- 15 Nisan 2017
- 3.494
- 9.073
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Merhaba hanımlar. Az önce eşim annesiyle konuşuyordu telefonda ses hoparlör deydi. Annesi su an şehir dışında. Yarın bir akrabanin evinde toplanilacak bayanlar arası annesi benim gidip gitmeyeceğimi sordu. Eşim hayır gitmeyecek dedi. Eşim covid pozitif karantinamiz çarşamba günü bitiyor. Gitmeme sebebimi belirttim bu bahsettiğim akrabalara. Annesi ısrarla benim icin o hastamiki o niye gitmiyor falan diye sormaya başladı. Bende belirti yok bu arada ama test yaptırmadigim için negatif olup olmadığımdan emin değilim. Neyse annesinin bu sorusu üzerine eşim ya zaten o gitmek istemiyor dedi. Bunu duyunca benim tepem attı. Eşim telefonu kapatınca güzel bir ayar vermeme rağmen içim soğumadı ya çok sinirliyim. Hem karantinamiz bitmemesine rağmen böyle konuşmaları hemde hakkımda böyle atıp tutmaları çok sinirimi bozdu. Çünkü benim normal şartlar altında gitmeye niyetim vardı ama hal böyle olunca gitmem söz konusu bile olamaz. Eşimin ya zaten gitmek istemiyor demesi yani karantinayi bahane ediyor musum gibi bir izlenim vermesi kaynanaminda asıl amacının bu cevabı duymak istemesi çok sinirlendirdi beni. Eşimin tepkisinin sebebi bana dedi ki onlara söyle ertelesinler toplanacağınız gunu. Senin karantinan bittikten sonra toplanirsiniz. Bende gerek yok dedim gününü belirlemisler ona göre ayalarmislardir kendilerini kalsın dedim. Ben böyle söyledikten sonra eşim bana ne kadar yabanisin biraz milletin icine gir falan dedi. Kaynanaminda telefonu kapattıktan sonra yanindakilere ya bak strawberry zaten yabani gibi toplum icine girmiyor falan diyeceğine yüzde bin eminim. Ve bunu karantinada oldugumu bildiği halde söyleyecek bir kadın malesef. Kendisine uygun bir gelin profilinde olmadığım için gözü surekli uzerimde durmadan bir açığımı yakalama pesinde. Eşime çok tepki gösterdim. Karantinamiz bitmemesine rağmen nasıl hala benim gitmememi tartisabiliyorsunuz sende biliyorsunki annen radar gibi benim açığımı yakalamaya calisiyor niye hakkımda yalan yanlış hükümler verip eline benimle ilgili koz veriyorsun diye cikistim. Eşime karşı içimi dokmeme rağmen gerginliğim geçmedi inanın. Birde burda içimi dökmek istedim.