Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
Onu doğuran büyüten kişiye saygı göstermeyen elin oğluyla (eş de olsa) mutlu zamanlar geçirsin dimi?Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
La hevla velaEşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
anneyi saymayan sizimi sayıp sevecek diyecektim ki zaten bunları sizde gmrmüşsünüz.Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
+10000Sen de onun anasına aynısını yap, bu adamlar bundan anlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?