eşimin annesi,babası beni delirtmeye niyetliler

herşey eşinde bitiyor.
eşin uygun bir dille gönderecek annesini babasını.
yok hala gitmiyolarsa ozaman sen ders çalışamıyorum yetişemiyorum hiçbişeye falan diye imalarda bulun.
belkiii anlarlar:uhm:

herşey eşinde bitiyor.
eşin uygun bir dille gönderecek annesini babasını.
yok hala gitmiyolarsa ozaman sen ders çalışamıyorum yetişemiyorum hiçbişeye falan diye imalarda bulun.
belkiii anlarlar:uhm:

evet canım eşimde bitiyor ama o annesini babasını asla kırmak istemiyor...senin dediğin gibi imalarda bulundum ama nafile odun gibi insanlar...az üstlerine alsalar yok ama nerdeee...Sabrım tükenme noktasında bakalım ne yapacam...:umursamaz:

bence dershaneyı sakın bırakma .ev ışlerını önemseme .
allah kolaylık versın
Dershaneyi bırakır mıyım hiç canım..Ev işlerini artık pek önemsemiyorum amin canımmm...

Dershaneyi bırakamam canım bugün gitmedim mesela ama kötü hissettim kendimi...Şimdi de cuma günü gideceklerini söylüyorlar...İşte kızıma söylüyorlar biz gideceğiz kızım diye(kızım da anlıyor sanki) bana hiçbir şey söylemiyorlar...Ben de hiçbir şey söylemiyorum...Başsağlığı için Allah razı olsun canım annem benim herşeyimdi...O yaşasaydı bugün şu durumda olmazdım...Ama ne yapalım Rabbim aldı...Ben evlendikten sonra üniversiteyi okudum ama annemin sayesinde vize ve final zamanı gelir her işimi yapardı bana hiçbir şey yaptırmazdı...Bu sene de gelecekti ben kpss kursuna gidecektim o da kızıma bakıcaktı ama olmadı kadeer ayırdı bizi 4 ay oldu...senağlamasenağlamasenağlama...Eşimin ailesi de anlattığım gibiler atsan atılmıyolar satsan satılmıyorlar...Çok bunaldım ama artık kendime telkin vermeye başladım..Bir kızım var geleceğim var onlar için ruh sağlığımı bozmayacağım...Onlar bugün varsalar yarın yoklar...Ama ben kendimi bunaltırsam sinir hastası olurum ve bu hastalık yakamı bırakmaz ömür boyunca...Bir kaç gündür böyle kendime telkin verdim kendiimi daha güçlü hissediyorum...guclubacismile

Görgü ve yaşam tarzı bakımından evet anlattığınıza göre tuaflar
Oturduğun koltuğa tabiki pislik sürülmez
Tabiki bulunduğun evin düzenine uymak gerekir
Buraya kadar sizinle beraberim.
Ama bir anne baba evladının evine gelip 1,5 ay kaldı diye,o evdeki kurallara uymayı beceremediler diye ölsün denilmez.
Bu nasıl bir şey,şöyle yap gitsinler,surat as kaçsınlar,kov gitsin,ölsünler sürünsünler:1shok:
Dehşetle okudum yorumları
Tamam herkes kendince titiz
Kimse istemez evindeki bu pis görüntüyü ama atlanan birşey varki,gece yatağınızda omzuna yattığınız adamın anne babası bu insanlar.
Sizinde evladınız var
Yıllar sonra sizde evine gitseniz ve damadınız size aynı tutumu sergilese içiniz acımazmı?
Belki diyeceksinizki ben kimseye yük olmam,bunlarıda yapmam.
İşte ona kimsenin garantisi yok
İnsan elden ayaktan düşünce öyle şeyler yapıyorki
Ben annemin 1 sene boyunca anneannemin altını temizlediğini bilirim.
Bu konularda hiç büyük konuşmamak gerek.
Hani demişler ya baba oğluna bağ bağışlamış,oğul bir salkım üzümü çok görmüş diye
O hesap buda
Besle,büyüt,yıllarını ver
Sonrada 1,5 ay evine sığama
Ne acı,çok acı hemde çok çok acılmaz:
Hiç birşey yapmadan,köşe yastığı gibi bir köşedede otursalar,bir anne babanın 1,5 aylık bir hatırı olmalı diye düşünüyorum ben.

canım gerçekten doğru yazmışsın katılıyorum sana bu yazdıklarım çok bunaldığım bir dönemdi ama yüzlerine karşı bir saygısızlık yapmadım..Dün gece düşündüm her şey gelip geçici onların alışkanlıkları var ve asla düzelmezler kabulüm...İlk defa bu kadar zaman onlarla kaldım ve anneim yeni kaybettim ruh halim karmaşık baya o yüzden kaldıramıyordum..Farklı bir zamanda gelselerdi durum bu kadar zor olmazdı benim için...Hiçbirimizin garantisi yok ben elden ayaktan düşmem diye bir şey asla söylemem...Geleceğin bize ne getireceği asla bilemeyiz...Buraya o zamanki ruh halimle bazı sözler söylemişimdir ama onlara asla böyle bir şey yapmadım..Belki bir kaç kez suratımı asmışımdır insanız her zaman mantıklı hareket edemeyiz...Annemin cenazesinde kaynanamın göğsüne yaslandım ağlayarak o da biz hep arkandayız yalnız değilsin dedi...Hemen akabinde bana geldiler ve bu tür davranışlar içine girdiler önceden böyle değillerdi haliyle insan bunlaıyor..Ben onlara iyi bir şekilde davranmaya çalışırken böyle muamele görmek beni çok yordu şu dönemde...Evlatlarının evi tabiki kalacaklar..Bir elden ayaktan düşşeler bakarım bu kadar vijdansız değilim...

kültür farkı canım aynı sorunları bende yaşıyorumçok iyi hoşlar ama yemek yiyişleri tuvalaet kullanmaları. masada kaşığı koydukları yer. yeni gıcır gıcır eşyalarımın her yerini lekelemelri çok dikkatsiler temizlikten yonsunlar biraz. seni çok iyi anlıyorum uzak oldukları için fazla birlikte olmuyoruz.ç senin gibi uzun zaman bir arada kalsam çıldırırım en fazla 1 hafta tahammül edebliyorum. benim ailem çok farklı ve düzgün bir kültüre sahip ve bu nedenle çatışıyor.

bir baba bir anne evladını bakar yılmadan:uhm:anenniz vefat etmiş başınız sağ olsun:Saruboceq:
bi evlat anneyei babayı evinde misafir etmez işde buda yeni nesillerin büyüklere saygısının olmayışıııÇok üzgünüm çoook
bunuda unutmamk lazım evet burnunu karıştırmak dişlerini çıkarmak tabiki kötü bişey ama adı üzerinde misafirler gidince bi kadın tutulur ve temizlenir allah sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…