Hanımlar merhaba.
Dün eşimin annesi bize 3-4 günlüğüne kalmaya geldi,oturuyorduk beraber salonda sonra kv kalktı sigara içme bahanesiyle mutfağa gitti(mutfakta küçük bi balkon var).Neyse bi 5 dakika sonra da ben tuvalete gitmek için kalktım mutfağın önünden geçiyordum "bugün yarın çıkaracağım huzursuzluğu"gibisinden bir şey duydum.Dinlemeye devam ettim, bizimkisi oğluna benden daha güzel, daha becerikli, daha hanım, birini bulmuş ve en azından bulduğu kişi sağlammış,ben oğluna büyü yapmışım vs (benim sağlık sorunlarım var ama hayyata bilmez,belli ki o da benim onu dinlediğim gibi dinlemiş bizi,yoksa eşim laf yapmasın diye hayatta söylememişti,laf yaparsa çünkü eşimi tutamam çok kötü anne oğul arasında kavga çıkar) neyse ve bunu benim balkonda konuşacak kadar cesaretli,ya kv yerine orada ben utançtan kızardım,benimle arası kötü değildi ama hiç yakın da değildik başlarda istememişti sonra düzeldi sanmıştım,olacak olan şu kızlar eğer huzursuzluk çıkarmaya kalkarsa eşimin annesiyle çok kötü arası bozulur çünkü eşim kimseyi hayatta dinlemez annesi bana bir laf ederse canı çok sıkılır ve ben tutamam onu,annesiyle arası bozulsun istemiyorum,saf mısın salak mısın o senin hakkında ne düşünüyo diyeceksiniz kızlar ama ben bu yönden çok hassasım benim annem ben 14 yaşındayken öldü ve eşimin annesiyle arası bozulsun istemiyorum,nolur bi akıl verin çıkmazda kaldım?