yada yadaa kendi anneniz ?
eşim karadenzli ben ise egeliyim. en basiti yemek kültürlerimiz bile çok farklı. yine kayınpeder çok rahat davranıyor. işlikle geziyor. ben bpek hşlanmıyorum. temizlik konusuna gelince ben mi çok titizim onlar mı çok rahat anlamadım.bunlarıda geçtik. eşimle sadece yatak odaında konuşabiliyoruz. onun dışında babasıyla ve annesiyle konuşuyor. hep kendi tanıdıkları hakkında konuşuyorlar. ben fransızım yani...
Bizde de aynı durum var canım, oğlum kreş yaşına gelene kadar bizdeler, onlar için oda bile açtık, insan çok sıkılıyor gerçekten, evinde misafir gibi oluyorsun, koca ev daralıp sadece yatak odan sana ait oluyor sanki, kısılıyorsun , seni çok iyi anlıyorum, biz benzer kültürlerden gelmemize rağmen çok sıkıntı çekiyorum,
Zaman zaman çok bunaltıcı oluyor ama bazen de gayet normal bir durummuş gibi geliyor bana, dalgalanıyorum hep,
Üstelik eşim de sık sık işi için evden ayrılıp uzun süre gelmediği oluyor. Yani ben neredeyse kimsesiz kalıyorum.
Senin durumun biraz belirsiz, süreç ne kadar olacak gibi, belki de eşin senden habersiz bu meseleyi ailesiyle konuşmuş olabilir. Zorlandığın noktaları rahatsızlık duyduğun kısımları eşine açabilirsin, ama bu da çok kolay değil, sonuçta ailesi, seni çok iyi anlıyorum ve takip edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?