.bana ne dese beğenirsiniz çocuklar yukarıda durmuyor ondan getirdim.delırdım öyle dıyınce.bende dedim kı o zaman şimdi gidin.bebegım uyanınca ararım.yolladım onları.eşime anlattım olanları cıldırdı.tabıkı bebek uyansada cagırmıcam.gerçekten bu kadar anlayışsız.bu kadar kendini bilmez insanlardan bıktım.artık kovmaya başladım.siz ne onerırsnız kızlar?
Hadi bakalım lohusalar yarışıyor kim deli gibi misafir ağırladı kek börek kısır yaptı kim totoyu devirdi yattı
Afferim ne hamarat lohusa madalyası alanlar bir adım öne
Aynen öyle arkadaşım.esımde kotu niyeti anladı zaten.bu gelmek isteyen misafir o an sizinle aynı binada kv evinde falanmı, gelmek için seni değilde eşinimi arıyo sonrada kendi gelemediği için çocuklarrımı gönderiyo
Vay beee ..bebek var diye milleti kovuyorsun eşin de seni destekliyor hay maşallah...2kızım var (21aylık ve 20 günlük )gelene kapım her zaman açık, lohusayım filan demem kekimi böreğimi de eksik etmem.
Vallahi sana da diyecek şey bulamadım aynen dvam et ne diyelim..güle güle, uyuya uyuya büyüt bebeğini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?