ne bu pislik yaa
ben olsam sürekli uyarırım. iki gün hiç temizlik yapma iş de yapma ders çalışmam gerek konulardan geri de kaldım de. bakalım ne yapacaklar.
sümüklerini koltuğa sürerken yakala. ben peçete getireyim lütfen oraya silmwyin yine diye uyar. her yere ıslak mendil ve selpak yerleştir.
ağzını mutfakta değil diğer lavobada yıkmasını söyle. sofrada dişlerini çıkarınca gözünün içine bak ve kalk git. biraz tavrını belli net. bu kadar da sessiz olmak zorunda değilsin. hiç hoşlanmam böyle şeylerden
ayyy vallahi çekilcek çile değil konuş bence açık açık sınava hazırlanman gerektiğini söyle onlara kibar bi dille :S
vallahi ya insan olmayı öğrenecekler ya da evimden gidecekler! eşin sölesin bişey artık ne bu ya!
ne biliyim doğal gazı kestirin evden gidin diyinki kesilmiş sizde evinize gidin diyin soğuk burası ! bişey yapın gitsinler kimse kusura bakmasın yaşlıya hizmet hürmet iyide bu nedir abi ya ölsem dayanamam !
Valla canım çok üzüldüm senin adına...
Ben olsaydım kesinlikle eşimi kenara çeker konuşurdum..Annenle babanı kov diye sert bir dille değilde baban burnunu karıştırıyor, sofrada dişlerini çıkarıyor, çocuğumu ayağıyla itiyorlar çok rahatsız oluyorum, midem bulanıyor derdim..Sonuçta eşininde çocuğu niye tepki vermiyo..
Nasıl babaanne dede bunlar torunlarını ayağıyla itebiliyorlar hayret bişi ya...
Eşine deki KPSS ye hazırlanıyorum tamam onlar bana destek olmaya geldiler ama köstek oluyorlar...Ne ders çalışabiliyorum ne yorgunluktan oturabiliyorum de...Sonuçta ikimizde geleceği için uğraşıyorum..Bana yardım ettikleri falan yok daha zor durumda kaldım işin içinden çıkamıyorum de..Bir kaç gün boyuncada eşinle fazla konuşma üstünede gitme..Topu ona at..Zaten eşinin huzuru kaçtığı için çıkış yolu arayacaktır..Ama sürekli sürekli gitsinler deme..O zaman ters tepki yapar..Bu dediğimi uygula işe yarayacaktır..Çünkü erkekler dır dır edip aynı konuyu tekrar eden eşlerini dinlemiyorlar..Erkeklere dediğini yaptırmanın en iyi yolu istediğiniz şeyi 1 kere söyleyip sonrasında sessiz kalmak inanın bu böyle..Tecrübeyle denenmiştir yani...
Allah yardımcın olsun ne diyeyim..
E tamam ısde madem soruyolar esıne neden suratı asık dıye esın de soylesın sınava az kaldı kosusturmakdan calısamıyor ya ondan dıye.
Olur ya belkı ustlerıne alınırlar da gıderler....
evleri çokmu uzak sana neden bukadar uzun süre sende kaldılar.
onlar gittikten sonra bi terapiste gitsen ancaktır yani. iyi sabır var sende büyük konuşmayayımda ben dayanamazdım sanırım onların anlayacağı dilde şikayetlerimi bildirirdim.
Allah yardımcın olsun
bence senin senin kpss yi kazanmaman için gitmiyorlardır.çalışmanı istemiyorlardır...........
valla senin yerine kendimi koyamıyorum koyamam da
eğer ben böyle bi aileyle 1buçuk ay geçirseydim
zannımca senin kadar sağlıklı cümle kuramazdım heralde
maşallah iyi dayanmışsın
eşimin ailesidir başımın üzerinde yeri vardır her zaman saygıda kusur etmem
ama bu anlattığın şeyler beni tımarhaneye yollar valla
koltuklara burun silmek
yemekde diş çıkarmak ne demek ya yeminle söylüyorum bak
o dk HAKKA YÜRÜRDÜM:1shok::1shok::1shok:
bana iki şehir uzaktalar Trabzondalar...Ahhh canım ben de dayanamıyorum ama eşimle huzurlu olmam için biraz sabır gösteriyorum...Bekarken kuzenimin kayınvalidesigiller de böyle pistiler hep eleştirirdim büyük konuştum başıma geldi.. insan başına gelince daha iyi anlıyor..yani öyle bir insanlar ki söylesen de pek anlamıyorlar hep negatif hep negatif yaniii
anneme okudum şuan yazdıklarını o bile üzüldü inan dua etti sana allah dayanma gücü versin diye.
sabır dile Allah'tan.
bide çık git evde durma belki derler istemiyo bizi de giderler:)
ben de nasıl dayandığıma bu güne geldiğime inanamıyorum...benim için çok kötü hayat tecrübesi oldu bu yaşadıklarım...inan ölsünler istiyorum o kadar yaniii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?