Çok rahat yapıdadır. Duygularni rahat gösterir. Bu yaptığını söyledim ona hata kabul etmiyor. Hatta senin Beni sevdiğin konusunda şüphem var dedim . O kadar zoruma gidiyor. Sadece hastanedeki durum değil benim hastaligim asla umursanmaz.Belki duygularini gosteremeyen ya da o anda gostermek istemeyen bir yapidadir.
Ornegin annesinin arkasindan size boyle anlatiyordur ama annesinin yuzune sakin davraniyordur.
Siz esinizi daha iyi tanirsiniz.
Cok zorunuza gidiyorsa "biraz ilgi bekliyorum" gibi bir konusma yapabilirsiniz.
Çok rahat yapıdadır. Duygularni rahat gösterir. Bu yaptığını söyledim ona hata kabul etmiyor. Hatta senin Beni sevdiğin konusunda şüphem var dedim . O kadar zoruma gidiyor. Sadece hastanedeki durum değil benim hastaligim asla umursanmaz.
Çocuğum bir keresinde hastaydi ben üzülüyorum eşim dışardan gelen müziğin sesine kalkip halay çekti. O an çok kızdım ona ne yapıyorsun diye.
Ama anneyle ilgili bir konu olursa eli ayağına dolasiyor
Inanin hiç abartmiyorum . Aksine hastalık konusunda hiç naz yapmam.Biraz abartiyor ya da nazlaniyor olabilir misiniz?
Tabii ki nazlanabilirsiniz de hakkiniz ama belki bu isi biraz abartmissaniz esiniz tepkisiz kalmayi tercih ediyor olabilir.
Bir akrabamdan oturu biliyorum.
Severim kendisini ama hastanede bizim yanimizda turp gibiyken ne zaman x abiyi gorse hastaymis gibi davrandi.
Bu da ona ters etki olusturdu.
Eger boyle bir durumunuz yoksa bazi insanlar cocuk ve genclerin hastaligini pek onemsemezler.
Tuhaf bir fikir belki ama annesi yasli oldugu icin olebilecegini ama sizin atlatabileceginizi dusunuyordur belki.
Ben olsam ben de bozulurdum galiba.
Ama esiniz hasta oldugunda basit bir nezle bile olsa bence cok cok ilgili davranin.
Hani ne bekliyorsaniz onu gosterin, belki o anda nasil davranacagini sizden gormus olur.
Esim bana senin kiymetini hasta oldugumda daha cok anliyorum, der ilgilendigim icin :)
O da bana oyle davranmaya calisir.
Bu yuzden size de bu tavsiyeyi veriyorum.
Ben buna şaşırıyorum. Belki de kV yi kiskaniyorum bu kadar yalan geçmişi ile hala bizans oyunlarına herkesi inandırıyor diye
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ama ölümcül bir şey olmasına gerek yok ki başı ağrısa sesinin şekli değişiyor. Ben hamileligimde ne zorluklar yaşadım . Tansiyondan şekere varis hepsi vardı. Hiçbir zaman çektiğim sıkıntılara uzulmedi. Hatta şeker dogumdan sonra gecmezse diye agladigimda gecmezse ne olur diye bana cevabı var.Adam annesini kaybetmekten korkuyor. Ölüm korkusuyla hasta olana üzülmek bambaşka şeyler ama.
Beni anladığınıza sevindim. Hiçbir kıymetim yokmuş gibi geliyor.ben ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.benim başımda da aynısı var çünkü.ben en ağır hastalıkları dahi geçirsem abartıyorsun diye geçiştirir eşim ama annesinin tek bir öksürüğünü duysa peşinde dolanıp "annecim iyimisin, anneciğim anneciğim" diye dolanmaya başlar.sadece hastalıkta değil.kısa mesafe bir köye taşındılar geçen yıl "ben şimdi ne yapacağım, yapayalnız kaldım " deyip oturup ağladı adam.en son sezeryan olduğumdan iki gün sonra yani eve geldiğim gün, annesi hasta numarasına yattı, o sezeryanlı halimle hem işleri yapmama göz yumdu, hemde sanki ameliyat olan annesiymiş gibi anneciğim iyimisin diye peşinde dolandı.kızman çok normal.bende çok içerliyorum ve sevgisini sorguluyorum böyle olunca.
Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ama ölümcül bir şey olmasına gerek yok ki başı ağrısa sesinin şekli değişiyor. Ben hamileligimde ne zorluklar yaşadım . Tansiyondan şekere varis hepsi vardı. Hiçbir zaman çektiğim sıkıntılara uzulmedi. Hatta şeker dogumdan sonra gecmezse diye agladigimda gecmezse ne olur diye bana cevabı var.
ben ne hissettiğinizi çok iyi anlıyorum.benim başımda da aynısı var çünkü.ben en ağır hastalıkları dahi geçirsem abartıyorsun diye geçiştirir eşim ama annesinin tek bir öksürüğünü duysa peşinde dolanıp "annecim iyimisin, anneciğim anneciğim" diye dolanmaya başlar.sadece hastalıkta değil.kısa mesafe bir köye taşındılar geçen yıl "ben şimdi ne yapacağım, yapayalnız kaldım " deyip oturup ağladı adam.en son sezeryan olduğumdan iki gün sonra yani eve geldiğim gün, annesi hasta numarasına yattı, o sezeryanlı halimle hem işleri yapmama göz yumdu, hemde sanki ameliyat olan annesiymiş gibi anneciğim iyimisin diye peşinde dolandı.kızman çok normal.bende çok içerliyorum ve sevgisini sorguluyorum böyle olunca.
aynısından bir adet bizim evdede var...kıyasa girme, kendine yapma bunu, çok takıntı yaparsın, bana güven umursama!Ben bu konuyu kac defa konustum eşimle . Değişen bir şey yok . Eşim memkelete gideceği zaman erkenden kalkar .Doğuma giderken ben uyandırdım. Demekki orasi
Daha heyecan verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?