Eşimin Annesiyle Saatler Süren Telefon Görüşmeleri

Benim kv de aynı, öyle çok konuşuyorki bıktık artık. Günde 3-4 defa aranır mi arıyor işte. Gündüz benle akşam eşimle konuşur. Eşimin tlf caldiginda açma diyorum ben mutfağı topladigimda sen ararsın o da öyle yapıyor. Beni aradığında bazen acmiyorum ama sonunda mecbur cvp veriyorum gidiyor 1 saat.

Ya kadının aklını karıştırmayın başkasıdır vs diye. Belki gerçekten annesidir. Bi konu daha vardı sanırım böyle annesiyle saatlerce konuşan biri. Aklınıza çok şüphe düşüyorsada eşinizin konuştuğu numarayı kontrol edin.

ayy aynı benim kv .. o telefon bir türlü kapanmaz:)) eşim anne nooption istiyor diye bana uzatır kaçar bende anne x birşey söyliycekmiş der uzatırım lap diye teli

konuştuğu kişinin annesi olduğundan eminsin dimi

Birde kadınlara dırıdırcı derler ya erkeğin çok konuşmasıda çekilmez
uzun ,uzun konuşma biz kadınlara yakışıyor
erkeğin tabiatına aykırı yakışmıyorda bence

Cidden rahatsiz edici. Yani ben erkek kardesimle en fazla 5 dakika 10 dakika konusurum. Yani merak ettim ne konusdugunu. Benim esim annesiyle maxsimum 3 dkka konusur yani ne konusabilirlerki siz daha bilirsiniz aslinda

Havadan sudan muhabbet saatlerce sürer mi, ilginç.. Merak ederim ben de olsam.

Ciddimi.ya 3 erkek kardesim var.cokta iyiyiz de.whatsup grubu kurmak nedir.onlar teklif etse ben,ben teklif etsem onlar kabul etmez.gulerler hatta..evli barkliyiz yani.cidden ayip.

Benim kuzenimin esi de ayni boyle. Benim ailemde etrafimda boyle geveze bir erkek yok. Ama bu bahsettigim kisi aynen annesiyle saatlerce konusuyo. Birde babasi kucukken ölmus. Bu ne kadar yansir bu duruma bilemem ama var boyleleri.

I
Ciddimi.ya 3 erkek kardesim var.cokta iyiyiz de.whatsup grubu kurmak nedir.onlar teklif etse ben,ben teklif etsem onlar kabul etmez.gulerler hatta..evli barkliyiz yani.cidden ayip.
Iste size ve bana komik gelen seyler onlara normal geliyor.Hatta elestirince onlarin samimiyetini cekememis ve kiskanc oluyorsunuz.Kendini bilen insan isi degil tamamen tuhaflik yani...

Umrumda degil diyorsun ama umrunda olmasa buraya konu acmazdin.cidden uzuyor bu durum seni.ve esin malesef o yasinda annesinin etkisi altina girmis..sizde ipleri salmisiniz.

Guzel bi hodri meydan cekin o kayinvalideye.
Mesela o filmi neden izlemeye devam ettiniz.durdursaydiniz."hayatim konus oyle devam edelim" deseydiniz.
Sonra anne mi ariyor.gidin teli isteyin.siz konusun ve kisa tutup kapatin.boylece esinizde kisa tutmus olacak.
Ayri konusmaniz beni dislanmislik hissine kapilmami sagliyor.yanimda konusabilirsin diyin.sohpete dahil olun.
Ne biliyim daha bicok sey yapip bu durumu azaltabilirsiniz.
Bak bi fikir daha.gizlice annesinin telini engelleyin.haberiniz yokmus gibi.gecici bi cozum ama en azindan bi kac gun rahat edersin

I

Iste size ve bana komik gelen seyler onlara normal geliyor.Hatta elestirince onlarin samimiyetini cekememis ve kiskanc oluyorsunuz.Kendini bilen insan isi degil tamamen tuhaflik yani...
Gruba sizde dahil olun.hain gorumceler beni niye disliyorsunuz diyin:) belki daha az konusurlar grupta siz olunca

Kadin aradiginda telefonu acip ANNE NASILSIN MISAFIRLIKTEYIM MUSAIT OLUNCA ARAYAYIM demek cok zor olmasa gerek telefone cevap vermeyince soylenmesi cok normal

Kocan da evde konusacagina gunduz konussun madem soyle rahatsiz oldugunu..

Yani herkesin aliskanliklari farklidir NE KONUSUYOLAR NE diye bir seyi kabul etmiyorum ne konusuyolarsa konussunlar nolacak baska kadinla konusmuyo ya anne iste

Tıpkı benim eşimi anlatmissin canim malesef aynı model koca bende de var 4 aylik bebeğim var çocuk aglamaktan catlasa ne oluyor demez annesi arayinca akan sular dururben huyunu değiştiremedi önceden gurbetteydik tabiki konuşacak diyordum şimdi her akşam bizdeler eşim hala telde konusuyor

Ne konuşuyorlarsa konuşsunlar da gündüz konuşsunlar.

Ne demek akşam geçireceğiniz vakitten çalmak.

Bizde de var aynı modelden annesi öl dese ölecek adam :) ama ben çingar cikardigimdan beri sanırım gündüzleri konuşuyor son zamanlarda pek denk gelmiyor evde.dicem konuşmuyolar bu ara ama o da mümkün değil nefessiz kalır ikiside konusmazsa

Yahu sikinti yapmayın siz de konuşun.ben de tam tersine kendi annem ile 15 dk sürer kayinvalidemle dun 2 saat konuşmuşUz.esim yeter aa dedi de oyle kapattık Kimseninde dedikodusu olmadı sıkıliyorlar,tum hafta detayli anlatıyorlar ozzlem de var normal bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…