Esimin anneme saygi gostermemesi

aysus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2013
460
95
123
35
Esim son zamanlarda anneme saygi gostermeyeye basladi kucuk bi sebepten dolayi. Once kurban bayraminda elini opmedi .annem benim evime geldiginde hosgeldin demeden baska odaya gecti.tabi annem farkinda ama esime hic bi olumsuz bisey soylemedi. Ben de esime bu sekilde davranmamasini söyledim ve esimle arama sogukluk hirdi..ben yanlis davrandigini soyleyip trip attigim icin benim annemden sogudunu soyluyor.

A aysus
Huzursuzluk çıkarmak ne kadar kolay. Büyüklere saygıda hiçbir zaman kusur etmemek gerek.. Anneniz olgunluk gösteriyor huzursuzluk olmaması için. Eşiniz ise kendisinden kaç yaş büyük insana saygısızlık ediyor. Hoş bir davranış değil maalesef Konu uzadıkça sorunlar daha da büyür. Umarım bir an önce çözülür.

Edit: Sen de aynısını onun ailesine yaparsan iş çığrından iyice çıkacaktır. Bence kor ateşe benzin dökmenin hiç anlamı yok.

Sende aynısını yap belli ki laftan sözden anlat biri değil

Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.

Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.

Pardon da kocaya yaranmak için kürekte tutsun mu kı.ına..
Annemi ezdirmektense dizinin dibinde otururum.
Nasıl düşünce yapılarınız var..

Onu doğuran büyüten kişiye saygı göstermeyen elin oğluyla (eş de olsa) mutlu zamanlar geçirsin dimi?
Eş daha önemli çünkü anadan dimi?

Valla ben direk misilleme yapıyom.
Her konuda.
Anca ondan anlıyolar.

La hevla vela

Ben şöyle anne babaya hiç birşey yokken saygısızlık yapanlara öyle gıcık oluyorum ki derdin ne be adam

Aynı saygısızlığı kendi anneciğine yapsanız kıyameti koparır her erkek gibi ama karşıdakine gelince anlayış sıfır.
Böyle birine alttan alma, annen seni büyüten emek veren bi insan haketmediği muameleye maruz kalıyosa aynısını onlarda yaşasın görsünler nasıl oluyomuş.

Elin adamının anneme saygısızlığına susacağıma bunu çekeceğime annemin dizinin dibinde otururum daha iyi.

Bu şekilde davranması için bir sebep var mı yoksa kendi kendine tribal enfeksiyona mi girdi?

Eğer kendi kendine yaptıysa misilleme yap bakalım nasıl oluyor

Bu şekilde davranan kocaları yüceltmeseniz ya ne demek eşini bu konuda zorlama ya hu sevdigi kadının annesi sevmeyebilir ama saygi duyacak ...kusura bakmada anamı insan yerine koymayan adamla başbaşa zaman gecirmem illa geçirecek bir şey varsa bu terlik olur odun olur N Nuraydan hanımefendi

O küçük sebep dediğiniz ne

Annemin elini öpmedi başka odaya gitti vs diyorsunuz da neden

Önce nedeni bilelim ki çözümü önerelim

Ben soyluyorum beni ailemle senin aranda birakirsan hepinizi birakir kacarim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…