eşimin anlayışsız sulalesı

Pasta börek yapmayı bırakın yemek yiyecek vakti zor buluyorum.millet evımden gıttıde çocuk rahat etti.kolik dıyıp durdular.çocuk gürültüden uyuyamıyordu.onceki konularımdan bilen bilir gorumcem gelip çocuğu uyandırıyordu.böyle bir sülale iste.

Ablacım sen neyin kafasını yaşıyorsun Allah aşkına

kınamayın aynı binada oturunca boyle oluyor.baskasına gelen(bınadan) mısafır ya sıze ugruyor yada sızı kendılerıne cagrıyorlar x geldı gel gbı..
bu uzun bır bırıkımın patlaması bence..

Ablacım sen neyin kafasını yaşıyorsun Allah aşkına

kınamayın aynı binada oturunca boyle oluyor.baskasına gelen(bınadan) mısafır ya sıze ugruyor yada sızı kendılerıne cagrıyorlar x geldı gel gbı..
bu uzun bır bırıkımın patlaması bence..
ablanın çocukları yetişkin herhalde.kendi kendine işlerini görüyorsa yapıyordur doğrudur.20 günlük bebek mutfakta kendi yemek falan yiyor yatağa koyuyor terk basına uyuyor falan herhalde:)

Ablacım kurallarını mesafeni koy. Karşı tarafın yaptığı tamamen terbiyesizlik ve yüzsüzlük. Ben olsam ben de aynı şeyi yapardım. Yavrunu büyütmede kolaylıklar ve sana bol bol sabırlar diliyorum Rabbimden. Sevgiler.

herkes sizin kadar becerikli değil demek ki, ben gayet yayıldım yattım beeğim 3 aylık olanakadar zaten koliği vadı ne uykum vardı ne bişey, hiç çekecek halim yoktu

Tatlim kusura bakma ama boyle yorumlara gicik oluyorum..neden mi?? Herkes senin gibi olmak zorunda mi? Yani sen 20 gun once dogurdun hemen borek corek yapiyorsun diye bu kizda yapmak zorunda mi?? Belki cok agir bir dogum gecirdi? Belki bebegine alisamadi henuz…Kaldiki kendin diyorsun 2. Bebegin ve daha tecrubelisin ve kendimdee farkettigim birsey var o da…insan 2. De acemi olsada ne de olsa her bebegin huyu farkli ama lk bebekteki kadar olmuyor..her yaptigin iste daha hizli ve hamarat oluyorsun ister istemez…ilki kadar kafaya takmiyorsun bazi seyleri…

Birde sen ve bebeginin kaldirdigi seyleri belki bu kizcagiz ve bebegi kaldiramiyor? Belki senin bebegin gurultude uyuyor ve belkide sakin bir bebek..belki bu kizinki huysuz bir bebek? Bazi bebekler sukunet ararlar..

Buarada dua ette bu arkadasin etrafindaki gibi anlayissiz insanlarla karsilasma..cunku Allah insanin yolunu yolsuza dusurdugunde anliyorsun anyayi Konyayi

Kimseyi evden kovmam ne olursa olsun, ailemizden böyle gördük..sen karar ver ne kafasıymış..

Ayy eveeett biz aile terbiyesi görmedik hiç.
Verilen tepkilerin öncesi de vardır. Sebepler ve sonuçlar yani.
Neyse sen o kafanı yorma. Koş kek, börek yap hadi tatlım

Kimseyi evden kovmam ne olursa olsun, ailemizden böyle gördük..sen karar ver ne kafasıymış..
Arkadaşım senin gorumcen gelse her geldiğinde uyuyan çocuğu uyandırsa bılereke hadi kalk falan dese kucağına alsa ne yaparsın?hemde uyarmana ragmen?gelen insanlara ses yapma dedikçe alıssın alıssın dıyıp inadına bağıra bağıra konuşsa? Bınbır zahmetle uyuyan çocuğun her defasında uyansa?hemde minicik bir bebekken?eğer elaleme ayıp olmasın diye çekersen çocuklarını dusunmuyorsun!

bizde oyle ogrendik tatlim..

ama bazilari demekki bu dilden anliyorsa bu dilden konusmak lazimdir…kaldiki kadinin kocasida arkasindaymis..cocuklari ahira salar gibi salan kadin sucsuz ama kendi evinde cocuk uyutmaya calisan lohusa kadin suclu oyle mi??

neolursa olsun misafire sonra gel demek hiç adetşm degıldır bana denıldıgındede gıtmem bırdaha zaten o kapıyı bıle calmam asla.benımde bebegım var ama gelenım gıdenımde oldu herkezın bebegı var her bebegı olan evıne mısafır ıstemezse ohoooo.
esınızınde sızın bu halinizi bile anlayısla karsılamıs olması guzel aslında

Ben çözümü buldum eşinin akrabalarını zoe'ye gönder, her gelene kapısı açıkmis

Son düzenleme:
Gelen gelsinde çocuklar arsızsa veya hiperaktifse bence çocukları evde bıraksın gelen oturacak sende hizmeti yapacaksın çocuklarına bakacaksın o gelen kalkıpta çocuklara bakacağını sanmıyorum o esnadada bebek uyanacak birde ona bakacaksın , al sana stres o gelende zaten sana değil çocuklardan bıktığı için sana dinlen,ek için geliyor sen biraz koştur diye böylelerine benimde empatim yok arkadaşda olmam kimsenin çocuğuna dadılık yapamam ancak torunuma yaparım böyle kadınlar var arkadaş olup lnsanı kullanan en iyi tabiki kovmak

Ayy eveeett biz aile terbiyesi görmedik hiç.
Verilen tepkilerin öncesi de vardır. Sebepler ve sonuçlar yani.
Neyse sen o kafanı yorma. Koş kek, börek yap hadi tatlım
Börek yapmayı bilmeyenin yuvası dağılır arkadaş, ünlü Türk düşünürü söyledi bunu nasıl bilmezsin sen?

Ne kek ne börekmiş arkadaş ya
Ne lohusalık dinler ne hastalık her daim hazır olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…