eşimin annesine yakalandik

kv cok tatlıymış...

O sizin kocanız gören de annesi tamam ayıp belki ama utanılcak bişey olcanı bilseydiniz onu başkasının koridorunda öpmezdiniz benim eşim ailesinin akrabasının yanında benimle asla yan yana oturmaz bırak yan yana gelmeyi. Ahh kocacım çok eski kafasın ama seviyorum onun bu halini zibidi olmasından iyidir.

surat asıp oturmamış ne güzel hamile olduğumu öğrenip ilerleyen saatlerde kavga çıkarıp evimi terkeden bir kayınvalidem var herhalde kardeş kardeş yatmıyoz dimi:)bence kayınvalidenin tutumu hoş olmuş en azından rahatsız olmamış bence bilakis mutlu olmuş.....kimi anneler çocuklarının mutluluğuyla mutlu olur kimiside kabız ör bakınız: benim kv dem

Birşey olmaz canim. ki kayinvalidenin hoşuna gitmiş galiba. Gerçi laf carptiginda ses tonu nasildi sevimli komik iyi niyetlyse boşver takma. Öyle gizli gizli küçük kacamaklar ay ne heyecanlı olur

keşke bizi de yakalasa :)))))

cnm seni yine kv gormuş biz nişanlıyken kv lere misafirliğe gştmiştik eşimle balkonda oturuyyodk eşimde opmk istedi bi kere bnde çekiniyrm olmaz diyorum ısrar kıyamet neyse tmm dedim tam o sırada eşimin babası balkona geldi bizi resmn oyle gordu.ertesş gunn bana dıyoki benden sır çıkmaz korkma sakın diyo nasıl utandm anlatamm.zamanla unutulur .herkeste olabiliyo boyle şeyler :)

Bu tip seyler özellikle evlilerde icerde birileri varken daha kiymetli oluo galiba benim esimde bizimkiler varken yada onun aile x indeyken daha çok sirnasir evdeyken bazen yanima ugramadigi oluo .. konu sahibi boşver canım olur bole seyler en azindan surat asmamis kayinvaliden mutlu olmus belliki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…