Eşimin Annesi

Bunu herkes söylüyor ailende kal diye ..Ben doğunun geliniyim istesemde kalamam aylarca dedikoduları lafları zihniyetleri hic değişmeyen bi toplum bu

Eşiniz Fransa’ya giderken aile evinize dönmeliydiniz.

İnsanların beklentileri, sitemleri, dedikoduları hiç bitmez. Bunları umursamadan sizin için doğru olanı yapmazsanız çok üzülürsünüz.

Bırakın kim ne düşünürse düşünsün. Ne derse desin. Ne önemi var. Önemli olan sizin ne istediğiniz, nerede mutlu olduğunuz.

Sana da Mrb
Bir an önce eşinin yanına gitmeye bak.
ailesini şikayet eder gibi konuşma bence.
Sadece zorlandığını alışamadığını falan söyle. İma et yani.

Eşin nasıl biri?
Annesini tanıyorsa nedenini tahmin eder ve sana hak verir zaten.
Ana kuzusuysa anlatsan da bişey değişmez annesi kendini haklı çıkarır bir şekilde sen kötü olursun.
İma ederek konuş onun tepkilerinden ne tavır göstereceğini kime hak vereceğini anlarsın.
Bodoslama girme bence.

Ben gidemem gidip orda kalıp bekleyemem anlatamadığım için derince konuşamıyorum ..sizden ricam sadece eşime annesinin yaptıklarını anlatmalıyım bu konuda yardım istiyorum

Usulünce anlatın. Gidince anlatırsanız oradayken iyiydi şimdi değiştin der. Hem annesi de gizlice arayıp yapmadığı şeyleri anlatıyormuş.
Şikayet eder gibi değil sadece üzüldüğünüzü anlatın. Erkekler şikayet edince annesinin yanında oluyor unutmayın.
Üzüldüğünüzü görürse ailenizde kalmanızı söyler.

şu an eşinizin yanına gidemiyorsunuz, o da gelemiyor. bunun ne kadar süreceği belli mi?
eğer kısa süreliyse anlatmayın görüşünce bahsedebilirsiniz ama bu böyle uzun süre devam edecekse güzel bir dille eşinizle konuşun derim
bu şekilde hayat geçmez çünkü
peki eşiniz istersen ailenle kal der mi ve siz ailenizle kalmak ister misiniz?

Ben gidemem gidip orda kalıp bekleyemem anlatamadığım için derince konuşamıyorum ..sizden ricam sadece eşime annesinin yaptıklarını anlatmalıyım bu konuda yardım istiyorum
Yaşadığınız yerin geleneklerinden dolayı mı gidemiyorsunuz yoksa ailenizle mi sorun yaşıyorsunuz?
Gelenek vs içinse yaşadığınız sıkıntıya değmez gidin mis gibi ailenizle kalın.

Bunu herkes söylüyor ailende kal diye ..Ben doğunun geliniyim istesemde kalamam aylarca dedikoduları lafları zihniyetleri hic değişmeyen bi toplum bu
Siz bunlara boyun egdikce o toplum oyle devam eder.
Ailenizde kalin... suç mu bu? baskalarinin dediklerine bakmayin...

Bunu deniycem .şikayet edince tavrı değişiyor gibi öyle fark ettim bi ara sonra sustum

Canımın içi bak yaşın benden küçüktür ablacım 35yasındayım ..kuzum bakk anlat pişman olursun ilerde kocan seni tutmaz yarın öbür gün kocan şahit olur duyar kendini savunmaya kalkarsın sana inanmaz annesini tutar geçmişi senin çektiğin biriktirdiğin eziyetin bilmediği için patlarsın bir gün kocanda arkada durmaz dediğim gibi öncesini bilmediği için... Tek başına kalır bide bakmışsın beni seven dediğin kocan annesi ailesiyle bir olmuş sen tek... Dert sahibi olur çıkar dibe düşersin ablamm.. hayat bu insanın başına ne geleceği belli olmaz kuzum gerçekler acıdır. (Bak sen anlattın bacım yaşadığım için şuan içim bi tuhaf oldu yeminle diyorum)

Eşim bana biraz sabırlı ol yılbaşından sonra sen gelmesende ben gelecem dedi bekliyorum öyle.

Eşim bana biraz sabırlı ol yılbaşından sonra sen gelmesende ben gelecem dedi bekliyorum öyle.
yani gelip devamlı burada mı olacak.
sabredebilirseniz yüzyüze anlatın derim. ama tekrar soruyorum siz kendi ailenizde kalmak istiyor musunuz?
anlatsanızda bunun çözümü yine aynı evde kalacaksanız biraz zor olur. eşiniz annesiyle konuşsa da o gidince cok değişeceğini sanmam o zihniyettelerse

Teşekkür ederim abla 23 yaşındayım daha .bugünden sonra anlatmayı deniycem insalhh farkına varır oda .annesi değişik bi kadın sadece övülmek isteyen biri..

Yaşadığınız yerin geleneklerinden dolayı mı gidemiyorsunuz yoksa ailenizle mi sorun yaşıyorsunuz?
Gelenek vs içinse yaşadığınız sıkıntıya değmez gidin mis gibi ailenizle kalın.
Sacma sapan geleneklerden dolayi gidemiyorum orda aylarca kalamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…