odunluk doğalarında var galiba
Eşinizin titiz ve mükemmeliyetçilik gibi huyu varsa bu ömürboyu devam eder asıl sorun çocuklar büyüdüğünde ,sabrınız bol olmalı
bende aynı şekilde ailemde kırma dökme hiç görmedim.babam inanılmaz sabırlı bir adamdı. bende ilk defa eşimde gördüm.ne yaparsın herkes bir olmuyor.ben o kadar sakinim ki... o öyle sinirliyken odayı değiştiriyorum ona bile kızıyor. ya da bazen bak hayatım ben şunu demek istedim ya da bak ben bunu düşünüyorum vs tarzında konuya açıklık getiriyorum sessiz ve sakin bi şekilde ona bile SEN BANA KARŞI GELİYORSUN diyor bende pes diyorum susuyorum.bir de hayatta surat yaptırmaz, o yakınlaşmaya başladığında onu terslersen veya isteksiz davranırsan iyice celallenir :)) ki normal hayatta inanılmaz aklı başında ,sevgi dolu ,ince bir adamdır ama sinirlenince başka bir adam oluverir.
bende öyle seviyorum ki eşimi ''onun her hali benim.en güzel hali de en çekilmez hali de benim.'' diyorum. aşk işte bazen çekilir kılıyor çoğu şeyi :)
çocuk gibiler işte. sen sıkma canını.herkesin fıtratı farklı. idare edeceksin artık cnm
evet mükemmeliyetçilik had safhada...her şey 4 4lük olcak...şansına her şeyde bi sorun çıkar o böyle ince eleyip sık dokuyunca...çocuklar konusunda öyle oluyo zaten diyorum akıllıca bişey yaptıklarında tatlı zamanlarında senin çocukların ağladıklarında huysuzluklarında benim çocuklarım oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?