- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.010
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off cok cirkin ama ya.Tesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Allah merhametiyle muamele etsin.Amin tesekkur ederim.esim cocuklar rezil olur diye istemedi
Bence ilk ucakla da son ucakla da gitmesin zira helallik istemek icin cok gec..Nasil bir acidir evladin senle küsken ölmek..Iyi aksamlar arkadaslar.bu aksamustu esimin annesi vefat etmis.biz konusmuyorduk.esim ilk ucakla gidecek bugece yarin defnedilecekmis .daha once git gor istersen dedigimde gitmedi..ben kendisine hakkimi helal etmistim ama suan duygularim cok karisik.belki biraz icimi dokmek istedim bilmiyorum.
Hanımefendi ölen hanım,konu sahibine çocuğun babası başka biri diye iftira atmış,konu sahibi insanlık yapıp eşine geleyim mi diye sormuş fakat eşi çocukları bahane etmiş,burda konu sahibinin suçu nedir acaba? Allah allah ya.Kadın ölmüş zaten siz eşiniz için gideceksiniz gitseniz de. Çocukları niye bahane ediyorsunuz karşılıklı anlamadim. Kendi cenazeniz olsa aman çocuğum küçük gidemem mi diyeceksiniz?
Hanımefendi ölen hanım,konu sahibine çocuğun babası başka biri diye iftira atmış,konu sahibi insanlık yapıp eşine geleyim mi diye sormuş fakat eşi çocukları bahane etmiş,burda konu sahibinin suçu nedir acaba? Allah allah ya.
keske ölümlü dunya oldugunu unutmasaydı sıze boyle agır bır ıthamda bulunurkenTesekkur ederim .kizimin baska birinden oldugunu soylemesi
Çocuklar gerçekten de rezil oluyor ama hele babaanneleri ise. Benimde babaannem öldü annem ben kardeşim gittik ve inanın kardeşim geceleri uyuyamaz oldu korkudan çocuklar henüz ölüm olgusunu kaldıracak kadar gerçek dünyaya adapte değiller diye düşünüyorum. Ayrıca konu sahibinin yerinde olsam bende gitmezdim. Ne demek çocuk başkasından demek,kanıtı varmıymış da böyle rezil bi kelime kullanabiliyor,sizin kayınvalideniz böyle dese gider miydiniz cenazesine?Okudum. Bana saçma gelen çocuklar rezil olur lafı. Cenaze evinde çocuğuyla giden hiç insan görmedik sanki.
YuhhhhOna kin yada nefret duymuyorum fakat evimize kotu bir tohum ekti o sozleriyle ozeĺlikle ikinci cocuktan sonra bazen esimi sucladim buyuk kizi ayiriyorsun diye.tartismalar yasadik zaman zaman .cunku ben test yaptir dedim esim yaptirmadi
Adam birisinin bir laf etmesi ihtimaline karsilik esini dışarda tutmak istiyordur.Okudum. Bana saçma gelen çocuklar rezil olur lafı. Cenaze evinde çocuğuyla giden hiç insan görmedik sanki.
Küslük sebebinizi yeni gördüm. Kesinlikle gitmeyin ciddi bir konuymuş çünkü.Geleyim dedim ama cocuklar rezil olur dedi esim biri 2 digeri 7 yasinda.tesekkur ederim.
Ona kin yada nefret duymuyorum fakat evimize kotu bir tohum ekti o sozleriyle ozeĺlikle ikinci cocuktan sonra bazen esimi sucladim buyuk kizi ayiriyorsun diye.tartismalar yasadik zaman zaman .cunku ben test yaptir dedim esim yaptirmadi