Esimin annesi vefat etmis

Kadın ölmüş zaten siz eşiniz için gideceksiniz gitseniz de. Çocukları niye bahane ediyorsunuz karşılıklı anlamadim. Kendi cenazeniz olsa aman çocuğum küçük gidemem mi diyeceksiniz?

Çocukların küçüklüğü bahane olmamalı bence çok küçük değiller insanlar tatillere nerelere gidiyor ölüm bu yani. Kendi ailenizden biri olsa çocuklarım küçük gelemem der misiniz? sanmam..Buraya hemen konu açmanız da enteresan

Iyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.
Bence ilk ucakla da son ucakla da gitmesin zira helallik istemek icin cok gec..Nasil bir acidir evladin senle küsken ölmek..

Kadın ölmüş zaten siz eşiniz için gideceksiniz gitseniz de. Çocukları niye bahane ediyorsunuz karşılıklı anlamadim. Kendi cenazeniz olsa aman çocuğum küçük gidemem mi diyeceksiniz?
Hanımefendi ölen hanım,konu sahibine çocuğun babası başka biri diye iftira atmış,konu sahibi insanlık yapıp eşine geleyim mi diye sormuş fakat eşi çocukları bahane etmiş,burda konu sahibinin suçu nedir acaba? Allah allah ya.

Hanımefendi ölen hanım,konu sahibine çocuğun babası başka biri diye iftira atmış,konu sahibi insanlık yapıp eşine geleyim mi diye sormuş fakat eşi çocukları bahane etmiş,burda konu sahibinin suçu nedir acaba? Allah allah ya.

Okudum. Bana saçma gelen çocuklar rezil olur lafı. Cenaze evinde çocuğuyla giden hiç insan görmedik sanki.

Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
keske ölümlü dunya oldugunu unutmasaydı sıze boyle agır bır ıthamda bulunurken
bu cumleyı gorene kadar sızde gıdın bence dıyecektım kı bu ıftırasını gordum ben olsam asla gıtmezdım
allah affetsın .

Okudum. Bana saçma gelen çocuklar rezil olur lafı. Cenaze evinde çocuğuyla giden hiç insan görmedik sanki.
Çocuklar gerçekten de rezil oluyor ama hele babaanneleri ise. Benimde babaannem öldü annem ben kardeşim gittik ve inanın kardeşim geceleri uyuyamaz oldu korkudan çocuklar henüz ölüm olgusunu kaldıracak kadar gerçek dünyaya adapte değiller diye düşünüyorum. Ayrıca konu sahibinin yerinde olsam bende gitmezdim. Ne demek çocuk başkasından demek,kanıtı varmıymış da böyle rezil bi kelime kullanabiliyor,sizin kayınvalideniz böyle dese gider miydiniz cenazesine?

Ona kin yada nefret duymuyorum fakat evimize kotu bir tohum ekti o sozleriyle ozeĺlikle ikinci cocuktan sonra bazen esimi sucladim buyuk kizi ayiriyorsun diye.tartismalar yasadik zaman zaman .cunku ben test yaptir dedim esim yaptirmadi
Yuhhhh
Bu derece demek
Ben olsam gitmezdim
Bu iftirayı neye dayanarak attı ya

Ben sizin durumunuzda bir olay yaşasam...yüzüme ve ya eşime oğullarını aldattigim,torunlarının başkasından olduğu söylense "ne ölüme ne dirime" derim ve hicbirsekilde görüşmem.Cok büyük bir iftira bu,kim ne der diye düşünmem.Ustelik akraba içinde bu olayı bilen varsa cenaze evinde fısır fısır konuşulur da...

Allah rahmet eylesin bence sizde gidin eşinize destek olursunuz hem

Ona kin yada nefret duymuyorum fakat evimize kotu bir tohum ekti o sozleriyle ozeĺlikle ikinci cocuktan sonra bazen esimi sucladim buyuk kizi ayiriyorsun diye.tartismalar yasadik zaman zaman .cunku ben test yaptir dedim esim yaptirmadi

Sen hakkını helal etsen ne olacak. Büyük kızının hakkına girmiş işte.

Allah rahmet eylesin. Çekecekleri Allah ile onun arasında yani ama kalp bir kere kırıldığı zaman da insanın içinden rahmet okumak bile ağızda kalıyor.. Yinede rabbim mekanını cennet eylesin..

Back
X