eşimin annesine yakalandik

Ben olsam ohhh gel bidaha öpem derdim
Oğlunu seviyorum işte mutlu ediyorum üstünede nikahlı tapulu kocam ohh..
Kv ne istiyormuş kavga gürültü olsun böyle kıh kıh gülecek mi bıyık altından sanki nolmuş...

Babaya yakalanılsa hadi neysede o gerçekten yerin dibine geçiş olur ama kv den çekinmem ben valla

Bu yaz kvdem mutfaktaydı. Bizde içeride tv izliyoruz. Ben kapıyı sessizce kapatıp, eşimin üstüne çıkıp onu ateşli bir şekilde öptüm. Sonra kafayı kaldırdım ki kvdem camın önündeki çiçekleri suluyor. Eşim üstünden attı beni kütt diye düşmemle görmediyse de bir olay döndüğünü anlamıştır. Anlasın canım biz öğrendik bebekleri leyleğin getirmediğini.

Aynen E="shot, post: 36830276, member: 546603"]Ben utanmaz bir insanım sanırım, diğer üyeleri okudukça kanaat getirdim.
Dış mekanlarda öpüşmekten de utanmam zaten
Püğğ bana[/QUOTE]
Aynen:)

Allahtan kadın nispet yaptığını falan düşünmemiş. sonuçta koridor, birilerinin geçmesi kuvvetle muhtemel, oda falan olsa neyse de. birinin görme durumu kesin var. bu olasılığı hesaplamak zor bir matematik işlemi değildir. O an aklından geçer insanın. geçmedi diyebilir misin?
İçeri girip de oturmuşsun, kvaliden de gülmüş,sorun yok gibi.. konunun mantığını anlamadım ben.

Ben eşimi öperken öyle işlemler falan yapmam. Ben burda öperken, o ordan girer görür falan... Öyle hesaplayici olsaydım zaten böyle bir olay olmazdı... Ama olsun dünden bugüne iyiyim biraz yorumlar sayesinde.:)

Ben eşimi öperken öyle işlemler falan yapmam. Ben burda öperken, o ordan girer görür falan... Öyle hesaplayici olsaydım zaten böyle bir olay olmazdı... Ama olsun dünden bugüne iyiyim biraz yorumlar sayesinde.:)
o zaman her an her yerde öpebilirsin anlamında mı bu? bahçede, okulda, metroda, hastane, postane, babanın evinde..
plansız iş yapmak bu değildir ki.

Ne güzel espri yapmıs kayınvalideniz benimki olsa kıskançlıktan demediğini bırakmazdı sizde uluorta yapmayın böyle şeyleri yanlı kalmayı bekleyecek kadar sabrınız vardır herhalde

Amaaaan ne utancakmisim seviyosam öperim gormeyiversin canim. Sanki öptüğünü falan gormesede biliyo. Bunu dile getirmesi bile yanlis. Bosveeeer olur böle yanlis zamanlar :).

o zaman her an her yerde öpebilirsin anlamında mı bu? bahçede, okulda, metroda, hastane, postane, babanın evinde..
plansız iş yapmak bu değildir ki.
Sakin ol canım, bu sinir niye...
Tabii dışarda öpmem,hatta normalde orada da opmezdim ama oldu... Ve öperken de o planı yapamadım haklısın.. Dikkat gerek artık...

Herkes birbirini bahçede, okulda, metroda, hastane, postane, babanın evinde döveceğine, kavga edip kalp kıracağına öpse keşke. Bence öpmek-öpüşmek kadar güzel bir eylem yok.
Orası öyle ama kavga edip, birbirini öldürmekle, öpüşmek birbirinin zıddını oluşturmuyor. Sevgi güzel bir durum, öpüşmek de dokunmak da çok güzel ama şahsen kafamı çevirdiğim her yerde de öpüşen, ayıla bayılan sevişmeye yakın insanlar görmek istemem. Bu demek değildir ki, kavga eden insan görmeyi tercih ederim.

Kayınvalide espri yaptığına göre önemsememiş.
Ben bu tarz şeyleri hoş bulmayanlardanım; ufak öpücük dokunuşlar hoş sevgi gösterisi olabilir ama şakır şukur ateşli öpüşmeyi eve saklamak lazım mantığındayım. Yahut koridor gibi çok ortalık bir yerde olmamalı en azından.

ben öpmesin demiyorum zaten, öpsün tabi. ama koridorda karşılaşmak uzayda karşılamak gibi, sanki hiç kimsenin geçmediği bir yer.. sonrasında utanmak bana garip geldi sadece.
olasılık en az %50 görür,;%50 görmez.

Öyle demeyin ya, orada burada sıkıştırıvermek de gayet keyifli oluyor

Artı (bu durum için demiyorum ama) bazen insanın aklından hiçbir şey geçmeden bir anda, spontane olarak gelişebiliyor olaylar. Başıma gelmişliği vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…