Eşimin Annesiyle Saatler Süren Telefon Görüşmeleri

gizzemksk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
886
86
123
İzmir
Öncelikle herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bu konu artık beni iyice germeye ve rahatsız etmeye başladı. Eşim günde bir iki en fazla üç kere ailesiyle telefonda konuşuyor. Konuşma sayıları fazla olmayabilir fakat konuşma süreleri çok uzun.
Geçen akşam film izliyorduk filmin 15. dakikasında annesi aradı arka odaya konuşmaya gitti ve yemin ederim odaya geldiğinde film artık sona yaklaşmıştı ve çok sinir oldum. Zaten birlikte oturabildiğimiz süre işten ve çocuktan ötürü kısıtlı.
Yanımda asla konuşmaz bu kadar uzun ne konuşuyorsunuz dediğimde havadan sudan diyor. Gerçi hiç umrum değil ama bu kadar uzun ne konuşulur işte orasını çok merak ediyorum.
Kayınvalide kişisi benim dedikodumu yapıyor onu biliyorumda saatlerce benden konuştuğunuda sanmıyorum.
Bir buçuk saatlik mesafedeyiz. Ziyarete geldiler döndükleri akşam yine aradı eşimi ve yine dakikalar süren telefon görüşmesi.
Geçenlerde beni aradı uygun değildim daha doğrusu misafirlikteydim ve insanların lafını kesip telefonu açmak istemedim ve açmadım. Eşimi aramış arıyorum arıyorum açmıyor diyormuş.
Halbuki aradığı zaman açarım ve haftada bir iki kez ben arardım. Kuyruklu yalan.
İnanın bu kadın umurumda değil.
Biraz karışık oldu ama bir insan annesi dahi olsa saatlerce ne konuşur. Sizcede çok rahatsız edici değil mi?

Rahatsız olduğunu dile getir bence biraz.iyice alışkanlık haline dönerse önüne hiç geçemezsin

Eşinden çok ailesini seven erkekler var bu kadar konuşmaları normal değil ama böyle erkeklerin var olduğunu bildiğim için normal geliyor.

Ne kadar anneci bi erkek :) yani değişik tabi ama laf ederseniz de siz suçlu olacaksınız, takmayın kafanıza derim.

Yani aklini karistitmak istemem ama annesidir insallah konustugu
Gercekten annesiyse sana karsi doldurup esin ters davranmiyorsa birak konussun
Evet eminim ailesiyle konuşuyor. Çoğunlukla annesiyle. Valla eşimi doldurduğu yere kadar doldursun. Eşimde dolduruşa gelirse gelsin umrumda bile değil. Kendi kafasında kurduklarına kendi inanıp masallarını eşime anlatmaya devam etsin. Bende ona göre tedbirimi alırım. Sadece kısıtlı zamanımızı çalıyor kadın ona sinir oluyorum. Eşime bir iki kez söyledim. Ama ne yapayım annem çok konuşuyor diyor.

Bak esprili bir şey daha geldi aklıma. Büyük kartonlardan al birkaç tane. Eşin annenle konuşmaya başlayınca gidip çekici bir şey giy. Kartonlara da "Seni yatak odasında bekliyorum", "5 dakikan var", "Gelmezsen giyiniyorum" yaz ayrı ayrı...

Çok sinir bozucu arkadaşım Nasıl kadın bu böyle
Sonunda kapışabilirsiniz ..

Annem çok konuşuyor ne demek yahu, annemle bende arada uzun konuşurum ki ben batmandayim annem ankarada, saat 5e geliyorsa anne x gelecek hadi öptüm der kapatırım her gün her gün konuşmakta abes bence akşamdan sabaha ne değişecek,havadan sudan da o kadar konuşulmaz,biz farklı illerdeyiz konuşmuyoruz havayı

Benim esim yapsa bunu bir der iki der ucuncude hadi hazirim bekliyorum derdim dorduncude banyo musait derdim besincide x ler geldi kapat derdim anlamazsada o telefonu kirardim

Allah Allah çok garip, şu son zamanlarda çok duyuyorum böyle anne ile saatlerce konuşan adamları.
Ben olsam sorardım, 5 dakikadan sonra ne anlatıyorsunuz birbirinize diye. Ayrıca yalnız konuşmasına çok bozulurdum, özel bir durum varsa gündüz işte konuşsun, ne öyle ergen gibi başka odalara koşmacalar...

Ay valla ben olsam dinlerdim kapıyı ne konuştuklarını filan.Madem öyle 30 saat konuşup havadan sudan konuştuk diyor. Bunu sen istedin der dinleyerek konuya hakim olurdum.

Benimde eşim aynıydı ilk yıllar. .ama annesi cidden o kadar çok konuşur ki anlatamam..aynı şeyleri on kere tekrar eder birde..bazen benide arardı ve aynıydı. .
Eşim bir iki derken baktım kendisi bıktı. .hep bir bahane ile en fazla on dk sonra kapatırdı teli..
Şuan ben konuşmuyorum sildim onu hayatımdan zaten..oh dünya varmıs diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…