Öncelikle herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bu konu artık beni iyice germeye ve rahatsız etmeye başladı. Eşim günde bir iki en fazla üç kere ailesiyle telefonda konuşuyor. Konuşma sayıları fazla olmayabilir fakat konuşma süreleri çok uzun.
Geçen akşam film izliyorduk filmin 15. dakikasında annesi aradı arka odaya konuşmaya gitti ve yemin ederim odaya geldiğinde film artık sona yaklaşmıştı ve çok sinir oldum. Zaten birlikte oturabildiğimiz süre işten ve çocuktan ötürü kısıtlı.
Yanımda asla konuşmaz bu kadar uzun ne konuşuyorsunuz dediğimde havadan sudan diyor. Gerçi hiç umrum değil ama bu kadar uzun ne konuşulur işte orasını çok merak ediyorum.
Kayınvalide kişisi benim dedikodumu yapıyor onu biliyorumda saatlerce benden konuştuğunuda sanmıyorum.
Bir buçuk saatlik mesafedeyiz. Ziyarete geldiler döndükleri akşam yine aradı eşimi ve yine dakikalar süren telefon görüşmesi.
Geçenlerde beni aradı uygun değildim daha doğrusu misafirlikteydim ve insanların lafını kesip telefonu açmak istemedim ve açmadım. Eşimi aramış arıyorum arıyorum açmıyor diyormuş.
Halbuki aradığı zaman açarım ve haftada bir iki kez ben arardım. Kuyruklu yalan.
İnanın bu kadın umurumda değil.
Biraz karışık oldu ama bir insan annesi dahi olsa saatlerce ne konuşur. Sizcede çok rahatsız edici değil mi?
Evet eminim ailesiyle konuşuyor. Çoğunlukla annesiyle. Valla eşimi doldurduğu yere kadar doldursun. Eşimde dolduruşa gelirse gelsin umrumda bile değil. Kendi kafasında kurduklarına kendi inanıp masallarını eşime anlatmaya devam etsin. Bende ona göre tedbirimi alırım. Sadece kısıtlı zamanımızı çalıyor kadın ona sinir oluyorum. Eşime bir iki kez söyledim. Ama ne yapayım annem çok konuşuyor diyor.Yani aklini karistitmak istemem ama annesidir insallah konustugu
Gercekten annesiyse sana karsi doldurup esin ters davranmiyorsa birak konussun
Acaba konuştuğu gerçekten annesi mi ?
Yani erkekler artık öyle hilelere başvuruyor ki bizim bile aklımız şaştı
Kayınvalidenin her gün eşini arayıp aramadığından emin ol !
Olurda arıyorsa bu nasıl iştir yahu çatlarım herhalde
Evet eminim ailesiyle konuşuyor. Çoğunlukla annesiyle. Valla eşimi doldurduğu yere kadar doldursun. Eşimde dolduruşa gelirse gelsin umrumda bile değil. Kendi kafasında kurduklarına kendi inanıp masallarını eşime anlatmaya devam etsin. Bende ona göre tedbirimi alırım. Sadece kısıtlı zamanımızı çalıyor kadın ona sinir oluyorum. Eşime bir iki kez söyledim. Ama ne yapayım annem çok konuşuyor diyor.
Benim esim yapsa bunu bir der iki der ucuncude hadi hazirim bekliyorum derdim dorduncude banyo musait derdim besincide x ler geldi kapat derdim anlamazsada o telefonu kirardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?