Eşimin annesi...

Canim bence annesiyle arana mesafe koy
Annesuyle ne konusursan esine anlat. Kusira bakma ama kayinvaliden karaktersiz bir kadinmis. Sen ona evini ac o sana nr yapsin
Eger onlarin arasi bozulmasin dersen srnin yuvan yikilacak unutma.

Ayrica bi soz var acima, acinacak duruma dusersin.

Allah korusun böyle insanlardan yahu şok oldum..

bence de fazla iyisiniz. bırakın eşinizle annesinin
ben de annemi çok acı bir şekilde kaybettim, anneler çok özeldir benim içinde ama sizin ki saçma gereksiz bir hoşgörü değil mi? Evladının yuvasını yıkmaya çalışan bir kadına anne mi diyorsunuz siz?
Ne yapacam bilemedim ki arası bozulsun istememiştim belki kv düzelir diye düşünüyodum,kadın bi de yalnız ne bileyim işte çok haklısınız ama galiba karışmasam en iyisi,zaten eşim annesini götürdü ama yine de durmuyor kv beni aradı laflarına devam etti,söylesem mi eşime bilemedim...

Ne yapacam bilemedim ki arası bozulsun istememiştim belki kv düzelir diye düşünüyodum,kadın bi de yalnız ne bileyim işte çok haklısınız ama galiba karışmasam en iyisi,zaten eşim annesini götürdü ama yine de durmuyor kv beni aradı laflarına devam etti,söylesem mi eşime bilemedim...
oğlıyla arasının açılmasını istemiyorsam benim yuvamı dağıtma planı yapan birine ben sesimi çıkartırım oğluna bırakmam, neden pasif kalıyorsunuz o kadar? Karşınızda anlattığınız kadarıyla hastalık derecesinde kötü birisi var.

oğlıyla arasının açılmasını istemiyorsam benim yuvamı dağıtma planı yapan birine ben sesimi çıkartırım oğluna bırakmam, neden pasif kalıyorsunuz o kadar? Karşınızda anlattığınız kadarıyla hastalık derecesinde kötü birisi var.
Pasif kaldım çünkü eşim zaten annesine çok sinirlendi,arayıp söylemem lazım eğer beni bir daha arayıp böyle kobuşursan oğlunla aran çok kötü bozulur bir da toparlayamazsın ben istemiyorum aranız bozulsun deyim en iyisi baktım devam ediyor napim anlatıcam eşime hiçbi şey de yapmadım ki oysa ben bu kadına,haklısınız pasif kalmayim.

Kayınvaliden oğluna seni boşattırıp o becerikli bilmem ne kızı alınca 'annesidir, kıyamıyorum' diyebilecek misin acaba?
Biraz sen de dişini göster. İnsanlara bu kadar müsamaha gösterme, def et evinden.

Duygularınızda da tavırlarınızda da birazcık profil resminiz gibi olun. Zarar gelmez emin olun.

kv ile telefon konuşmalarınızı kayda alın bari yarın öbür gün ben demedim birşey de der size iftira atmaya kalkar bu kv

kv ile telefon konuşmalarınızı kayda alın bari yarın öbür gün ben demedim birşey de der size iftira atmaya kalkar bu kv[/QUOTE
Aradım konuştum işte dedim eşimle aranızın bozulmasını istemiyorum diye kadın aynı üslubuna devam etti,anlattım ben de eşime telefonumu aldı engelledi kadını,kendi telefonundan da engelledi kimse canını sıkamaz ben varım dedi,ben söylemiştim ama oğlunla aran bozulmasın istiyorum demiştim devam etti başka yapacak bi şeyim yoktu.

Sen karisma su akar yolunu bulur naprlarsa yapsinlar sonra acirsin yetime gelir aglarsin burda
Yok galiba sorun kalmadı artık eşim annesini ikimizin telefonundan da engelledi,işte ben varken kimse canını sıkamaz fln dedi...

Back
X