Ne olursa olsun sizinle kıyaslaması çok yanlış zaten.Bin tane koca bulunur ama bir tane annem var benim ne anneme ne de aileme karşı saygısızlık yapamaz izin vermem.Ha yaparsa da bir kere uyarırım olmadı yol gösteririm bu kadar.Önünü almazsanız daha çok başınıza çıkar.
Benim kızkardeşim ilk defa evine gittim ist de ve o sehire ilk defa uçakla gitmiştim.Havaalanından, bilmediğim bir şehir olmasına ragmen tek basıma evi buldum, hemde iki çocukla.Sonra başka bir arkadaşıma ugrayacaktım bulundugu yerden otobusle metroya gidiliyordu.Kardeşimin kocası ne götürüm dedi ne bırakayım tek başıma gittim.Metroya gittim, asansoru görmedim merdivenle inerken kucuk oglum düşüyordu az kalsın.Çok üzüldüm.Eve geldim tekrar eşi binbir surat.Halbuki kızkardeşimi 7 sene bekledi evlenmek için ben önayak oldum da arayı buldum.Düğününde her şeye eşimle ben koşturduk.Çünkü farklı sehirdelerdi.
Ben gittikten sonra kızkardeşim kzımış, demiş ki sen benim kardeşime öyle davrandın ki (kızkardeşi kaynana hepsi beranber yaşıyolardı)ben de senin ablana böyle davrandım demiş.Yazık dedim gözümden düştü.Ha kızkardeşim önüne geçemedi kızsa da ne yaparsa yapsın aynı tas ne bayramda arar sorar ne de geçmişolsuna istemiyorum zaten aramasın.