Çok tatlısıniz ya. Yapamamki vicdanım el vermezVallahi hiç acıma esine kv de umrunda olmasin. Ay çok sinir oldum kocana. O hastalandiginda çık gez bak bakalim nasıl oluyormuş.
Çocukken dövup kapının önüne koyarak git kimin çocuğu olursan ol diyen ..yemek yenirken elinde sopayla bekleyen konusana sopayı indiren...askere gidecegi zaman evden kovup camide sabahlatan .. beddualarla askere ugurlayan. .. eşime askerden sağ donemem herhalde hissi yaşatan . Kanser olma konusunda niye yalan söylüyorsun diyince eşiyle birlikte evden kovan annenin bilinçaltına bu kaybetme korkusunu nasıl verdiğini bilmiyorum.Anneyi kaybetme korkusunu çocukluktan itibaren yaşarız.
Kabusumuzdur hatta çocukken durduk yere annemiz ölürse diye ağlarız.
Bu kadar derin bir korku,anne hasta olunca ortaya çıkabilir.
Buna karşılık eşi kaybetme korkusu çocukken hiç yoktur:) Ergenken veya gençken de yoktur.
Bu yüzden anneyi kaybetme korkusu kadar etki etmez.
Kısaca böyle anlatabilirim :)
Çok rahat yapıdadır. Duygularni rahat gösterir. Bu yaptığını söyledim ona hata kabul etmiyor. Hatta senin Beni sevdiğin konusunda şüphem var dedim . O kadar zoruma gidiyor. Sadece hastanedeki durum değil benim hastaligim asla umursanmaz.
Çocuğum bir keresinde hastaydi ben üzülüyorum eşim dışardan gelen müziğin sesine kalkip halay çekti. O an çok kızdım ona ne yapıyorsun diye.
Ama anneyle ilgili bir konu olursa eli ayağına dolasiyor
Ay ama kocan çok uyuz senin ya :-( çok teşekkür ederim bu aradaÇok tatlısıniz ya. Yapamamki vicdanım el vermez
Biraz eski bir konu ama oyle rast geldi yazmadan geçemedim. Eşinizin kaygı bozukluğu var "anneye bağımlılık" ve "helikopter anne profili" bunları araştırmanı tavsiye ederim. Eşine destek ol verdiği tepkiler çocukken yaşadığı (özellikle 3 yaşında) psikolojik baskıdan dolayı. Allah şifa versin.Çocukken dövup kapının önüne koyarak git kimin çocuğu olursan ol diyen ..yemek yenirken elinde sopayla bekleyen konusana sopayı indiren...askere gidecegi zaman evden kovup camide sabahlatan .. beddualarla askere ugurlayan. .. eşime askerden sağ donemem herhalde hissi yaşatan . Kanser olma konusunda niye yalan söylüyorsun diyince eşiyle birlikte evden kovan annenin bilinçaltına bu kaybetme korkusunu nasıl verdiğini bilmiyorum.
sizin dediğiniz esimde fazlasıyla var. Yani annesine hastalık yakistiramiyor.
Hasta olduğu için değil gönlü olsun diye doktora götürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?