KV ye bir gün doktor kalbinde sıkıntı var anjiyo olacaksın demiş. Bunu eşim bana söylerken yumruklarini sıkıp tüylerim diken diken oldu diyerek anlattı. KV 78 yaşında bu arada. Hicbir hastaligi yok . Başka doktora gitmiş sonra hicbirseyin yok demişler.
Bu olaydan bir ay sonra ben doğum yaptım. Ameliyat sonrası komplikasyon oluştu. Eve ciktiktan 2 gün sonra tekrar hastaneye yattım. Evden once acile diye çıktık. Ama ben nasıl inliyorum sancidan. Yanımda kardeşim de var. Bana serum taktilar yatağa bile uzanamiyorum tekerlekli sandalyeden kalkamadim. Kardeşim bir taraftan ağlıyor eşim sanki başkasının refakatçi si gibi bizden biraz uzakta elinde cep tlf. Internete girmiş orda duruyor. Çok üzüldüm ben
Ya aynı adam annesine başka bana başka
iki gün önce yine rahatsizlanmis KV. Eşim aynı benzer tepki. Kalbi sıkısti ertesi gün doktora gitti.kriz geçirmekten korktu.
Ya ben hastalandigim zaman ne olur diyen adam annesi olunca niye değişiyor.
Kendi adıma çok bozuluyorum. Siz ne hissedersiniz.
Bu olaydan bir ay sonra ben doğum yaptım. Ameliyat sonrası komplikasyon oluştu. Eve ciktiktan 2 gün sonra tekrar hastaneye yattım. Evden once acile diye çıktık. Ama ben nasıl inliyorum sancidan. Yanımda kardeşim de var. Bana serum taktilar yatağa bile uzanamiyorum tekerlekli sandalyeden kalkamadim. Kardeşim bir taraftan ağlıyor eşim sanki başkasının refakatçi si gibi bizden biraz uzakta elinde cep tlf. Internete girmiş orda duruyor. Çok üzüldüm ben
Ya aynı adam annesine başka bana başka
iki gün önce yine rahatsizlanmis KV. Eşim aynı benzer tepki. Kalbi sıkısti ertesi gün doktora gitti.kriz geçirmekten korktu.
Ya ben hastalandigim zaman ne olur diyen adam annesi olunca niye değişiyor.
Kendi adıma çok bozuluyorum. Siz ne hissedersiniz.