Eşimin Annesi

Şikayet etme gününü anlat sohbet

Sabah şunu yaptım annenle şunu konuştuk şu oldu bu bitti

Yorum yok

Bir süre sonra ya da bir arata gelince de bunların sizi kırdığını anlatın

Lakin bize de anlatın yani kızını övdü diye mi sorun herkes kızını o över o şöyle yapar der hatta kendini de övüp gelinin yaptığı işi beğenmez

Şimdilik devam edin ama ezilmeye değil tabiki. Yeri gelince kibarca lafinizi söyleyin . Yalnız kim bilir kaç yaşında insanlar sizin lafinizla değişmezler kendinizi de çok yipratmayin zihinsel olarak. Ayrıca eşiniz de bu kültürde büyümüş yani ona soylediginizde ne var yani hizmet etsen gibi bir tepki de alabilirsiniz. Ha keza böyle bir tepki vermese bile ailesini arayıp kendi işinizi kendiniz yapın demeyecek. Kişiliğinize yapılan saldırılar dışında bence idare edin. Ben genel olarak hiç bir şeyi eşime anlatmıyorum benim eşim de uzakta görev yapıyor. Bazen şehir bazen yurtdışı. Çok zor dönemler yaşadım ama yeri gelmedikçe söylemem ve söylediğim zaman da benim haklı olduğumu bilir ve sirgulamaz. Eşimin ailesi yaşananları anlatmaz aslında benim anlatmama sebebim biraz da bu. Yani eğer onlar anlatıp buyuturse ben de anlatırım. Kendi ailenizin evine gidin bakıma muhtaç değillerse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…