Eşimin annesi...

o halde ,kv ile konuşacaksınız..duydum söylediklerini diyerek yüzleşin..oğluna bunları söylemek istemediğini,söylerse yüzüne bakmayacağını,bunu da istemediğinizi söyleyin..
bu durumda doğru düzgün durması gerektiğini aksi halde oğlunun bir daha görüşmeyceeğini ve evinize asla girmeyceğini söyleyin..
korkup giderse ve uslanırsa ne ala,aksi halde dediğinizi yapıp eşinizle görüşün:KK66:

Executer Executer
ne ekersen asina, o gelir kasigina diye bir atasozumuz var bizim.
bilmem anlatabildim mi?
esinizin annesi kendi yaptiklari yahut yapamadiklari ile ogluyla yasayacagi etkiler; konu sizin uzerinizden donse bile mudahil olan, sorun kaynagi siz olmamis olursunuz dolayisiyla.
anneciginize de Allah rahmet eylesin ancak unutmayin ki 5 parmagin 5i de bir degil.

Ya çok haklısınız tabi ama şimdi eşim kv nin bu dediklerini duysa bir daha ömrü billah yüzüne bakmaz kadının kocası yok bi şey olursa diye düşünüyorum çok kötü oluyorum hasassiyetim yüzünden,ben bu kadınla nasıl konuşabilirim?
Konuşmayın yalancı çıkarsınız.
Bu tıynette biri muhakkak üste çıkar.
Siz böyle diyorsunuz ama size iftira atıp eşinizide buna inandırsa hala bu denli iyi niyet beslemeye devam edecekmisiniz?

Hanımlar merhaba.
Dün eşimin annesi bize 3-4 günlüğüne kalmaya geldi,oturuyorduk beraber salonda sonra kv kalktı sigara içme bahanesiyle mutfağa gitti(mutfakta küçük bi balkon var).Neyse bi 5 dakika sonra da ben tuvalete gitmek için kalktım mutfağın önünden geçiyordum "bugün yarın çıkaracağım huzursuzluğu"gibisinden bir şey duydum.Dinlemeye devam ettim, bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs (benim sağlık sorunlarım var ama hayyata bilmez,belli ki o da benim onu dinlediğim gibi dinlemiş bizi,yoksa eşim laf yapmasın diye hayatta söylememişti,laf yaparsa çünkü eşimi tutamam çok kötü anne oğul arasında kavga çıkar) neyse ve bunu benim balkonda konuşacak kadar cesaretli,ya kv yerine orada ben utançtan kızardım,benimle arası kötü değildi ama hiç yakın da değildik başlarda istememişti sonra düzeldi sanmıştım,olacak olan şu kızlar eğer huzursuzluk çıkarmaya kalkarsa eşimin annesiyle çok kötü arası bozulur çünkü eşim kimseyi hayatta dinlemez annesi bana bir laf ederse canı çok sıkılır ve ben tutamam onu,annesiyle arası bozulsun istemiyorum,saf mısın salak mısın o senin hakkında ne düşünüyo diyeceksiniz kızlar ama ben bu yönden çok hassasım benim annem ben 14 yaşındayken öldü ve eşimin annesiyle arası bozulsun istemiyorum,nolur bi akıl verin çıkmazda kaldım?
neden içeri dalıp şaçını başını yolmadın

Ya annesi değil kız kardeşi olsa inanın umrumda olmazdı ama ben annemi acılar içinde kaybettim yaşasa elibi sıcak sudan soğuk suya sokmazdım,çok hassas bi nokta benim için eşim annesiyle arası bozulsun istemiyorum bir daha yüzüne bakmaz kadının
Bence bu kadar emin olma hayatta yüzüne bakmaz annesinin fln. Olaylar öyle Bi gelişir ki kapının önünde bulursun kendini ve bu düşüncelerinin için ne kadar safmışım diye sızlanırsın. Sana tavsiyem bırak ana oğulun arasının açılmamasını düşünmeyi evliliğine odaklan.

Hanımlar merhaba.
Dün eşimin annesi bize 3-4 günlüğüne kalmaya geldi,oturuyorduk beraber salonda sonra kv kalktı sigara içme bahanesiyle mutfağa gitti(mutfakta küçük bi balkon var).Neyse bi 5 dakika sonra da ben tuvalete gitmek için kalktım mutfağın önünden geçiyordum "bugün yarın çıkaracağım huzursuzluğu"gibisinden bir şey duydum.Dinlemeye devam ettim, bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs (benim sağlık sorunlarım var ama hayyata bilmez,belli ki o da benim onu dinlediğim gibi dinlemiş bizi,yoksa eşim laf yapmasın diye hayatta söylememişti,laf yaparsa çünkü eşimi tutamam çok kötü anne oğul arasında kavga çıkar) neyse ve bunu benim balkonda konuşacak kadar cesaretli,ya kv yerine orada ben utançtan kızardım,benimle arası kötü değildi ama hiç yakın da değildik başlarda istememişti sonra düzeldi sanmıştım,olacak olan şu kızlar eğer huzursuzluk çıkarmaya kalkarsa eşimin annesiyle çok kötü arası bozulur çünkü eşim kimseyi hayatta dinlemez annesi bana bir laf ederse canı çok sıkılır ve ben tutamam onu,annesiyle arası bozulsun istemiyorum,saf mısın salak mısın o senin hakkında ne düşünüyo diyeceksiniz kızlar ama ben bu yönden çok hassasım benim annem ben 14 yaşındayken öldü ve eşimin annesiyle arası bozulsun istemiyorum,nolur bi akıl verin çıkmazda kaldım?

Oyle seytani planlari olan kadinin evinizde ne isi var cidden safsin bozulursa bozulsun, o kadin yaptiginin bedelini odesinki yanlis oldgunu anlasin. Herkes dogurdu diye anne olmaz kusura bakma..

senin oğluına büyü yapman ile rahatsızlığın arasındaki ilişki ne

yani ben bir bağlantı kuramadım

anında açıkça

aaa anne ben oturmaya geldin sanmıştım sen aramızı bozmaya gelmişsin bir de benim balkonumda bağıra bağıra konuşuyorsun deyip geçmen lazımdı

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için ama düşündüklerim başıma geldi eşim evdeydi bugün ben de banyoyu temizlemeye gitmiştim üstünden yarım saat geçti,bi baktım eşim hayatım ben annemi evine bırakıp geliyorum dedi,kv bana laf etmiş kızlar...
Eşim de sinirlenmiş saygısızlık yaptığı için daha fazla uzamasın benim hakkımda konuşmasın diye götürmüş.
Benim eşimin de huyu böyle vallahi yapacak bir şeyim yok zaten kendi söylemişti en başta herhangi biri sana laf ederse annem bile olsa onu tanımam demişti,benim yanımda kimse seni kötüleyemez vs
Kv de biliyodu ama durumu inada bindirdi heralde olan oldu işte.
Tavsiyelerinizi dinleyip dert etmemeye çalışacam

Arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için ama düşündüklerim başıma geldi eşim evdeydi bugün ben de banyoyu temizlemeye gitmiştim üstünden yarım saat geçti,bi baktım eşim hayatım ben annemi evine bırakıp geliyorum dedi,kv bana laf etmiş kızlar...
Eşim de sinirlenmiş saygısızlık yaptığı için daha fazla uzamasın benim hakkımda konuşmasın diye götürmüş.
Benim eşimin de huyu böyle vallahi yapacak bir şeyim yok zaten kendi söylemişti en başta herhangi biri sana laf ederse annem bile olsa onu tanımam demişti,benim yanımda kimse seni kötüleyemez vs
Kv de biliyodu ama durumu inada bindirdi heralde olan oldu işte.
Tavsiyelerinizi dinleyip dert etmemeye çalışacam

Ne güzel eşiniz farkında demek ki bazı şeylerin. Bence konuşmamalısınız. Duymamış gibi yapın, ama hakkınızdaki şeyleri de bilin. Eşinizle huzursuzluğunuz olmasın, kv de Allah kalbine iyilik versin. Siz konuşursanız iyi niyetinizle haksız konumuna bile düşürebilirler sizi herkes iyi kalpli değil...

Onunla konusmaya calissan bile, eminim üstün cikmayi becerecektir (benim yengeme benzettim kendisini biraz) ve öyleleri ile ancak duydugun anda, yüzüne düsündüklerini söylemektir.

Anne ile Ogul kavgalari yogun bir hal aliyorsa, vardir bir neden. Sen esin ile arani iyi tutmayi düsün bence anne ile esinin arasi bozulacak diye de kendini geriye cekme, cünkü böylelikle de kayinvalidene imkan tanimis olursun.

Onunla konusmaya calissan bile, eminim üstün cikmayi becerecektir (benim yengeme benzettim kendisini biraz) ve öyleleri ile ancak duydugun anda, yüzüne düsündüklerini söylemektir.

Anne ile Ogul kavgalari yogun bir hal aliyorsa, vardir bir neden. Sen esin ile arani iyi tutmayi düsün bence anne ile esinin arasi bozulacak diye de kendini geriye cekme, cünkü böylelikle de kayinvalidene imkan tanimis olursun.
Çok haklısınız bozuldu zaten araları,kv yi apar topar geri götürdü.

Kızlar kv beni aradı bi sürü çirkin çirkin laflar söyledi sizce eşime anlatim mi

Hanımlar merhaba.

Bence ona bir hediye alıp verin. Utansın düşündüklerinden, vicdanını harekete geçirin.

Anlat tabi balkonda duyduklarını da anlat .peki esin açıklama yaptım i niye götürmüş apar topar
Beni kötülemiş,bana laf sokmaya falan çalışmış ondan geri götürdü ama kadın durmuyor kudurmuş beni aradı...

Allah korusun böyle insanlardan yahu şok oldum..

bence de fazla iyisiniz. bırakın eşinizle annesinin arası bozulsun herkes anne olmayı haketmiyor ya.

E tamam madem sen sessiz kal, ana oğul arası açılmasın hatta yeni bulduğu hatunu da getirsin eve koysun sen evden git ana oğul yeni gelin mutlu mesut yasasinlar !!!! Senin yuvan yıkılacağına ana oğul kötü olsun çünkü kadında zerre iyi niyet yok ! Çok iyimser olursan kendini kapı önünde bulursun benden demesi.

ben de annemi çok acı bir şekilde kaybettim, anneler çok özeldir benim içinde ama sizin ki saçma gereksiz bir hoşgörü değil mi? Evladının yuvasını yıkmaya çalışan bir kadına anne mi diyorsunuz siz?

Back
X