Eşimin anneme olan nefreti...

Ecem24

Amaaaaaannnn....
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
314
2
96
İzmir
anlayamiyorum kizlar neden böyle yapiyor? Esim sürekli annemle ilgili bir acigini bulmaya calisiyor, herzaman laf sokmalar, kücük görmeler artik dayanamiyorum. Tabi annemin yüzüne karsi cok iyi davraniyor, onun bu iki yüzlülügünü gördükce kusasim geliyor. Neredeyse hergün tartisiyoruz. Annemi savundum diye iyice deliriyor, ama kusura bakmasin ben onunla beraber olup uyduruk seylerle annemin dedikodusunu yapmam, yapamammmm. Artik ben anneme gidince bile surat asiyor, kendisi 2-3 aydir hic gitmiyor annemi ziyarete, be gidiyormusum ya yetermis. Yazik canim annemde herzaman esin nasil iyimi selam söyle der:-( ama kendisi annesine gideceginde ben herzaman giderim ama artik karar verdim bende onun annesine gitmeyecegim..
Sizdede varmi böyle cins esler???

KIZLAR lütfen konuyu sónuna kadar okuyup öyle cevap yazarsaniz sevinirim...

Son düzenleme:
Yok anacım,olsaydı da atardım sokağa
Sevemezdim ki bundan sonra,sayamazdım da
e napayım,yollardım anasınaklava:

soruyorum ama yok bir sey diyor, neden böyle yapiyorsun diyorum bana anneni savunma, sen artik evlendin ciktin o aileden diyor. Delirecegim offf

siz nişanlıyken falan bi atışmaları oldumu eşinle yada eşinin ailesiyle, acaba içinde kalan bişeylerin kinini mi güdüyor:sm_confused:

valla benim bildigim öyle abartilacak birsey olmadi bizim tarafimizdan, onlarin tarafindan oldu ama o ayri mesele. Ama annem ona kötü birsey yapmadikiii :-(((
Canim annem

ahhh canım ya allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda hatasını anlar ve hersey yoluna gırer

ne yaşanırsa yaşansın saygılı olmak zorunda..oda sonuçta bi anne evinede gitmesi gerekir ne biçim eş anlamadım ya..bence tavrını koy ayıp yanii.

Konuşacak ne var ki karşılıklı
Kocacım niye böyle yapıyorsun
-Huyum kurusun ya da
-Kötüyüm ben kötüyüm kötükedihüso

:))) Haklısın aslında ama ben belki konu sahibinin eşiyle annesi arasında yaşanan tatsız bir olayı farketmediğini varsayarak fazla iyimser oldum.Ne olursa olsun eşinin yaptığı çok yanlış ve kabul edilemez. Eşinin karşısında bu konuda daha kesin ve sert bir tavır sergilemelisin.

ınada ınatla karsılık vermek bende hıc ıyı degıldır..
esınız bu sekılde davranıyo ıse sızde onun gıbı olmayın ..
sız onun annesıne olan ılgınıze devam edın saygınızı sevıyenızı koruyun emınnım zamanla esınızde sızın gıbı davranacakdır annenıze..
annenızle zaman gecırse ve onu tanımasına fırsat verın ..
emınım paylastıkları fazla bısı yokkı esınız bu sekılde onyargılı davranıyo..
annenız en guzelı sızın gıbı bı evlat yetıstırmıs ve elı opulesı saygı duyulası bırırdır..
esınız duymuyoda buda onun saygısızlıgdır..

valla benim bildigim öyle abartilacak birsey olmadi bizim tarafimizdan, onlarin tarafindan oldu ama o ayri mesele. Ama annem ona kötü birsey yapmadikiii :-(((
Canim annem

galiba ben buldum sanırım senin annenle ilişkin çok güzel ve eşin kıskanıyor olabilir, yani erkekler bazen böyle çocukluk yapabilir, ondan başka kimseyi çok sevmeni istemiyo olabilir, annen bile okşasa benim bağrım kan olur hesabı, yani yaslandığın tek duvar o olsun istiyodur
yada ailenin seni sahiplenmesinden arkanda duruyor olmasından pek hoşlanmıyo olabilir bazı erkeklerde bu takıntı vardır, karımın ailesi onu sahiplenmesin falan
daha bugun bi adam bu yüzden eşini ve ailesini katletti ya, gerçi senin konunla alakası yok ama çağrışım yaptı

ay ne kadar çok bazı erkekler demişim, çevremdemden gözlemlerim vallakaydirigubbakcemile3

korktum valla, aynen senin dedigin gibi bencede ailemin benim arkamda olmasindan cok rahatsiz oluyor. Ama ben annemsiz yapamam kusura bakmasin, onun istedigi benim haftada bir kez gidip 1 saat el gibi oturup eve dönmem ama ben bunu yapamamki, kac defa anlatmaya calistim ama nafile

başnıza gelen gerçekten üzücü dilerim en kısa zamanda çözersiniz..

bu konu eşlerinin anneleri hakkında saçma sapan konuşan gelinlere de örnek olsun please

oldu el bebek gül bebek büyüt, elin adamı alsın götürsün, anasına göstermesin:mymeka:
ay yaşın küçük galiba ablalık duygularım kabardıkaydirigubbakcemile3

yok canim yasim kücük degil ama okadar bunaldimki, artik cok tartistik bu konuyu iyice vicigi cikti anlayacaginiz. Gecen gün bana sevmek zorundamiyim anneni dedi, bende sevmek zorunda degilsin ama saygi duymak zorundasin diyince gece salonda yatti

hoppalaaa, yok artık, abartmış resmenfisfisfis

Offf biz bu konuya daha evlenmeden başladık.Benim annem çok kıskanç ve elinde olmadanda belli ediyor.Bi tartışmada yaşandı artık her seferinde annen beni sevmiyor ama sen imzayı bi at ben göstericem ona diyo.Çok üzülüyorum her lafında bişi arıyor.Yüzü asıksa annemin ben geldim diye yapıyor diyor çok yoruyorlar beni çok üzüyorlar.Ama benim annemde az deil o kadar çok kıskanıyor ki beni offffff offffffff çözebilirsen sorununu bana da söle lütfen

bazı erkeklerde bu var, nedenini anlayabilmiş değilim
resmen karısını ailesinden kıskanmak gibi bir durum ya da bilmiyorum bu duruma ne denebilir
ama çok iyi anlıyorum, bizim enişte de böyledir klava:
yani nefret ettiğinden değil de açığımızı kollar resmen
ama ablam sert çıktığı için artık yüz bulamıyo
valla işin zor, böyle huysuz erkeklerle uğraşmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz biz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…