esimin annesini aramali miyim?????

Bence aramayın ilerde telefonla konuşmuştun ne var oturmaya gitsek dicek. Telefonla konuştunuz zaten barıştınız küs değilsiniz oturmaya da gidelim derse onu da yapacak mısınız? Bayan önceden bunları görüp düzgün davranmalıydı. Ben olsam, almadan vermek Allaha mahsus. ben yapamam derdim.

ararsan eğer konuşmalarınızın ses kaydını al, neden dersen; ben böyle belalı kv. leri iyi bilirim ararsın bu sefer oğluna yok bana bunu dedi şunu dedi diye sana iftira atar en iyisi sen işini sağlama al gayet saygılı ol bi problem çıkarırsa da saygılı olduğuna dair kanıtın olur elinde. senin gibi bi durumu ben de yaşadım ve küslük sonrası ilk aramamda ses kaydı aldım ve kadın bana iftira atmıştı çıkarttım dinlettim tüm konuşmaları haklılığım ortaya çıktı böylece.

Bnce siz arayin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aramak taraftari degilim aslinda canim. Yarin obur gun baska bisey olacak dugun fln olacak yine ara diyecek. Benimkiler cahil bari sen yapma diyor konusunca. Az once telde konustuk dedimki annen annemi dugunden sonra bi kere bile aramadi ya ayip değilmi kiz aldiniz dedim onlar gorgusuz sen onlara bakma dedi.
Ama onlarin herturlu kılıfı hazir onlar bilmiyo onlar cahil onlarib yapmasi normal sen yapma diyor surekli
Programi indirdim canim aklimda bulunsun o kadindan beklerim herseyi

Siz arayn derim o kolay ama ben aramazdm:)
Bende araftayim

Ben de kv ile konuşmuyordum sonra bi yakını vefat etti aradım insanlık bende kalsın ölüm diye, başıma daha beteri geldi iyice terbiyesizlik yaptı yüz bulup şimdi yine yakını vefat etse hayatta aramam. Bence kesinlikle arama. Senin başına öyle bişey gelse (evlerden Irak) o arar mı acaba?

yani bu kaynanalar neden böyle ya uf bence hala oğlu uzak bir akraba aramaya gerek yok.yakın olsaydı aranırdı ama bence uzak.sen bilirsin ama ben küs olsaydım bu durumda olsaydım aramazdım

Sen bence ara üstüne düşeni yap ki eşine yapmadım demezsin eğer ki telefonda sana bişey dicek olursa eşine bunları bunları dedi bana bnde insanlığmı yapıp karşılık vermeden kapattım dersin eşin senin yanında olur . Karşı tarafa laf verme eşini doldurmasınlar aramadı başın sağolsun demedi falan filan diye

en güzeli eşiniz yanınızdayken, hoparlörü açıp başsağlığı dilemek.

Eşinin halasının oğlu yani kayınpederinizin ablasının ya da kızkardeşinin oğlu değil mi? Eğer kayınpeder hayatta ise onu arayın çünkü vefat eden kişi onun yeğeni oluyor

yok canım konu açan bayanın eşinin halasin oğlu değil.
kayınvalidesinin halasının oğlu vefat etmiş.

bencede eşiniz yanınızdayken arayın başsağlığı dileyin ve kapatın.

Ben olsam aramam arkadaşım, doğruya doğru...
O benim en güzel günlerimi mahvedecek, şimdi de cenazesi var diye baş sağlığı mı dileyeceğim?
Allah korusun senin bir akraban vefat etse, o sence diler miydi baş sağlığı?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya bende aramaya niyetli degilim ama esim yarin obur gun bunu bana eksi haneme yazarsa diye aramayi dusunuyorum
Yarin obur gun bisey yaparlarsa ben saygisizlik etmedim der cikarim tepesine))
Su anda tum sucu kendi ailesinde buluyo
Ve ben bunun boyle devam etmesini istiyorum

Madem kendi ailesini suçlu buluyo o zaman hanene eksi koyamaz.onlar öyle yapmasaydı bende böyle yapmazdım derim ben olsam ama tabiki sem daha iyi bilirsin canım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…