- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Hemen konuya giriyorum. Kv denin halasinin oglu vefat etmis. Allah rahmet eylesin. Aksam esimi aradi haber verdi. Esimde bana sabah cikarken annemi arar basiniz sağolsun dersin boyle zamanlarda küs kalinmaz dedi. Ama icimden zerre kadar o kadini aramak gelmiyor. Bana yaptiklari, biz nisanliyken esime nisani at diye telefon tacizi yapmalarini, kendi akrabasi olan kapali ve calismayan kendi gonlune gore bi kiz bulmaya calismalarini unutamiyorum . Bana acik ve calisan bi bayan oldugum icin en bastan beri olusan önyargılı tavirlari unutamiyorum. Nikahima bi hafta kala bana attigi bana bagirdi oglum bilmem ne demelerini bu yuzden nisan atmami unutamiyorum. . En sonunda biz kazandik evet evlendik ama hayatimin en guzel gunleri onun sayesinde cehenneme döndü. . Gorusmuyoruz ama esimi arayip o kiz yemek yapabiliyomu ac mi kaliyosun bilmem ne hala dusmedi yakamdan..aramak istemiyorum ama esimi uzmek hic istemiyorum .. napmaliyim
Bende aramak taraftari degilim aslinda canim. Yarin obur gun baska bisey olacak dugun fln olacak yine ara diyecek. Benimkiler cahil bari sen yapma diyor konusunca. Az once telde konustuk dedimki annen annemi dugunden sonra bi kere bile aramadi ya ayip değilmi kiz aldiniz dedim onlar gorgusuz sen onlara bakma dedi.Bence aramayın ilerde telefonla konuşmuştun ne var oturmaya gitsek dicek. Telefonla konuştunuz zaten barıştınız küs değilsiniz oturmaya da gidelim derse onu da yapacak mısınız? Bayan önceden bunları görüp düzgün davranmalıydı. Ben olsam, almadan vermek Allaha mahsus. ben yapamam derdim.
Programi indirdim canim aklimda bulunsun o kadindan beklerim herseyiararsan eğer konuşmalarınızın ses kaydını al, neden dersen; ben böyle belalı kv. leri iyi bilirim ararsın bu sefer oğluna yok bana bunu dedi şunu dedi diye sana iftira atar en iyisi sen işini sağlama al gayet saygılı ol bi problem çıkarırsa da saygılı olduğuna dair kanıtın olur elinde. senin gibi bi durumu ben de yaşadım ve küslük sonrası ilk aramamda ses kaydı aldım ve kadın bana iftira atmıştı çıkarttım dinlettim tüm konuşmaları haklılığım ortaya çıktı böylece.
Bende araftayimSiz arayn derim o kolay ama ben aramazdm:)
Hemen konuya giriyorum. Kv denin halasinin oglu vefat etmis. Allah rahmet eylesin. Aksam esimi aradi haber verdi. Esimde bana sabah cikarken annemi arar basiniz sağolsun dersin boyle zamanlarda küs kalinmaz dedi. Ama icimden zerre kadar o kadini aramak gelmiyor. Bana yaptiklari, biz nisanliyken esime nisani at diye telefon tacizi yapmalarini, kendi akrabasi olan kapali ve calismayan kendi gonlune gore bi kiz bulmaya calismalarini unutamiyorum . Bana acik ve calisan bi bayan oldugum icin en bastan beri olusan önyargılı tavirlari unutamiyorum. Nikahima bi hafta kala bana attigi bana bagirdi oglum bilmem ne demelerini bu yuzden nisan atmami unutamiyorum. . En sonunda biz kazandik evet evlendik ama hayatimin en guzel gunleri onun sayesinde cehenneme döndü. . Gorusmuyoruz ama esimi arayip o kiz yemek yapabiliyomu ac mi kaliyosun bilmem ne hala dusmedi yakamdan..aramak istemiyorum ama esimi uzmek hic istemiyorum .. napmaliyim
Eşinin halasının oğlu yani kayınpederinizin ablasının ya da kızkardeşinin oğlu değil mi? Eğer kayınpeder hayatta ise onu arayın çünkü vefat eden kişi onun yeğeni oluyor
Ya bende aramaya niyetli degilim ama esim yarin obur gun bunu bana eksi haneme yazarsa diye aramayi dusunuyorumBen olsam aramam arkadaşım, doğruya doğru...
O benim en güzel günlerimi mahvedecek, şimdi de cenazesi var diye baş sağlığı mı dileyeceğim?
Allah korusun senin bir akraban vefat etse, o sence diler miydi baş sağlığı?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
eşin için ara bi defa başsağlığı dile, sonra da mesafeni yine korursun madem öyle yapıyorlar,sen görevini yap da büyüklük sende kalsın,anlamazlarsa da iyiliğini anlamasınlar,en azından eşin böyle bir durumda aramadın diyemez sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?