Eşimin annesine gitme meselesi..

Burdaki gelinlerin yazdiklarini okudumda korkdum valla erkek kardesim var boyle gelinler gelirse ooo... bende 23 yasinda 1 yillik gelinim.bende esimi tek yollamam annesine evden gidince haklisin canim sahibi var artik esinin ustelik esimle gotmiceksem kv ne zaman gidicem ne zaman gorucem hal hatir soracam ... nadir durumlarda olabilir ama bende pazar gunu evde otrup esime sen git demem yada aksam evde otururken o gitse bende giderim benden ozel konusamazlar konusurlarsada laflari gediklerine koyarim kiiii yapmisdimdaa bende ailedenim sonucda :)

Evet bende sadece eşimle gidiyorum, onunla da gitmezsem görüşemeyiz bu sefer.. ayrıca kv lere bi saygısızlık, yalnış hareket yaparsam önce benim annem babam bana kızarlar

Zamanla rahat olmayı öğreneceksin injjilay
Gelin dediğin ille de kocası her gittiğinde kayınvalidesine gidecek diye bir kaide yok

Evet bende sadece eşimle gidiyorum, onunla da gitmezsem görüşemeyiz bu sefer.. ayrıca kv lere bi saygısızlık, yalnış hareket yaparsam önce benim annem babam bana kızarlar
Aynen benim ailemde öyle ama saygisizlik yapmayi ben kendime yakistirmam en guzelide bu zaten mesafeni koruyacaksin ama abartmadan:)

Benimkinde biraz erkek dengesizliği var, Sorarlar oda gelmedi der. kvde surat yapar söylenir sonra olan bana olur.

• Anladığım kadarıyla çok hassas bir yapınız var, bu kadar hassas olmayın. Bırakın gitsin kocan, istediği zaman.. Kv hemen sürat yapmaz oğluyla başbaşa daha bile memnun olabilir.. Laf söylerse sonradan, ev işine girişmiştim, senin oğlun da plan yapamıyor biliyorsun, şaşırttı beni filan dersin geçer gider.. Kendine bu kdr çok dert yaratma, sana yazık. Herkesi her zaman memnun edemezsin ki..

Esin annenlere gidiyorsa hatta sensiz gidiyorsa ailenle aranda senden birşey saklamiyorsa o zaman güvenin tamdir.
Ama gidip esin sana anlatmiyorsa sakliyorsa güvenin nasil bilmiyorum.. Benim esimede yapiyorlardi benim ailemde.. Sakin eşine deme anlatma derse anlatiyordumm.. Çünkü esimlden biseyde saklamam.. O bana güveni tam.. Hatta güveni kaybetmesini asla istemem... Esim bunlara tam güceniyordu.. Niye öyle yapıyorlar diyordu sora alisti..
Sende eşinden bisey saklarsaniz oda saklar.. Güven kalmaz ortada.. Ama ailenize uymayin birbirinize siki tutun.. Ömrünün beraber gecinceksiniz.. O kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…