Esimin anneme saygi gostermemesi

Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
Kiz nuraydan sen ne diyon. Bende herifi sirf bu yuzden bosayacam. Bana istedigini yapar ama aileme yapilani kaldiramiyorum. Affedemiyorum. Sende mi bosadin yoksa. Pismanmisin.

Eşini bu konuda asla zorlama. Aynısı onun annesine yapma sakın. Esinle başbaşa mutlu zamanlar geçir. Anneme şöyle davrandın bunu yaptın dersen annenin dizinin dibinde oturursun benim gibi.
Allah Allah yaa!
Bi de miyaav miyav desin mi?
Bence siz de biraz dik durabilseydiniz şuan annenizin dizinin dibinde oturmazdınız.
Pişmansanız gidin yalvarın eski kocanıza, kul köle olmaya geldim deyin sizden iyisi olmaz.
Insan kendi değerini kendi biçer!

çok saygısızca ve çocukca.yaşı kaç ki ? 0 olgunluk

Annemi sevip saymayan herif beni de sevmesin lazım değil.

Ayrıca evet aynısını sen onun anasına yap.
Yapmadan önce de gör bak nasıl davranıyorum artık anana de.
İnan korkusu yeter ona.
O güne getirmez bile onlarda o popo yok. ( Kibarlığım üstümde bu gece)

Annesi çok iyi bir insansa bu hareketlerim sana deil oğluna de konuyu açıkla, burnundan getir kocanın hak etmiş

Ne olursa olsun sizinle kıyaslaması çok yanlış zaten.Bin tane koca bulunur ama bir tane annem var benim ne anneme ne de aileme karşı saygısızlık yapamaz izin vermem.Ha yaparsa da bir kere uyarırım olmadı yol gösteririm bu kadar.Önünü almazsanız daha çok başınıza çıkar.

Benim kızkardeşim ilk defa evine gittim ist de ve o sehire ilk defa uçakla gitmiştim.Havaalanından, bilmediğim bir şehir olmasına ragmen tek basıma evi buldum, hemde iki çocukla.Sonra başka bir arkadaşıma ugrayacaktım bulundugu yerden otobusle metroya gidiliyordu.Kardeşimin kocası ne götürüm dedi ne bırakayım tek başıma gittim.Metroya gittim, asansoru görmedim merdivenle inerken kucuk oglum düşüyordu az kalsın.Çok üzüldüm.Eve geldim tekrar eşi binbir surat.Halbuki kızkardeşimi 7 sene bekledi evlenmek için ben önayak oldum da arayı buldum.Düğününde her şeye eşimle ben koşturduk.Çünkü farklı sehirdelerdi.
Ben gittikten sonra kızkardeşim kzımış, demiş ki sen benim kardeşime öyle davrandın ki (kızkardeşi kaynana hepsi beranber yaşıyolardı)ben de senin ablana böyle davrandım demiş.Yazık dedim gözümden düştü.Ha kızkardeşim önüne geçemedi kızsa da ne yaparsa yapsın aynı tas ne bayramda arar sorar ne de geçmişolsuna istemiyorum zaten aramasın.

Bu konularda aynısını yapıcam diye tehdit etmek bile yetiyo hemen hizaya geliyolar

Bencede aynisini yaparim de gerekirse yap yani.. terbiyesiz sey sanki kadin onun kars kadi gozune hasret. Aptal herif

Eşini asla zorlama Nuraydan haklı,git anana de aşk olsun kocamin elini niye opmedin niye hoşgeldin demedin diye!
Vallahi bizim oralarda es kişisini anadan önde tutana çok fena bişey diyolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…