- 11 Nisan 2009
- 849
- 358
- 648
karamel gittilermi canım
Merhaba arkadaşlar yeni üyeyim sizi uzun zamandır takip ediyorum.Benimde derdim var.Bir kızım var 8 aylık.Kppss ye hazırlanıyorum.Eşimin annesi ve babası geldiler 1,5 ay önce hala bendeler güya ben dershaneye gideyim diye gelmişler...O kadar hizmet bekliyorlar ki benden...Her işe ben koşacam..Küçük kızım var sabahlara kadar uyumuyorum...Sabah kalkıyorum kızıma kahvaltı yaptır onlara hazırla sonra evi topla yemek yap çamaşır yıka her şey bana bakıyor ben nasıl ders çalışcam o kadar yoruluyorum ki anlatamam..Her şeye karışıyorlar...Hiç laflarını bilmiyorlar...Küfürlü konuşuyorlar.Kızımı sevmeleri bile hoyratça yer koyup ayağıyla itekliyor..Ben kızdığımda ne kadar kıymetli çocuğun var diyorlar..
Evimde hiç rahat değilim...Mutfak lavabosunda ağzını yıkar kaynatam yemek yerken çıkarır dişini arasındakileri alır..Gözümün önünde burnunu karıştırır koltuğa sürer..Tuvalete artık gitmek istemiyorum her zaman pis bırakıyorlar...Hep laf sokuyorlar çıldıracam var ya...
Benim geleceğime mal oluyorlar ders çalışmam lazım onlardan gelen gidenden fırsat bulamıyorum...Daha önce ben de böyle kalmazdılar neden bu kadar kaldılar anlamadım..Beni çıldırtmaya niyetliler hiç gitmeye niyetleri yok.Eşimle konuştuğumda ne yapayım atamam ya dışarı diyor..Tarzları öyle onların diyor..
puuff ne yapacam ben arkadaşlar akıl verin bana...
herşey eşinde bitiyor.
eşin uygun bir dille gönderecek annesini babasını.
yok hala gitmiyolarsa ozaman sen ders çalışamıyorum yetişemiyorum hiçbişeye falan diye imalarda bulun.
belkiii anlarlar:uhm:
Dershaneyi bırakır mıyım hiç canım..Ev işlerini artık pek önemsemiyorum amin canımmm...bence dershaneyı sakın bırakma .ev ışlerını önemseme .
allah kolaylık versın
canım bnce dersaneyi bırak en azından onları gönderene kadar,işte bahaneler bul hem ev hem dersane birarada götüremiyorum de,sen dersaneye gitmeyince doğal olarak onlarada gerek kalmaz,ve lazım olmadıklarını anlayınca giderler,zaten bu moralle çalıştığındanda bişey anlayacağını sanmıyorum,onlar gidince de tekrar başlarsın,bide ayrıca herşeyi dört dörtlük yapmak için uğraşma bırak bişeyler de eksik kalsın,eşini ve çocuğunu al çık gez sürekli hem kafan dağılır hemde onlar yanlız kalıp sıkılıp evlerine dönmek isteyebilirler,allah kolaylık versin canım,inanki okuduğmdan beri aklım hep sende,ayrıca başın sağolsun,annenin mekanı cennet olsun inşallah,:Saruboceq:bu eşlerede gıcık oluyorum(bnmkide dahil)analarına babalarına bişey diyemezler,hep arada harcanan biz oluruz)alsanaalsanasmile
Görgü ve yaşam tarzı bakımından evet anlattığınıza göre tuaflar
Oturduğun koltuğa tabiki pislik sürülmez
Tabiki bulunduğun evin düzenine uymak gerekir
Buraya kadar sizinle beraberim.
Ama bir anne baba evladının evine gelip 1,5 ay kaldı diye,o evdeki kurallara uymayı beceremediler diye ölsün denilmez.
Bu nasıl bir şey,şöyle yap gitsinler,surat as kaçsınlar,kov gitsin,ölsünler sürünsünler:1shok:
Dehşetle okudum yorumları
Tamam herkes kendince titiz
Kimse istemez evindeki bu pis görüntüyü ama atlanan birşey varki,gece yatağınızda omzuna yattığınız adamın anne babası bu insanlar.
Sizinde evladınız var
Yıllar sonra sizde evine gitseniz ve damadınız size aynı tutumu sergilese içiniz acımazmı?
Belki diyeceksinizki ben kimseye yük olmam,bunlarıda yapmam.
İşte ona kimsenin garantisi yok
İnsan elden ayaktan düşünce öyle şeyler yapıyorki
Ben annemin 1 sene boyunca anneannemin altını temizlediğini bilirim.
Bu konularda hiç büyük konuşmamak gerek.
Hani demişler ya baba oğluna bağ bağışlamış,oğul bir salkım üzümü çok görmüş diye
O hesap buda
Besle,büyüt,yıllarını ver
Sonrada 1,5 ay evine sığama
Ne acı,çok acı hemde çok çok acılmaz:
Hiç birşey yapmadan,köşe yastığı gibi bir köşedede otursalar,bir anne babanın 1,5 aylık bir hatırı olmalı diye düşünüyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?