Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı erkeklerde bu var, nedenini anlayabilmiş değilim
resmen karısını ailesinden kıskanmak gibi bir durum ya da bilmiyorum bu duruma ne denebilir
ama çok iyi anlıyorum, bizim enişte de böyledirklava:
yani nefret ettiğinden değil de açığımızı kollar resmen
ama ablam sert çıktığı için artık yüz bulamıyo
valla işin zor, böyle huysuz erkeklerle uğraşmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz biz...
canim evet sen beni iyi anlarsin .... benimde sert cikistigim zamanlar oldu ama hep kedime yaptim, onun yüzünden kulagimda kesilmeyen bir cinlama oldu 3 yildir cekiyorum.
isi nerdeyse bosanmaya kadar getirdik, ama sonra beni ikna etti zamaninda...
başnıza gelen gerçekten üzücü dilerim en kısa zamanda çözersiniz..
bu konu eşlerinin anneleri hakkında saçma sapan konuşan gelinlere de örnek olsun please:delphin:
başnıza gelen gerçekten üzücü dilerim en kısa zamanda çözersiniz..
bu konu eşlerinin anneleri hakkında saçma sapan konuşan gelinlere de örnek olsun please![]()
ya bu insanlar niye böyle anlamıyorum.ben de ilk evlendiğim zamanlar ailemle çok yakın oturuyorduk.e haliyle eşim işteyken annemlere gidiyordum.ama çoğunlukla o gelmeden eve geçiyordum.buna rağmen eşimin ailesi sürekli kışkırtıyordu.yok evli bir kadının annesinin evinde ne işi varmış yok oğullarının parasını onlara yediriyormuşum.halbuki onlar bize destek oluyorlardı.evde yaptığım yemekten bir tabak bile götürsem laf olurdu.ama annem her yaptığı yemekten mutlaka verir götür eşinde yesin derdi.kıymet bilen kim?
Yok yok bazen misilleme yapmak gerekiyor .Yerin de olsam bende onun annesine bir müddet gitmem etki tepki olayı...Ne kadar ayıp bir şey.
klava: ya sen aileden çıktın yok artık senin evin burası :dilcikar: uyuzun bu laflara 25 yaşına kadar okunsun beslesin büyütsün beni daha dünki adam bana annene gitmeyeckn desin yok yaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
canım benim eşimde ve cadı kaynanam şirret görümcem ve karısının kızının korkusuna onlara katılan kayınpederim de ilk evlendiğm zamam yok efendim her gün anneme gidemezmişim yok efendim şöyle böyle eşim her gün kavga çıkarırdı telde bile konuşturmazdı annemle tabi bende aynen ona :dilcikar: tabi beni takan kim ama iş kendi kızlarına gelince her ay 10 saat uzaklıktaki ile bir haftalığına yanına giderler cebine para koyar her türlü eksiğini alırlar damada haddini bilsin kızımız sahipsiz değil derler :1shok:
canım ben bu sorunu şöyle çözdüm aldım kayınpederi cadı kaynanayı karşıma ( eşimi takmadım bile biliyorum ki anası babası ne derse onu yapacak) bakın dedim iş kendi kızınıza gelince böyle böyle eee o bu aileden çıkmadı mı sizene kocası var onun:1closedeyes: hık mık ettiler ya kızınızada bana dediklerinizi yaparsınız yada benim annemle ilişkime karışmazsınız dedim tabi bayağı uzun bir konuşma oldu özetle böyle dedim şimdi kafam rahat eşim gayet güzel saatlerce annemle oturuyor istersem her gün anneme giderim senin için çözüm olur mu bu bilmem ama ben böyle hallettimyerimsenibenyerimseniben