eşimin anlayışsızlığı ve siniri

egem07

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2010
926
152
303
Diğer
güzel giden bi evliliğimiz var aslında asıl problemse eşimin sinirli yapısı...çocuklar konusunda özellikle çok sabırsız hemen parlayıveriyor...normal şartlarda çok iyi ilgili bi babadır...bana da çok yardımcı oluyo ev işi çocuk bakımı vs..ama çocuklar ağladımı yaramazlık yaptımı o adam gidiyo başka biri geliyo...çok sinirli oluyo bu zamanlarda...bi de bana suç atıyo ben yapıyomuşum yüz veriyomuşum...küçücük çocuklara daha 2 yaşını doldurmamış ne yüz vermesi...öyle bi annede değilim sürekli çocukları şımartayım falan...bişey olunca hemen beni suçlaması çok ağırıma gidiyor..hiç anlamıyo takdir etmiyoo...temizlik falan konusunda mesela yardım ediyo bazen de laf çarpıyo doğrudüzgün iş yapmıyomuşum...evet yapamıyorumm..iki çocukla uğraş..yemek yap..etrafı topla...olmuyo çocuklar uyanıkken zaten iş yaptırmıyolar onu karıştırıyolar bunu dağıtıyolar olmuyo...onlar uyuyunca da uykuları çok hafif mesela süpürge falan açamıyorum yapabileceğim işler sınırlı...bi de kendime de vakit ayırmak istiyorum..bu siteye takılmak gerçekten bana iyi geliyo kafa dağıtıyorum biraz deşarj oluyorum...yardım etcek kimsede yok burda doğrudüzgün samimi olduğumuz insan da az...zaten iki çocukla bi yere gitmek problem...yani özetle eşimin beni anlamasını bekliyorum...sürekli beni eleştirmesinden suç bulmasından sıkıldım...bi de tartışıyoruz suçlu o olsa da hiç özür dilemez...bazen ben zorla söylettiriyorum e tabi o zamanda değeri olmuyo..tartışmamızdan sonra haklıysam biraz soğuk davranıyım anlasın diyorum umrunda pek olmuyo yani alttan almayı bilmiyo hiç bende aynı evin içinde soğuk durmak istemiyorum zaten hoşlanmamda böyle fazla surat asmaktan trip yapmaktan...sabredemiyorum ben gidiyorum yanına yine bişey olmamış gibi konuşuyorum..işte böyleee...

anlattıklarınızda anne babamı gördüm desem hepsi mi aynı olur bu erkek milletinin. kaç yıllık evlisiniz bu arada? bi zaman sonra bunların olması kaçınılmaz gibi bi hal alıyo çünkü. eşinizin siniri de belki işiyle alakalı bi durumdur eğer stresli bi işi varsa bu durumu istemeden size yansıtıyor olabilir mi?

3.yılımızı doldurmak üzereyiz yani yeni sayılır aslında...eşim normalde sakin hatta ailem falan diyo ne kadar sakin diye...çocukların yaramazlığı ağlamasına tahammül edemiyo....bi de ani parlayıveriyor bazen yani belli olmuyo....

demişsiniz ya alttan alıyorum evde küslüğe dayanamıyorum diye aslında kadınlar hatayı biraz da burda yapıyor galiba. hep alttan alınmaya alıştılarmı bir daha tutabilene aşk olsun çocuklara karşı sabırsız olmasında da arada kalan hep siz oluyorsunuz haliye gerçekten yıpratır insanı bu. aslında her ailede yaşanan şeyler babalar kızar anneler arada kalır. ama yaşları da küçük çocuklarınızın zor yani. belki huy olarak kabul etmeniz ve bu konuya kafanızı takmamaya çalışmanız size yardımcı olabilir. üstüne gittikçe herşey insanın gözünde daha da bi büyüyor çünkü daha bir göze batar hale geliyor herşey. umarım geçici bir dönemdir sizin için

benim artik kesindir anladigim
erkekler ayni tip heralde
hepsi birbirine benziyorr
üzme canim sen yaa
senlik durum yok
nerdeyse ayni seyler
bendede var
onda var bunda var
herkeste var
bizde sorun yok yani

demişsiniz ya alttan alıyorum evde küslüğe dayanamıyorum diye aslında kadınlar hatayı biraz da burda yapıyor galiba. hep alttan alınmaya alıştılarmı bir daha tutabilene aşk olsun çocuklara karşı sabırsız olmasında da arada kalan hep siz oluyorsunuz haliye gerçekten yıpratır insanı bu. aslında her ailede yaşanan şeyler babalar kızar anneler arada kalır. ama yaşları da küçük çocuklarınızın zor yani. belki huy olarak kabul etmeniz ve bu konuya kafanızı takmamaya çalışmanız size yardımcı olabilir. üstüne gittikçe herşey insanın gözünde daha da bi büyüyor çünkü daha bir göze batar hale geliyor herşey. umarım geçici bir dönemdir sizin için

sağolun arkadaşlar cevaplarınız için...ya tabiki kabul ediyorum ama insan yine de bekliyo bi özür dilesin ben haksızdım desin bi kere gam yemiycem bazen ona çok kızdığımda telefonla falan arıyo mesela açmıyorum...korkuyormuş öyle olunca bişeymi oldu acaba diye:) ben de anca böyle intikam alıyorum kendisinden...çocukca belki ama napıyım bu adam bundan anlıyoo

odunluk doğalarında var galiba

galiba canım ya..bi de benim ilk çıktığımdı eşim bazen ona bağlıyorum...diyorum tabii buldun benim gibi birini öyle oyunlar falan anlamam :) hani filmlerde olur ya mesela erkek bi hata yapar yalvarır kadına affet diye öyle bi erkek varmıdır acaba ...bi kerede benim ki yalvarsa öyle:)

Son düzenleme:
azıcık da maçosuna çattın mı tamamdır biz kadınlar bazen fazla şey bekliyoruz erkeklerden aslında bizi en çok üzen de bu değil mi zaten bekledikçe alamamak insanı daha fazla üzüyor. o yüzden erkek milleti deyip fazla bişey ummamak gerek galiba

evet canım doğru güzel özetledin kadın olmak zor iş bi sürü görevin var çocukların annesi eşinin hayat arkadaşı evinin hizmetçisi:) bi de kendi benliğine bürünmeye çalışırsan gel de çık işin içinden...

selam canım :)))
bende 1.5 yıllık evliyim ve çocuğumuz henüz yok.
şu ani parlayıverme eşimde de var. öyle sinirli ki ve öyle aniden parlıyor ki ben ne olduğunu anlamıyorum.
bende inadına sessiz ve sakin konuşan biriyim ve nerdeyse sanki sinirlerim alınmış gibi. onun o basit konıulardan parlayıp bağırıp çağırmasını görünce şok oluyorum.o halinden korkuyorum resmen.benm o hale gelmem için birinin bana ağza alınmayacak laflar söylmesi lazım ki anca o hale geleyim. küçük küçük konulardan ne sehpaları tekmelemediği kaldı ne de duvarlarda kumandalar parçalamadığı....

bazen o kadar komik görünüyor ki... şaşırıyorum.bana zarar vermiyor ve bunları yaptıktan 15 dk sonra yılışmaya başlıyor :)) güzel bir evliliğim var artık onun yapısı böyle diyorum bende uzatmıyorum.
saman alevi derler ya hani o hesap işte eşimin siniri.

benimkinde de var canım kırma huyu sağolsun...2 kere telefon kırdı bu sinirinden ne yazıkki bende olabildiğim kadar sakin davranmaya çalışıyorum..zaten bende aynı şekilde ona karşılık versem ne olur bilmiyorum...benimki de yaptıktan sonra pişman oluyo özür dilemese de...diyorum hiç üzülmüyomusun beni kırdığın için bazen kabullenmez ben bişey yapmadım der bazen de üzülmezmiyim tabiki üzülüyorum diyo...böyle dengesiz:) bi de ailemden böyle şeylere inan hiç alışık değilim annemle babamın tartıştığını bile hatırlamıyorum..babam bi sorun olsada susardı mesela annemi kırmamak için...eşimde böyle şeyler görünce işte yadırgıyorum

bende aynı şekilde ailemde kırma dökme hiç görmedim.babam inanılmaz sabırlı bir adamdı. bende ilk defa eşimde gördüm.ne yaparsın herkes bir olmuyor.ben o kadar sakinim ki... o öyle sinirliyken odayı değiştiriyorum ona bile kızıyor. ya da bazen bak hayatım ben şunu demek istedim ya da bak ben bunu düşünüyorum vs tarzında konuya açıklık getiriyorum sessiz ve sakin bi şekilde ona bile SEN BANA KARŞI GELİYORSUN diyor bende pes diyorum susuyorum.bir de hayatta surat yaptırmaz, o yakınlaşmaya başladığında onu terslersen veya isteksiz davranırsan iyice celallenir :)) ki normal hayatta inanılmaz aklı başında ,sevgi dolu ,ince bir adamdır ama sinirlenince başka bir adam oluverir.

bende öyle seviyorum ki eşimi ''onun her hali benim.en güzel hali de en çekilmez hali de benim.'' diyorum. aşk işte bazen çekilir kılıyor çoğu zaman :)

çocuk gibiler işte. sen sıkma canını.herkesin fıtratı farklı. idare edeceksin artık cnm

bende aynı şekilde ailemde kırma dökme hiç görmedim.babam inanılmaz sabırlı bir adamdı. bende ilk defa eşimde gördüm.ne yaparsın herkes bir olmuyor.ben o kadar sakinim ki... o öyle sinirliyken odayı değiştiriyorum ona bile kızıyor. ya da bazen bak hayatım ben şunu demek istedim ya da bak ben bunu düşünüyorum vs tarzında konuya açıklık getiriyorum sessiz ve sakin bi şekilde ona bile SEN BANA KARŞI GELİYORSUN diyor bende pes diyorum susuyorum.bir de hayatta surat yaptırmaz, o yakınlaşmaya başladığında onu terslersen veya isteksiz davranırsan iyice celallenir :)) ki normal hayatta inanılmaz aklı başında ,sevgi dolu ,ince bir adamdır ama sinirlenince başka bir adam oluverir.

bende öyle seviyorum ki eşimi ''onun her hali benim.en güzel hali de en çekilmez hali de benim.'' diyorum. aşk işte bazen çekilir kılıyor çoğu şeyi :)

çocuk gibiler işte. sen sıkma canını.herkesin fıtratı farklı. idare edeceksin artık cnm

Eşinizin titiz ve mükemmeliyetçilik gibi huyu varsa bu ömürboyu devam eder asıl sorun çocuklar büyüdüğünde ,sabrınız bol olmalı

bir de hayatta surat yaptırmaz, o yakınlaşmaya başladığında onu terslersen veya isteksiz davranırsan iyice celallenir :)[/QUOTE]

inanmıyorum ya bu cümleye:) sanki benim eşimi anlattın aynen canım...evlilik sabır işi kolay değil...bi de çocuk olunca daha da zor oluyo

Eşinizin titiz ve mükemmeliyetçilik gibi huyu varsa bu ömürboyu devam eder asıl sorun çocuklar büyüdüğünde ,sabrınız bol olmalı

evet mükemmeliyetçilik had safhada...her şey 4 4lük olcak...şansına her şeyde bi sorun çıkar o böyle ince eleyip sık dokuyunca...çocuklar konusunda öyle oluyo zaten diyorum akıllıca bişey yaptıklarında tatlı zamanlarında senin çocukların ağladıklarında huysuzluklarında benim çocuklarım oluyo...

evet o sevgi olmasa zaten herşey daha da zor olur..

annesinin evide anneside titiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…