- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
-
X ablanız ilk defa geliyorsa evinize (bebek görmeye yani) ayıp etmişsiniz. Bebek doğunca ziyarete gelinir yani çok doğal. Öyle bir anlatıyorsunuz ki,kimse gelmesin ben bebeğimle başbaşa oturayım der gibisiniz.merhaba kızlar.önceden konularımı bilen bilir aile binasında yaşıyorum ve çok sıkıntılar yasamaktayım.2 aylık bir bebegım var.onunla uğraşıyorum.eşimin sulalesı devamlı bana gelmek istiyor gelseler sorun degil ama bebegım rahatsız oluyor.keza bebegım uyurken bende yemeğimi yiyorum uyuyorum dınlenıyorum.onlara ayıracak pek vaktim yok çünkü daha bebegım kuçuk.bugün esım aradı x abla bize gelmek istiyor annemdeymıs şimdi dedi.eşime dedim kı bebek uyuyor bugün çok huzursuzdu akşam sen varken gelsinler.x ablayıda sadece dugunumde ve doğum yaptıktan sonra evimde 1 kere görmüşümdür.bir paylasımım yok.esım annesini aramış x abla sonra gelsin bebek uyuyor demiş.keza beni zıyarete geldiğinde x ablanın çocukları var 2 tane çok arsızlardı evimde kosusturdular falan x ablada yuksek sesle konuşan bir kadın.ben uyarmıstım hatta x abla bebek uyuyor sessiz konus diye.alıssın alıssın diyerek o tonda konuşmaya devam edip yavrumu uyandırmıştı.biraz önce kapı çaldı eşimin kuzeniydı delikten baktım.kapıyı açtım acmamla x ablanın 2 cocuguda içeri fırladı.bağırmaya başladılar.yavrumda sesten yatakta kıvranmaya başladı.eşimin kuzenıne dedim kı çocukları bırak öyle geri gel.yok bırsey olmaz dedi.dedim bebek kıvranıyor çocukları bırak gel.5 kere tekrarladım.bana ne dese beğenirsiniz çocuklar yukarıda durmuyor ondan getirdim.delırdım öyle dıyınce.bende dedim kı o zaman şimdi gidin.bebegım uyanınca ararım.yolladım onları.eşime anlattım olanları cıldırdı.tabıkı bebek uyansada cagırmıcam.gerçekten bu kadar anlayışsız.bu kadar kendini bilmez insanlardan bıktım.artık kovmaya başladım.siz ne onerırsnız kızlar?
İkinciyi dogurursam bana da geliyosun2 hafta önce eşimin yakın arkadaşının kızı oldu 40 çıkana kadar gitmeyiz zaten de gidince ne götürsem derdine düştüm güzel bir yayla çorba mesela, bir çocuğu daha var ona sabah yedirsin pratik olsun diye poğaça bir de, bebişe de bir takım yarım saat otur gel bu yani
Ama bizim millet geldi mi postu seriyo maşallah 3 kere göz göze geldiğin adam bebek görücem diyo
aynen...2 hafta önce eşimin yakın arkadaşının kızı oldu 40 çıkana kadar gitmeyiz zaten de gidince ne götürsem derdine düştüm güzel bir yayla çorba mesela, bir çocuğu daha var ona sabah yedirsin pratik olsun diye poğaça bir de, bebişe de bir takım yarım saat otur gel bu yani
Ama bizim millet geldi mi postu seriyo maşallah 3 kere göz göze geldiğin adam bebek görücem diyo
Bırseyı daha okumamıssınız x abla daha önce geldi.bangır bangır bagırarark konuştu uyardım.alıssın alıssın çocuk dedi bebegımı bilerek uyandırdı!X ablanız ilk defa geliyorsa evinize (bebek görmeye yani) ayıp etmişsiniz. Bebek doğunca ziyarete gelinir yani çok doğal. Öyle bir anlatıyorsunuz ki,kimse gelmesin ben bebeğimle başbaşa oturayım der gibisiniz.
Eşinizin evde olduğu saatte gelmeleri sizin açınızdanda iyi olurdu ama siz çağırmayacağım diyorsunuz. Çocuklar konusunda haklısınız ama anladiğım kadarıyla x ablanız gelmemiş çocuklarıyla,görümceniz takmıs peşine getirmiş,dolayısıyla buda görümcenizin işgüzarlığı olmuş.
Edit:görümce değil kuzenmiş sonradan farkettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?