- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi HaziiranGecesii
-
Ben eşimi öperken öyle işlemler falan yapmam. Ben burda öperken, o ordan girer görür falan... Öyle hesaplayici olsaydım zaten böyle bir olay olmazdı... Ama olsun dünden bugüne iyiyim biraz yorumlar sayesinde.:)Allahtan kadın nispet yaptığını falan düşünmemiş. sonuçta koridor, birilerinin geçmesi kuvvetle muhtemel, oda falan olsa neyse de. birinin görme durumu kesin var. bu olasılığı hesaplamak zor bir matematik işlemi değildir. O an aklından geçer insanın. geçmedi diyebilir misin?
İçeri girip de oturmuşsun, kvaliden de gülmüş,sorun yok gibi.. konunun mantığını anlamadım ben.
o zaman her an her yerde öpebilirsin anlamında mı bu? bahçede, okulda, metroda, hastane, postane, babanın evinde..Ben eşimi öperken öyle işlemler falan yapmam. Ben burda öperken, o ordan girer görür falan... Öyle hesaplayici olsaydım zaten böyle bir olay olmazdı... Ama olsun dünden bugüne iyiyim biraz yorumlar sayesinde.:)
Sakin ol canım, bu sinir niye...o zaman her an her yerde öpebilirsin anlamında mı bu? bahçede, okulda, metroda, hastane, postane, babanın evinde..
plansız iş yapmak bu değildir ki.
Orası öyle ama kavga edip, birbirini öldürmekle, öpüşmek birbirinin zıddını oluşturmuyor. Sevgi güzel bir durum, öpüşmek de dokunmak da çok güzel ama şahsen kafamı çevirdiğim her yerde de öpüşen, ayıla bayılan sevişmeye yakın insanlar görmek istemem. Bu demek değildir ki, kavga eden insan görmeyi tercih ederim.Herkes birbirini bahçede, okulda, metroda, hastane, postane, babanın evinde döveceğine, kavga edip kalp kıracağına öpse keşke. Bence öpmek-öpüşmek kadar güzel bir eylem yok.
neden sinirleneyim ki, çok hoşsun ciddenSakin ol canım, bu sinir niye...
Tabii dışarda öpmem,hatta normalde orada da opmezdim ama oldu... Ve öperken de o planı yapamadım haklısın.. Dikkat gerek artık...
Gerçekten hoşmuyum yoksa ironi mi :)neden sinirleneyim ki, çok hoşsun cidden
Allahtan kadın nispet yaptığını falan düşünmemiş. sonuçta koridor, birilerinin geçmesi kuvvetle muhtemel, oda falan olsa neyse de. birinin görme durumu kesin var. bu olasılığı hesaplamak zor bir matematik işlemi değildir. O an aklından geçer insanın. geçmedi diyebilir misin?
İçeri girip de oturmuşsun, kvaliden de gülmüş,sorun yok gibi.. konunun mantığını anlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?