- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
Pasta börek yapmayı bırakın yemek yiyecek vakti zor buluyorum.millet evımden gıttıde çocuk rahat etti.kolik dıyıp durdular.çocuk gürültüden uyuyamıyordu.onceki konularımdan bilen bilir gorumcem gelip çocuğu uyandırıyordu.böyle bir sülale iste.Ben evli değilim ama burdaki konulardan okuduğum kadarıyla yorum yapıcam. Kv ile altlı üstlü oturan herkes nedense kv gelen misafiri ağırlamak zorunda. Kv ne zaman isterse istediğini çağırıyor sonra hoop geline gitsin biraz da modunda. Yazık günah yahu. Kimse zorla evinize giremez bence lohusa halinizle de pasta börek yapmak zorunda değilsiniz. Ama bunun tek çözümü o evden taşınmak konusmakla anlatmakla çözülecek bişey değil bence...
Vay beee ..bebek var diye milleti kovuyorsun eşin de seni destekliyor hay maşallah...2kızım var (21aylık ve 20 günlük )gelene kapım her zaman açık, lohusayım filan demem kekimi böreğimi de eksik etmem.
Vallahi sana da diyecek şey bulamadım aynen dvam et ne diyelim..güle güle, uyuya uyuya büyüt bebeğini.
kınamayın aynı binada oturunca boyle oluyor.baskasına gelen(bınadan) mısafır ya sıze ugruyor yada sızı kendılerıne cagrıyorlar x geldı gel gbı..Vay beee ..bebek var diye milleti kovuyorsun eşin de seni destekliyor hay maşallah...2kızım var (21aylık ve 20 günlük )gelene kapım her zaman açık, lohusayım filan demem kekimi böreğimi de eksik etmem.
Vallahi sana da diyecek şey bulamadım aynen dvam et ne diyelim..güle güle, uyuya uyuya büyüt bebeğini.
Kınama yok, sadece yanlış buldum..kınamayın aynı binada oturunca boyle oluyor.baskasına gelen(bınadan) mısafır ya sıze ugruyor yada sızı kendılerıne cagrıyorlar x geldı gel gbı..
bu uzun bır bırıkımın patlaması bence..
Kimseyi evden kovmam ne olursa olsun, ailemizden böyle gördük..sen karar ver ne kafasıymış..Ablacım sen neyin kafasını yaşıyorsun Allah aşkına
Ablacım sen neyin kafasını yaşıyorsun Allah aşkına
ablanın çocukları yetişkin herhalde.kendi kendine işlerini görüyorsa yapıyordur doğrudur.20 günlük bebek mutfakta kendi yemek falan yiyor yatağa koyuyor terk basına uyuyor falan herhalde:)kınamayın aynı binada oturunca boyle oluyor.baskasına gelen(bınadan) mısafır ya sıze ugruyor yada sızı kendılerıne cagrıyorlar x geldı gel gbı..
bu uzun bır bırıkımın patlaması bence..
merhaba kızlar.önceden konularımı bilen bilir aile binasında yaşıyorum ve çok sıkıntılar yasamaktayım.2 aylık bir bebegım var.onunla uğraşıyorum.eşimin sulalesı devamlı bana gelmek istiyor gelseler sorun degil ama bebegım rahatsız oluyor.keza bebegım uyurken bende yemeğimi yiyorum uyuyorum dınlenıyorum.onlara ayıracak pek vaktim yok çünkü daha bebegım kuçuk.bugün esım aradı x abla bize gelmek istiyor annemdeymıs şimdi dedi.eşime dedim kı bebek uyuyor bugün çok huzursuzdu akşam sen varken gelsinler.x ablayıda sadece dugunumde ve doğum yaptıktan sonra evimde 1 kere görmüşümdür.bir paylasımım yok.esım annesini aramış x abla sonra gelsin bebek uyuyor demiş.keza beni zıyarete geldiğinde x ablanın çocukları var 2 tane çok arsızlardı evimde kosusturdular falan x ablada yuksek sesle konuşan bir kadın.ben uyarmıstım hatta x abla bebek uyuyor sessiz konus diye.alıssın alıssın diyerek o tonda konuşmaya devam edip yavrumu uyandırmıştı.biraz önce kapı çaldı eşimin kuzeniydı delikten baktım.kapıyı açtım acmamla x ablanın 2 cocuguda içeri fırladı.bağırmaya başladılar.yavrumda sesten yatakta kıvranmaya başladı.eşimin kuzenıne dedim kı çocukları bırak öyle geri gel.yok bırsey olmaz dedi.dedim bebek kıvranıyor çocukları bırak gel.5 kere tekrarladım.bana ne dese beğenirsiniz çocuklar yukarıda durmuyor ondan getirdim.delırdım öyle dıyınce.bende dedim kı o zaman şimdi gidin.bebegım uyanınca ararım.yolladım onları.eşime anlattım olanları cıldırdı.tabıkı bebek uyansada cagırmıcam.gerçekten bu kadar anlayışsız.bu kadar kendini bilmez insanlardan bıktım.artık kovmaya başladım.siz ne onerırsnız kızlar?
herkes sizin kadar becerikli değil demek ki, ben gayet yayıldım yattım beeğim 3 aylık olanakadar zaten koliği vadı ne uykum vardı ne bişey, hiç çekecek halim yoktuVay beee ..bebek var diye milleti kovuyorsun eşin de seni destekliyor hay maşallah...2kızım var (21aylık ve 20 günlük )gelene kapım her zaman açık, lohusayım filan demem kekimi böreğimi de eksik etmem.
Vay beee ..bebek var diye milleti kovuyorsun eşin de seni destekliyor hay maşallah...2kızım var (21aylık ve 20 günlük )gelene kapım her zaman açık, lohusayım filan demem kekimi böreğimi de eksik etmem.
Kimseyi evden kovmam ne olursa olsun, ailemizden böyle gördük..sen karar ver ne kafasıymış..
Arkadaşım senin gorumcen gelse her geldiğinde uyuyan çocuğu uyandırsa bılereke hadi kalk falan dese kucağına alsa ne yaparsın?hemde uyarmana ragmen?gelen insanlara ses yapma dedikçe alıssın alıssın dıyıp inadına bağıra bağıra konuşsa? Bınbır zahmetle uyuyan çocuğun her defasında uyansa?hemde minicik bir bebekken?eğer elaleme ayıp olmasın diye çekersen çocuklarını dusunmuyorsun!Kimseyi evden kovmam ne olursa olsun, ailemizden böyle gördük..sen karar ver ne kafasıymış..
Kimseyi evden kovmam ne olursa olsun, ailemizden böyle gördük..sen karar ver ne kafasıymış..
Bayıldım yoruma:)Ayy eveeett biz aile terbiyesi görmedik hiç.
Verilen tepkilerin öncesi de vardır. Sebepler ve sonuçlar yani.
Neyse sen o kafanı yorma. Koş kek, börek yap hadi tatlım
Ben çözümü buldum eşinin akrabalarını zoe'ye gönder, her gelene kapısı açıkmisVay beee ..bebek var diye milleti kovuyorsun eşin de seni destekliyor hay maşallah...2kızım var (21aylık ve 20 günlük )gelene kapım her zaman açık, lohusayım filan demem kekimi böreğimi de eksik etmem.
Börek yapmayı bilmeyenin yuvası dağılır arkadaş, ünlü Türk düşünürü söyledi bunu nasıl bilmezsin sen?Ayy eveeett biz aile terbiyesi görmedik hiç.
Verilen tepkilerin öncesi de vardır. Sebepler ve sonuçlar yani.
Neyse sen o kafanı yorma. Koş kek, börek yap hadi tatlım
Ne kek ne börekmiş arkadaş yaVay beee ..bebek var diye milleti kovuyorsun eşin de seni destekliyor hay maşallah...2kızım var (21aylık ve 20 günlük )gelene kapım her zaman açık, lohusayım filan demem kekimi böreğimi de eksik etmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?