Yok anacım,olsaydı da atardım sokağaanlayamiyorum kizlar neden böyle yapiyor? Esim sürekli annemle ilgili bir acigini bulmaya calisiyor, herzaman laf sokmalar, kücük görmeler artik dayanamiyorum. Tabi annemin yüzüne karsi cok iyi davraniyor, onun bu iki yüzlülügünü gördükce kusasim geliyor. Neredeyse hergün tartisiyoruz. Annemi savundum diye iyice deliriyor, ama kusura bakmasin ben onunla beraber olup uyduruk seylerle annemin dedikodusunu yapmam, yapamammmm. Artik ben anneme gidince bile surat asiyor, kendisi 2-3 aydir hic gitmiyor annemi ziyarete, be gidiyormusum ya yetermis. Yazik canim annemde herzaman esin nasil iyimi selam söyle der:-( ama kendisi annesine gideceginde ben herzaman giderim ama artik karar verdim bende onun annesine gitmeyecegim..
Sizdede varmi böyle cins esler???
Konuşacak ne var ki karşılıklıEşini karşına alıp konuşmadın mı neden böyle yapıyormuş?
Konuşacak ne var ki karşılıklı
Kocacım niye böyle yapıyorsun
-Huyum kurusun ya da
-Kötüyüm ben kötüyüm kötükedihüso
anlayamiyorum kizlar neden böyle yapiyor? Esim sürekli annemle ilgili bir acigini bulmaya calisiyor, herzaman laf sokmalar, kücük görmeler artik dayanamiyorum. Tabi annemin yüzüne karsi cok iyi davraniyor, onun bu iki yüzlülügünü gördükce kusasim geliyor. Neredeyse hergün tartisiyoruz. Annemi savundum diye iyice deliriyor, ama kusura bakmasin ben onunla beraber olup uyduruk seylerle annemin dedikodusunu yapmam, yapamammmm. Artik ben anneme gidince bile surat asiyor, kendisi 2-3 aydir hic gitmiyor annemi ziyarete, be gidiyormusum ya yetermis. Yazik canim annemde herzaman esin nasil iyimi selam söyle der:-( ama kendisi annesine gideceginde ben herzaman giderim ama artik karar verdim bende onun annesine gitmeyecegim..
Sizdede varmi böyle cins esler???
valla benim bildigim öyle abartilacak birsey olmadi bizim tarafimizdan, onlarin tarafindan oldu ama o ayri mesele. Ama annem ona kötü birsey yapmadikiii :-(((
Canim annem
soruyorum ama yok bir sey diyor, neden böyle yapiyorsun diyorum bana anneni savunma, sen artik evlendin ciktin o aileden diyor. Delirecegim offf
korktum valla, aynen senin dedigin gibi bencede ailemin benim arkamda olmasindan cok rahatsiz oluyor. Ama ben annemsiz yapamam kusura bakmasin, onun istedigi benim haftada bir kez gidip 1 saat el gibi oturup eve dönmem ama ben bunu yapamamki, kac defa anlatmaya calistim ama nafile
yok canim yasim kücük degil ama okadar bunaldimki, artik cok tartistik bu konuyu iyice vicigi cikti anlayacaginiz. Gecen gün bana sevmek zorundamiyim anneni dedi, bende sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin diyince gece salonda yatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?