eşimin annesi,babası beni delirtmeye niyetliler

aynen gördüğüm en pis insanlarEşim onlardan nasıl çıkmış anlamıyorum son derece titiz her gün duş alır üstüne başına dikkat eder..derli topludur...
Dişini çıkarırken gözüne baktım ama oralı olmadı...Öyle sessiz biri değilim ben söyledikçe inadına yapıyorlar...Eltilerim bu yüzden kafayı yediler nerdeyse...

ayyy vallahi çekilcek çile değil konuş bence açık açık sınava hazırlanman gerektiğini söyle onlara kibar bi dille :S

vallahi ya insan olmayı öğrenecekler ya da evimden gidecekler! eşin sölesin bişey artık ne bu ya!
ne biliyim doğal gazı kestirin evden gidin diyinki kesilmiş sizde evinize gidin diyin soğuk burası ! bişey yapın gitsinler kimse kusura bakmasın yaşlıya hizmet hürmet iyide bu nedir abi ya ölsem dayanamam !

Valla canım çok üzüldüm senin adına...
Ben olsaydım kesinlikle eşimi kenara çeker konuşurdum..Annenle babanı kov diye sert bir dille değilde baban burnunu karıştırıyor, sofrada dişlerini çıkarıyor, çocuğumu ayağıyla itiyorlar çok rahatsız oluyorum, midem bulanıyor derdim..Sonuçta eşininde çocuğu niye tepki vermiyo..
Nasıl babaanne dede bunlar torunlarını ayağıyla itebiliyorlar hayret bişi ya...
Eşine deki KPSS ye hazırlanıyorum tamam onlar bana destek olmaya geldiler ama köstek oluyorlar...Ne ders çalışabiliyorum ne yorgunluktan oturabiliyorum de...Sonuçta ikimizde geleceği için uğraşıyorum..Bana yardım ettikleri falan yok daha zor durumda kaldım işin içinden çıkamıyorum de..Bir kaç gün boyuncada eşinle fazla konuşma üstünede gitme..Topu ona at..Zaten eşinin huzuru kaçtığı için çıkış yolu arayacaktır..Ama sürekli sürekli gitsinler deme..O zaman ters tepki yapar..Bu dediğimi uygula işe yarayacaktır..Çünkü erkekler dır dır edip aynı konuyu tekrar eden eşlerini dinlemiyorlar..Erkeklere dediğini yaptırmanın en iyi yolu istediğiniz şeyi 1 kere söyleyip sonrasında sessiz kalmak inanın bu böyle..Tecrübeyle denenmiştir yani...
Allah yardımcın olsun ne diyeyim..

ayyy vallahi çekilcek çile değil konuş bence açık açık sınava hazırlanman gerektiğini söyle onlara kibar bi dille :S

sözde doğal gaz dokunuyormuş onlara dokuyor madem git evine...Yani nasıl rahat ediyorlar bilmiyorum ben kimsenin evinde kalamam hele de 1,5 ay...Canım ben de dayanamıyorum suratım asık artık ne yapim...Surat asmaya da hiç dayanamıyorlar hemen eşime soruyorlar ne oldu niye suratı asık diye soruyorlar...

Canım çok güzel yazmışsın...Onlar çocukları öyle severlermiş neymiş dayanıklı olacakmış cahilliğe bak ya...Onlara diyorum yapma ne biçim seviyorsun çocuğu ben ona hiç kıyamıyorum..yavrum gitmek istemiyor onlara...Şurda sınava az bir zaman kaldı hem çalışmıyorum hem de kendimi suçluyorum keşke başlamsaydım şu kursa belki o zaman gelmezlerdi..Ben onlara hiç gelin demedim eşimin kabahati...Gitti aldı getirdi onları..Bir iki gün daha sabredeecem sonra ne olur bilmiyorum...

Son düzenleme:
E tamam ısde madem soruyolar esıne neden suratı asık dıye esın de soylesın sınava az kaldı kosusturmakdan calısamıyor ya ondan dıye.

Olur ya belkı ustlerıne alınırlar da gıderler....

E tamam ısde madem soruyolar esıne neden suratı asık dıye esın de soylesın sınava az kaldı kosusturmakdan calısamıyor ya ondan dıye.

Olur ya belkı ustlerıne alınırlar da gıderler....

inşaallah alınırlar da giderler..Onların gittiği gün benim bayramım olacak...

evleri çokmu uzak sana neden bukadar uzun süre sende kaldılar.
onlar gittikten sonra bi terapiste gitsen ancaktır yani. iyi sabır var sende büyük konuşmayayımda ben dayanamazdım sanırım onların anlayacağı dilde şikayetlerimi bildirirdim.
Allah yardımcın olsun

bence senin senin kpss yi kazanmaman için gitmiyorlardır.çalışmanı istemiyorlardır...........

bana iki şehir uzaktalar Trabzondalar...Ahhh canım ben de dayanamıyorum ama eşimle huzurlu olmam için biraz sabır gösteriyorum...Bekarken kuzenimin kayınvalidesigiller de böyle pistiler hep eleştirirdim büyük konuştum başıma geldi.. insan başına gelince daha iyi anlıyor..yani öyle bir insanlar ki söylesen de pek anlamıyorlar hep negatif hep negatif yaniii

valla senin yerine kendimi koyamıyorum koyamam da
eğer ben böyle bi aileyle 1buçuk ay geçirseydim
zannımca senin kadar sağlıklı cümle kuramazdım heralde
maşallah iyi dayanmışsın
eşimin ailesidir başımın üzerinde yeri vardır her zaman saygıda kusur etmem
ama bu anlattığın şeyler beni tımarhaneye yollar valla
koltuklara burun silmek
yemekde diş çıkarmak ne demek ya yeminle söylüyorum bak
o dk HAKKA YÜRÜRDÜM:1shok::1shok::1shok:

ben de nasıl dayandığıma bu güne geldiğime inanamıyorum...benim için çok kötü hayat tecrübesi oldu bu yaşadıklarım...inan ölsünler istiyorum o kadar yaniii...

anneme okudum şuan yazdıklarını o bile üzüldü inan dua etti sana allah dayanma gücü versin diye.
sabır dile Allah'tan.
bide çık git evde durma belki derler istemiyo bizi de giderler:)

canım allah yardımcın olsun.eğer gitmiyorlarsa sen annenlere git eşine de söyle annenler gidene kadar gelmeyeceğim de.kpssye çalışacagım de kursu bırak.annenler de daha rahat çalışısın.eve geldiğin zaman da temizlikçi tutar evi temizletirsin.

Biraz da benim ailem gelecek yardıma ..teşekkür ederim de sepetle evden..

anneme okudum şuan yazdıklarını o bile üzüldü inan dua etti sana allah dayanma gücü versin diye.
sabır dile Allah'tan.
bide çık git evde durma belki derler istemiyo bizi de giderler:)

ayy çok duygulandım Allah razı olsun annenden ve senden...evden çıkıyorum ama kızım küçük havalar da soğuk çok fazla durulmuyor dışarıda...

ben de nasıl dayandığıma bu güne geldiğime inanamıyorum...benim için çok kötü hayat tecrübesi oldu bu yaşadıklarım...inan ölsünler istiyorum o kadar yaniii...

Rabbim bol bol sabır versin sana gülüm
inşallah sizin söylemenize gerek kalmadan
Rabbim kalplerine bi merhamet versin de kalksın gitsinler evlerine:Saruboceq:

Ben evin işlerini yapmaktan ders çalışamıyorum, madem öyle bi yardımcı tutalım, gelsin her gün evin işlerini halletsin de eşine... o zaman anlarlar biraz.
Tecrübeyle sabittir, ay Allah sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…