- 31 Ağustos 2015
- 228
- 176
- 33
konuştuğu kişinin annesi olduğundan eminsin dimiÖncelikle herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bu konu artık beni iyice germeye ve rahatsız etmeye başladı. Eşim günde bir iki en fazla üç kere ailesiyle telefonda konuşuyor. Konuşma sayıları fazla olmayabilir fakat konuşma süreleri çok uzun.
Geçen akşam film izliyorduk filmin 15. dakikasında annesi aradı arka odaya konuşmaya gitti ve yemin ederim odaya geldiğinde film artık sona yaklaşmıştı ve çok sinir oldum. Zaten birlikte oturabildiğimiz süre işten ve çocuktan ötürü kısıtlı.
Yanımda asla konuşmaz bu kadar uzun ne konuşuyorsunuz dediğimde havadan sudan diyor. Gerçi hiç umrum değil ama bu kadar uzun ne konuşulur işte orasını çok merak ediyorum.
Kayınvalide kişisi benim dedikodumu yapıyor onu biliyorumda saatlerce benden konuştuğunuda sanmıyorum.
Bir buçuk saatlik mesafedeyiz. Ziyarete geldiler döndükleri akşam yine aradı eşimi ve yine dakikalar süren telefon görüşmesi.
Geçenlerde beni aradı uygun değildim daha doğrusu misafirlikteydim ve insanların lafını kesip telefonu açmak istemedim ve açmadım. Eşimi aramış arıyorum arıyorum açmıyor diyormuş.
Halbuki aradığı zaman açarım ve haftada bir iki kez ben arardım. Kuyruklu yalan.
İnanın bu kadın umurumda değil.
Biraz karışık oldu ama bir insan annesi dahi olsa saatlerce ne konuşur. Sizcede çok rahatsız edici değil mi?
Cidden rahatsiz edici. Yani ben erkek kardesimle en fazla 5 dakika 10 dakika konusurum. Yani merak ettim ne konusdugunu. Benim esim annesiyle maxsimum 3 dkka konusurÖncelikle herkese iyi akşamlar
Arkadaşlar bu konu artık beni iyice germeye ve rahatsız etmeye başladı. Eşim günde bir iki en fazla üç kere ailesiyle telefonda konuşuyor. Konuşma sayıları fazla olmayabilir fakat konuşma süreleri çok uzun.
Geçen akşam film izliyorduk filmin 15. dakikasında annesi aradı arka odaya konuşmaya gitti ve yemin ederim odaya geldiğinde film artık sona yaklaşmıştı ve çok sinir oldum. Zaten birlikte oturabildiğimiz süre işten ve çocuktan ötürü kısıtlı.
Yanımda asla konuşmaz bu kadar uzun ne konuşuyorsunuz dediğimde havadan sudan diyor. Gerçi hiç umrum değil ama bu kadar uzun ne konuşulur işte orasını çok merak ediyorum.
Kayınvalide kişisi benim dedikodumu yapıyor onu biliyorumda saatlerce benden konuştuğunuda sanmıyorum.
Bir buçuk saatlik mesafedeyiz. Ziyarete geldiler döndükleri akşam yine aradı eşimi ve yine dakikalar süren telefon görüşmesi.
Geçenlerde beni aradı uygun değildim daha doğrusu misafirlikteydim ve insanların lafını kesip telefonu açmak istemedim ve açmadım. Eşimi aramış arıyorum arıyorum açmıyor diyormuş.
Halbuki aradığı zaman açarım ve haftada bir iki kez ben arardım. Kuyruklu yalan.
Biraz karışık oldu ama bir insan annesi dahi olsa saatlerce ne konuşur. Sizcede çok rahatsız edici değil mi?
Ciddimi.ya 3 erkek kardesim var.cokta iyiyiz de.whatsup grubu kurmak nedir.onlar teklif etse ben,ben teklif etsem onlar kabul etmez.gulerler hatta..evli barkliyiz yani.cidden ayip.Var oyle tuhaf aileler.Ornegin esimin ablalariyla ortak watsap gurubu var 7/24 oradalar ailece.Korkarim yakinda lavabodan bile resim atacaklar.Bu cok sevmek mi simdi?Bizim ailece gecirmemiz gereken zamani caldiklari icin ben hakkimi helal etmiyorum...
Iste size ve bana komik gelen seyler onlara normal geliyor.Hatta elestirince onlarin samimiyetini cekememis ve kiskanc oluyorsunuz.Kendini bilen insan isi degil tamamen tuhaflik yani...Ciddimi.ya 3 erkek kardesim var.cokta iyiyiz de.whatsup grubu kurmak nedir.onlar teklif etse ben,ben teklif etsem onlar kabul etmez.gulerler hatta..evli barkliyiz yani.cidden ayip.
Gruba sizde dahil olun.hain gorumceler beni niye disliyorsunuz diyin:) belki daha az konusurlar grupta siz oluncaI
Iste size ve bana komik gelen seyler onlara normal geliyor.Hatta elestirince onlarin samimiyetini cekememis ve kiskanc oluyorsunuz.Kendini bilen insan isi degil tamamen tuhaflik yani...
Ne siz sorun ne ben soyleyeyim...Gruba sizde dahil olun.hain gorumceler beni niye disliyorsunuz diyin:) belki daha az konusurlar grupta siz olunca
Öncelikle herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?