• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin annesi vefat etmis

Manap

Manam kizlarim
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
2.018
2.279
83
43
Iyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.

Iyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.
Allah rahmet eylesin. Keşke siz de gitseniz. Böyle zamanlarda küslük olmamalı.

Allah rahmet eylesin. Mekani cennet olsun. Sizinde basiniz sağolsun

Siz de gidin bence. gelenekselci yaklasmak istemem konuya ama bizim millette düğünde bayramda cenazede çiftlerin yaninda esleri yoksa cenaze menaze demezler kötü konusmaktan çekinmezler. Eşinizin cani son derece sıkkındır zaten siz de yaninda olun ileride keske dememek icin

Siz de gidin bence. gelenekselci yaklasmak istemem konuya ama bizim millette düğünde bayramda cenazede çiftlerin yaninda esleri yoksa cenaze menaze demezler kötü konusmaktan çekinmezler. Eşinizin cani son derece sıkkındır zaten siz de yaninda olun ileride keske dememek icin
Teklif ettim fakat kabul etmedi

Gitme tabii ki cocugunuj baskasindan oldugun us soyleyecek kadar terbiyesiz bir kadinin olusunu dirisini seytan gorsun. Obur dunyada da ceksin iftiralarinin bedelini
Ona kin yada nefret duymuyorum fakat evimize kotu bir tohum ekti o sozleriyle ozeĺlikle ikinci cocuktan sonra bazen esimi sucladim buyuk kizi ayiriyorsun diye.tartismalar yasadik zaman zaman .cunku ben test yaptir dedim esim yaptirmadi

Ona kin yada nefret duymuyorum fakat evimize kotu bir tohum ekti o sozleriyle ozeĺlikle ikinci cocuktan sonra bazen esimi sucladim buyuk kizi ayiriyorsun diye.tartismalar yasadik zaman zaman .cunku ben test yaptir dedim esim yaptirmadi

Allah affetsin attığı iftirayı
Siz üzetinize düşeni yaparak gitmeyi teklif etmişsiniz daha üstelemeyin bence

Diriyken küs olduğum kişi cenazeme de gelsin istemem açıkçası, o yüzden gitmediğin iyi olmuş bence, kötü bir yorum olarak algılama bunu, gerçek düşüncem bu, tutarlı olmaktan yanayım

Arkadaşın sülale böyle düğünde cenazede görüşürler geri kalan günler kanlı bıçaklı, eee neymiş düğüm de cenazede küslük olmazmış, saçmalık

Back
X