eşimin annesiyle telefonda uzun süre benden gizli konuşması

annesiyle seni çekiştiriyodur
oğlum evindir huzurunu bozma diyodur başcadı
aynı benm ninemde böyleydi
anneme neler çektirdi
neyse öldü kurtulduk
darısı sizin kaynananızın başına

Hiç hoş değil bu söyledikleriniz... lmaz:
Kaynanalarımızı sevmesek de ölmeleri için dua edemeyiz değil mi?
Bizim onları sevmiyor olmamız eşlerimizin annesi oldukları gerçeğini değiştirmez...
Bu tür yorumları kendinize saklayınız... lmaz:

valla banada ilginç geldi
erkekler öyle yarım saat telefonla konuşmayı sevmezler
benim eşimde nerdeyse her akşam annesini arar ama kaynanım zoruyla
2 3 gun aramasa duygu sömürüsü başlar
ah oglum vah oglum sen bizi unuttun oglum dye
sırf bu sitemleri çekmemek için yani
ama en fazla 1 2dk hal hatır sorulur kapatılır
saçma sapan sorunlar telde açılırsa eşim ben zaten çok yorgunum der kapatır bir daha ne zaman gidersek ozamankonuşulur
telefonda ne konuşulurki acaba okadar

bu tip kadınlar sorun arkadaşım...sorundan öte illet bir hastalık yayan varlıklar...böyle böyle eşleri soğutuyorlar birbirinden ....
evet neden evdeyken konuşmuyorlar....çünkü dışarda rahatlar...
en son eşim annesiyle konuşuyordu...konuşmak değil di eşim sadece evet evet diyordu...
karşıdaki insan zorluyor yani....en sonunda ben seni ararım dedi.. ...
ertesi gün işteyken aramış....böyle kaynanalar ölsün bence de
çünkü kimsenin kimseyi evladıyla evli diye hayatına burnunu sokma hakkı vermez...yuva ya nifak sokamaz....

On numara bir yorum... Ayrıca bunları düşünmek insanı sadece eşine karşı doldurur, kendi kendini üzersin, gerginlik olur sadece, bırak ne halleri varsa görsünler.

bu kadar saat sizi cekistirdigini dusunmuyorum; kaldi ki ole bi sey olsa esinizin size karsi olan davranislari aninda degisir, erkekler hemen belli eder..bencee aile icinde sizin bilmenizi istemedikleri bi olay donuyor..bence fazla uzerine gidip moralinizi bozmayin.tatli caniniza yazik..bekleyin elbet kokusu cikacaktir...

sizi çekiştiriyolardır, öbür abisini çekiştiriyolardır, diğer gelinin de kulağını çnlatıyolardır vır vır, ayy aman aman, hiç sevmem telefonda uzun konuşmaları da uzun konuşan insanları da.

Birgün aksam, "annemler napiyor, görüsemiyoruz, bir haber aliyormusun" dersen olmaz mi?
Aslinda acik acik sormaktan yanayimda, simdi esinin telini karistirmissin, niye karistiriyorsun diyecek adam, haklida tabi.

ne konusuyorlar bilemem ama bizimki abartisiz hergun konusur en az 10 dk bu 40 dk kadar cikar havadan sudan herseyden bazen benim yanimda bazen isinde ...zaten uzaklar konusunlar hic sorun etmem egerki cnm senin ev huzurunu bozmuyorsa hic dert etme konussunlar anne bu anne sevmiyorsakta saygi dumak zorundayiz ......

Yani bi erkek de annesiyle uzun muhabbetlere girebilir evet ama özellikle yanında bu konuşmaları yapmıyorsa can sıkıcı bi durum..Kendi aranızda ki iletişiminiz iyiyse bi şekilde eşinin anlatmasını sağlayabilirsin..Hı anlatmıyorsa da önemli bişey yok demektir, bu durumda açıkça sorabilirsin :)

Bu konunun neden bu kadar merak edildiğini hatta olmaması gereken bir durummuş gibi değerlendirildiğini anlayamadım. Anne oğul arasındaki konuşmanın teması gelin ya da para mıdır? Sadece sohbet ediyor olamazlar mı? Ya da siz anne babanızla sadece birilerini çekiştirmek ya da para istemek için mi konuşuyorsunuz?

Bu kaynana fobisi değildir de nedir Allah aşkına? Eşiniz bile olsa biraz müsade etmeniz gerek. Kişisel alan diye bir şey var. İhlal edilmemeli.

Buna çok benzer bir konu bende açmıştım benim eşim telinden siliyordusonra gsm operatorunden öğrendim konuşma ayrıntılarını gunduzleri yarım saat kaç kez konuşmuşlar bende merak ediyorum ne konuştuklarını

ay cnm bu bana eski esimi ve annesini hatirlatti kadin oglunu gunde 10 kere arardi oglunun yuzunu her gun gormesine ragmen ogluda anasini arardi eski esim anne kuzusuydu tabikide ! ogluyla kalmayip bu kezde beni arardi ve telefona yetisemiyordum bazen amac beni kontrol etmekti birde ustune ustluk ogluna beni sikayet ederdi neymis ben telefonlari acmiyormusum ogluda gelip bana neden telefonlari acmiyorsun annem arayinca seni derdi !

benimki de aynısını yapıyor. hem de günde iki defa konuşur bizim bey
ama hiç tınmıyorum, benden uzak cehenneme direk deyip geçiyorum.sen de aldırma emin ol havadan sudan konuşuyorlardır , hatta kv lafı uzattıkça uzatıyordur eşin kapamak istese bile. gizli konuşması da muhtemelen senin kızacağını düşündüğü için evin huzuru kaçmasın diyedir. emin ol eşin iyi niyetlidir. kaç kişiden buna benzer şeyler duydum , erkekler çok garip çok.
ayrıca onun bu hareketini de hiç sorgulama . anamla ne kadar konuşacağımı sana mı soracağım konulu bir vaazın ortasında bulursun kendini ki ne gerek var tadı kaçırmaya. nasıl olsa mevzu anaları olunca ne dersen de derdini anlatamıyorsun bu erkeklere.

benm eşimde öyle valla erkeklerin hepsi aynı derlerdide inanmazdım doğruymuş valla

kurtulmuşsun valla ablacım daha iyilerini bulursun inş.

kurtulmuşsun valla ablacım daha iyilerini bulursun inş.

Cnm eski esime bakarsan o benden kurtuluyor ben ondan degil halbuki ben ondan kurtuldum inanki kendi ayaklarimin uzerinde durmam ve guclu olmam bana cok iyi geldi nerdeyse oyun havasi koyup oynucam resmi olarak henuz kurtulmus degilim maalesef ama yakin zamanda oda olacak insallah bu psikopatlarla omurmu gecer !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…