Arkadaşım wallahi gece gece midem kalktı, Allah yardımcın olsun.
Canım uyardım ama anlamak istemiyorlar...Amaçları ne anlamadım..Ders çalışmak istiyorum ama o kadar yoruluyorum ki takatim kalmıyor...Depresyona girecemSevgili karamel Allah yardımcın olsun,gerçekten çok zor bir durum.Eşinin anne babası birşey desen kovdu gibi anlaşılır.Ama çocuğuna yaptıklarını tabiki kabul etmemekte haklısın bende olsam kızardım.Ayrıca diğer yaptıkları bana iğrenç gelen onlar içinse alışkanlık olan şeylerde de ben olsam kibarca uyarırdım.Mesela baba biz banyo da ağzımızı yıkıyoruz,burada yemeklikleri yıkıyorum lütfen banyoya,masa da dişlerinizi çıkartmayın gerçekten hoş değil.Ders çalışmam lazım ben odamdayım der hizmeti yaptıktan sonra çekilirim.Yani ne denir,sana nasıl moral verilir gerçekten şaşırdım.Allah yardımcın olsun canım benim
ne denir,ne yapılır,
laftan anlayacak birileri olsalar,
işi zaten bu hale getirmezler,
söylesen dert,söylemesen dert,
nereye kadar çekilir :gitme:
en iyisi eşinle ciddi ciddi konuşman,
yoksa işler daha kötü ,içinden çıkılmayacak durumlara gelecek,
haberin olsun deyip , olaya müdahale etmen,,
aklıma başka bişey gelmiyor,
allah sabır versin sana :çok üzgünüm:
hem de çok anlayışsızlar canım ben böyle insanlar daha görmedim..İşim dualara kaldı.Allaha sığınıyorum yapacak başka bir şeyim yok..ne anlayışsız insanlarmış hemde anlattığına göre temizlik kurallarından bi haberlermiş bence eşine söyle bi yolunu bulup söylesin sonuçda öyle bi ortamda sınava hazırlanman imkansız
eşinizden başka bu işin anahtarı yok gibi
kovsun diyen yok tabi ama, bir yolunu bulup söylemeli, kpssye az kaldı, çalışamıyor böyle diye.
kırmadan söylemenin yolunu bulabilir, ne de olsa o onların evlatları, dillerinden o anlar...
valla allah sabır versin gerçekten :1hug:
ay katil olmamak elde değil valla gitsinler yoksa ben gelir kovarım onları ay deli oldum okurken koltuğa sümük sürüyolar he ay o sümükleri yediririm ona ben haddini bilsin insan olsun ay defolsun !
kusura bakmada ıstemıyosan söylıyceksın
kırıcı olmak zorunda değilsiniz kı ıllakı bağarıp çağarmayada gerek yok..
konusun benım mıdem kalktı ne demek sofrada dişlerını çıkartmak ben o sofrada oturmam..
kolay gelsın HAKKATEN
canım bunu da düşündüm..bakalım bir kaç gün daha sabredeceğim...bu yazacaklarıma belki kızanlar olacak ama,
ne yaparım biliyor musun,
kızın madem daha 8 aylık,
bırakırım kursu falan,
otururum aşağı,
gerek de kalmaz onlara,
inan kendimi senin yerine koydum,
3-5 dakika düşündüm,
yaparım bunu,
eşime de derim,herkes evine ,vazgeçtim,
kızım biraz daha büyüsün sonra devam edeceğim diye,
hadi yallah doğru evlerine,inan bunu yaparım,
çocuğum için,ailemin dirliği ,düzeni için,
o kursa gitmemmmm,
pes etmiş de saymam kendimi,
kazancım büyük ailem,huzurum,mutluluğum...
evlerine hiç gitmek istemiyorum zaten eşimle bu yüzden çok tartışıyoruz...bir ferah kapısı açılacak inşaallah bana...Bır gecerken ugramısdı tam 18 ay oldu der gıbı...
Hadı geldın ınsan ne kadar oglunun gelınının evı de olsa az mısafır gıbı davranır.
Hem ne o oyle be koltuklara surmeler.Temızlerken o iğrenç şeylerı sızde soyleyın.
Ne bu ya ınsan onların evınde oturmaya da gıtmeye cekınır...
ya aşkolsun tam yemek yerken şurda miğdem altüst oldu
artık onlarla sofraya oturmuyorum..Söylüyorum ama anlamıyorlar..Kaç kilo verdim eridim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?