eşimin annesi neden bu şekilde davranıyor.

tabiki de aracı tutmam gelip görmek isteyen görür. Babaannesiyle görüşemez diye bir niyetim olmadı olmaz da zaten . düğünde görücem derse de kucağımda sever çünkü oğlum yabancılara gitmez . ve babaannesini hiç tanımıyor.

o zaman sana yapacak başka bir iş kalmıyor.
yaslan arkana, olacakları izle.
sana adım atana sen adım atmaya razısın zaten, bu da güzel.

annesi eşinize kıyıyor en öncelikle
siz neden kıyamıyorsunuz eşinize
aramasın bırakın , adam aramak ıstemıyor
annesı ıle arasında konustuklarını da siz üzülürsünüz diye anlatamaz size
benımkı de asla anlatmaz bana
bir kere eşime babam pahalı bır hedıye almıstı
annesine bunu soylemıs eşim laf arasında
annesi de eşek gbi alacaklar gül gbi oğlan verdim demiş
eşime bunu bir ortamda zorla soylettım , üzülürsün dedi hep annemın fıkrı boyle dedi
sanki ben neysem

bizim de basımızda aylarca cocugunu aramayan bır anne vardı , eşime cok uzulurdum artık üzülmuyorum

anlayamıyorum böyle insanları . ailelerimiz el üstünde tutuyor mutlu olmaları gerekirken bu huzursuzluk niye anlamadım. bizim kaynana da ben oğullarımı gelin vedim diyormuş.

eşim çok üzülüyor. Ben annemlerle aynı muhitte oturuyorum ve çocuğuma çalıştığım için onlar bakıyor. nerdeyse hergün görüşüyorum. ve o ailesinden uzakta. annesiyle bu durumda olmasını istemiyroum. ben görüşmeyeyim tamam ama o görüşmeli. ne olursa olsun annesi. eşime kıyamıyorumm. ama annesi bana kıyıyor.

eşiniz 5 yaşında değil. ne istediğini farkındadır.

Neden bu ısrarın? Kadının sana yapmadığı kalmamış eşin de arama diyor işte arama boşver.

benim amacım kadınla irtibat kurmak konuşayım muhabbetimiz artsın mevzu değil. olmaz olamazda zaten. Kendi kardeşleriyle yılın yarısı küs yarısı barışık geçen bir insan zaten bunu için gel ettiklerin yanına kalsın diyecek bir insan değilim. benim amacım eşimle görüştürmekti ama onu da yapmayacağım bu saatten sonra.

anlayamıyorum böyle insanları . ailelerimiz el üstünde tutuyor mutlu olmaları gerekirken bu huzursuzluk niye anlamadım. bizim kaynana da ben oğullarımı gelin vedim diyormuş.
ahahaha :)))
benımkı de aynı şeyi dermiş
benim eşimi annesi askere yollamamış bedelli yaptırmış, özlerim diye:)))
eşim istanbullu
benimle tanısınca ben bursalıyım bursada yaşama kararı aldı , kadıncagız bunu hazmedemedi, aylarca aramadı sormadı ,tavır aldı eşime.
Aslında kendı oğlunu üzdü , ben,m aileme karsı mahcup oldu eşim hep ama ailem hep eşime üzüldü nasıl böyle bır aılesı var dıye

Şimdi eşim ben Bursayı cok sevıyuorum dedikce kv sinir oluyor
Sen de beni bırakıp gttin ya artık kimseye güvenim yok diyor( sanki oğlu değil kocasından bahsedıyor)

Boşverin eşiniz aramasın siz de aramayın kadın kendı sonunu kendı hazırlamıs

benim amacım kadınla irtibat kurmak konuşayım muhabbetimiz artsın mevzu değil. olmaz olamazda zaten. Kendi kardeşleriyle yılın yarısı küs yarısı barışık geçen bir insan zaten bunu için gel ettiklerin yanına kalsın diyecek bir insan değilim. benim amacım eşimle görüştürmekti ama onu da yapmayacağım bu saatten sonra.
Yapmayın boşverin. Onlar anne oğul araları yarın birgün düzelir siz hiç karışmayın

Back
X