eşimin anlayışsız sulalesı

benim akraba sorunum yok ama komşu vs çatkapı gelmesin diye, kapıya çocuk uyuyor kapıyı çalmayın yazıp asmıştım, deneyebilirsiniz, gerçi sizinkilere engel olabilir gibi görünmüyor ama mesajı alırlar belki.

Haklısın canım iyi yapmışsın,sana çıkışan arkadaşların anlamadığı şey x abla gelmemiş çocukları durmuyo diye eşinin kuzeniyle yollamış kendi keyfi için,parka yollasaymış yada apartmandaki başka akrabaya,ne alaka bu kızcağıza yolluyo bunda art niyet var kadın gıcıklığına yollamış,resmen rahatsız etmek için

Vardı bizimde bi arkadaş bebeği kırlent gibi olduğundan herkese bir akıl bi cık cık, vay nenelerimiz 10 tane doğurmuş bilmem ne, zaten bu cümle olmasa olmaz, neyse bu hatun 2.yi bir doğurdu gümmm bebek değil canavar sadece kucakta duruyor 45 dk en uzun uykusu 45 dk da bir uyanıyomus gece sabaha kadar böyle, bizimki en son bayıldı hem annesi hem kV si geldi de 3 kadın dönüşümlü bebe baktı

Bu işler böyle, aaa ben öyleydim benimki böyleydi şu bu diye birşey yok herkesin gerçeği farklı melek gibi uyuyan adam akıllı yemek yiyen bebekler nasip olsun herkese

2 hafta önce eşimin yakın arkadaşının kızı oldu 40 çıkana kadar gitmeyiz zaten de gidince ne götürsem derdine düştüm güzel bir yayla çorba mesela, bir çocuğu daha var ona sabah yedirsin pratik olsun diye poğaça bir de, bebişe de bir takım yarım saat otur gel bu yani

Ama bizim millet geldi mi postu seriyo maşallah 3 kere göz göze geldiğin adam bebek görücem diyo

X ablanız ilk defa geliyorsa evinize (bebek görmeye yani) ayıp etmişsiniz. Bebek doğunca ziyarete gelinir yani çok doğal. Öyle bir anlatıyorsunuz ki,kimse gelmesin ben bebeğimle başbaşa oturayım der gibisiniz.
Eşinizin evde olduğu saatte gelmeleri sizin açınızdanda iyi olurdu ama siz çağırmayacağım diyorsunuz. Çocuklar konusunda haklısınız ama anladiğım kadarıyla x ablanız gelmemiş çocuklarıyla,görümceniz takmıs peşine getirmiş,dolayısıyla buda görümcenizin işgüzarlığı olmuş.
Edit:görümce değil kuzenmiş sonradan farkettim

İkinciyi dogurursam bana da geliyosun
Sevdim seni

aynen...
ben de ne zaman bebek görmeye gitsem, alırım hediyemi, gider yarım saat, 40 dk oturur gelirim
çünkü bilirim ki, o insanın zor günleridir o günler...

Valla böyle bişey başıma gelse ben sizin gibi davranamam kendi kendime delirdiğimle kalırım.Şimdiki sevgilimle evli olduğumu düşünürsekte ben onun akrabalarına böyle davransam benim ağzımı yırtar.Ama buna kızamam çünkü oda herhangi bir sebepten benim akrabalarıma böyle davransa ağzını yırtarım.Aileye saygı önemli.Ama senide garipsemedim.Yani yapanıda kınamam belkide çocuk uyanıkken huysuzdur yada kadın belki çok yoruluyodur filan diye düşünürüm biri anlatsa. Oyüzden ne diyim bilemedim. Amabende böyle davranmazdım kimseye,eşimde davranamazdı asla.Buda ayrı konu.

En acidigim kadin lohusa kadindir
Ben bebek 4 aylik olmadan gitmem
Bu surede mevlid yapar cagirirsa ayri

Altin takacak misafirin eziyeti var bide dusman basina
Gunler onceden haber vermeler, ozellikle ctesi aksamini secmeler, zorla yemege buyrun dedirtmeler, yok biz bi ugriycaz bi cay icer kalkariz dememeler vs.
Eziyeti masrafi taktigi takiya esdeger
Bi zahmet gelmeyin diyesi geliyo insanin

Konu sahibi cok haklisin
Cok zor kucuk bebek bakmak
Yeni bi hayata alismak alistirmak
İyi yapmissin

Biz esimle elimizde sallayip uyuturduk
Yataga koyarken uyanacak diye yasadigim stresi hala unutmadim
Uyanirsa vay efendim sen hizli biraktin once biraktin irkildi diye birsuru hir gur hayda al bastan
O kollar kopar omuzlar coker
Bu kadar zahmetle uyuttugum bebegi biri gelip keyfen uyandiracak paralarim

İnsallah biran evvel tasinirsiniz

Bebegin 2 aylık, ortalama günde 16 saate yakın uyuması gerekir, bu onun gelişimi için gereklidir.
uyuyan bebegi uyandırmak ve buna izin vermek kimse kusura bakmasın ama cehalettir.
Uygun olmadıgını biliyor. kendi gelmiyor çocuklarını gönderiyor. şaka gibi.
tavrın çok yerinde olmuş tebrik ederim

her ne olursa olsun kovmakla hata etmissiniz. sinirlenm8s olabilirsiniz ama neticede o da 2 cocuklu bir insan yuzune gulup gecmeyi dene cocugun illa ki uyuyacak

Bugun bebek kucuk 2 aylik, uyuyor, yarin 6 aylik olcak ek gidalara geccek, o zaman sizi gorunce yemek yemiyor olcak, sonra biraz.daha buyuyecek, sizi gorunce o da yaramazlik ogreniyor olcak, biraz daha buyuyecek okulu olcak vs. Siz artik cocuklu bir kadinsiniz evet, ama bu demek degil ki cocugu soyutlayacaksiniz. Bu arada benim de.cocuklarim var, biri 4 aylik, bilirim yani zor, ama artik sizin hayatiniz bu. Daha cok yorulacaksiniz. Bebek de gurultude uyumayi insanlara karismayi boyle ogrencek. cunku her zaman istedigi ortamlarda bulunamaz. Bence davranisiniz cok yanlis. En azindan bi cay yapip yarim saat 1 saat otursaydiniz, sonra dinlenmek istediginizi belirtebilirdiniz. Zaten her zaman gordgunuzj biri degilmis.

Ohhh çok iyi etmişsiniz!
Kendisine uygun değiliz sonra gelin denilen çoook düşünceli hanımefendiler çoluk çocuğunu gönderiyorlar!
Oldu canım

Konu sahibi insan değil çünkü! Evi de yol geçen hanı çocuk bahçesi bi nevi oyun parkıydı dimi?

Ben olsam içeri bile sokmaZdım kapıdan alemin çoluk çocuğunu

şuan 1 aylık bebeğim var ve aşırı enerjik uyumak bilmeyen bi bebek bazen yarım saat bari uyusun diye gözünün içine bakıyorum o yüzden seni çok iyi anlıyorum ve destekliyorum.ayıp mayıp ta etmemişsin insan olan halden anlar anlamıyosada ELALEM e ayıp olmasın diye bu durumda bende kendimden ödün vermezdim elalem benden kıymetli değil

Esinizin akrabalari dusuncesiz davranmislar ama yinede insanlara ilerde yuz yuze bakmanizi engelleyecek sekilde davranmayin.
Bebeginiz daha cok kucuk bencede ses ile uyumaya alissin yoksa ileride sorun yasarsiniz.

Helal valla, gelen kovuluyor. Bebek uyanmış kivranmis uyanan çocuk hasta olmaz merak etmeyin.Allah esin ailesine sabır, biz bekar kullarına senin esin gibikoca versin yarabbimmm Aminnnn

Bekarim evlenip dogurursam kirkim cikmadan yok hatta dogumun ertesine baklava börek acmayi dusunuyorum kismetse misafirimi bos ceviremem siz gibi tembel hatunlardan olmak istemiyorum sahsen hatta hastanede kekimle coregim boregimle hazir doguma gidip ki sicak sicak mumkunse gelenlere ikram edecegim oyle de iyiyim mukemmelim misafir severim iyk siz ne bicimsiniz.

Bırseyı daha okumamıssınız x abla daha önce geldi.bangır bangır bagırarark konuştu uyardım.alıssın alıssın çocuk dedi bebegımı bilerek uyandırdı!

Iyi yapmışsın. Insan 5 dk uykuya muhtac kaliyor o zamanlar. Ki kadina durumu anlatmis olmaniza ragmen 2 cocgnu size göndermiş.sizde insansiniz sonucta. Gelenlere kapiniz tabi aciktir ama yeri zamani bilinmeli ya. Esinizde iyi yapmis. Benim esimde bana destek olurdu boyle bir seyde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…