Esimin annesi yaninda tutumu

Bence abartmıyorsun onlar hala evli olduğunu anlamamis. ..ben de olsam çok kızarim. .ne gerek var bu kadar sizi yok saymaya. ..ne yapmalı bilmiyorum ama ben haklı olduğunuzu düşünüyorum çok. ..

Keşke benim eşimin annesi de arayıp sorsa ilgilense. .
Annedir ya ne güzel sevmesinler mi birbirlerini.
Siz anne olduğunuzda evladınizi büyüdü yada evlendi diye öpmeyecek misiniz..

Keşke benim eşimin annesi de arayıp sorsa ilgilense. .
Annedir ya ne güzel sevmesinler mi birbirlerini.
Siz anne olduğunuzda evladınizi büyüdü yada evlendi diye öpmeyecek misiniz..
Canım konu sahibinin kayınvalidesi boşanmaya çalıştığı kocasıni evden atmak için geçen ay bu oglusundan 100 bincik istemişti.Bir de ayar vermişti ;vermezseniz mahkemeye verir hem ev parasını alır hem maaş da baglarsiniz diye...o kayınvalide hepimizi yer

Tek oğlansa vah haline benm gibi canm sen eşinle açık açık konuş bu düşüncelerini onada anlat dünyada senden kıymetlisi yok onun psikolojisimi senin psikolojinmi yani

Ben yokken bütün hafta evdedir asla sormaz çorba getirmez diyorsunuz ya , eşiniz neden gitmiyor yemeğini yemiyor , görüşmüyor ? Babadan dolayı gitmiyorsa eve, dışarıya çağırsın , zorla yanına getirsin.

Genelde eşler geldiğinde erkeklerin annesini goresi gelir. Diğer zamanlar kendi alanının keyfini çıkarıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…