eşimin annesiyle telefonda uzun süre benden gizli konuşması

eylul_eylul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
125
53
98
39
:kızgın:eşimin ailesi farklı şehirde.eşim her gün, en fazla iki güne bir annesiyle telefonda görüşüyor.3-4 dakika konuşup sonra ararım ben yine deyip kapatıyor.akşamları işten geldiğinde eşimin telefonuna bakıyorum.eşim işteyken annesiye 20-30 dk konuşmuş oluyor.benden gizli bu kadar çok ne konuşuyor olabilirler.çok merak ediyorum ama eşime soramıyorum.

Havadan sudan diyeceğim de erkekler öyle her gün dakikalarca anneleriyle konuşmaz.Kayınvalideniz yalnız mı yaşıyor?Öyle bir durum yoksa belki bir şey istiyorlardır eşinizden.Ona maddi anlamda destek oluyorsa sizden gizli konuşuyor olabilir.akannehir

Bu hep mi böyle yoksa bu sıralar mı oluyor?
Kimbilir belki bir sorunu vardır kayınvalidenin hele de tek çocuksa ya da kendini en yakın hissettiği çocuğuysa dertleşiyor olabilirler.ışin aslını bilmeden ne kendini üz ne de huzurunu boz..Eşinin telefonunu karıştırdığını belli etmeden öğrenmeye çalış bu konuşmaları.Eğer anlatmazsa eşin belki kendi aralarında çözmeleri gereken bir sorundur diye düşünerek kafana takma..Enin sonunda ne olduğu ortaya çıkar zaten.. yerimseniben

evlenmeden önce bazı sorrunlar yaşanmıştı ama şimdi bir sorunumuz yok. gözümden kaçan ufak maddi destek yapmıyorsa böyle bişey de yok.
nasıl sorabilirim sizce, ben senin telefonuna bakıyorum hep.ne koşuyorsun bu kadar mı diyeyim.???

eşim yalnız yaşamıyor eşi diğer oğlu ve diğer geliniyle yaşıyor.
bu durum evlendiğimizden beri 6 aydır böyle

O zaman bol bol gelinini çekiştiriyordur.Belki de onların yanında rahat edemediği için size gelmeyi planlıyordur.akannehir

bütün söylenenlere itiraz ediyo gibi oldum ama onu da sanmam çünkü kayınvalidem eltimi çok sever bana bile sürekli onu över :(

O halde ya parasal bir sorun sözkonusu ya da yakın akrabalarıyla ilgili bir sorun olabilir.Seninle ilgili birşey olsa bir şekilde anlardın sana yapılan tavırdan..

akrabalarıyla çok ilgili değiller o yüzden iki ihtimal var.ya parasal bi konu.daha büyük ihtimal beni çekiştirmeleri.çünkü birkaç defa yakaladım eşim gece geç geleceği bi kaç defa ben annemlerde oturuyorken kayınvalidem beni aramıştı annenlerdeymişsin falan diye.

akrabalarıyla çok ilgili değiller o yüzden iki ihtimal var.ya parasal bi konu.daha büyük ihtimal beni çekiştirmeleri.çünkü birkaç defa yakaladım eşim gece geç geleceği bi kaç defa ben annemlerde oturuyorken kayınvalidem beni aramıştı annenlerdeymişsin falan diye.

Fit veriyor ,demek oğluna bol bol.Kadıncağızın günahını amma çok aldım akşam akşam.ohaoldumsmile

zaten beni istememişti oğlunun zoruyla kabul etmişti beni, ben de onu sevmiyorum Allah var, o yüzden de ne konuştuklarını merak ediyorum.eşim gelince biraz ağzını aramaya çalışayım bakayım.

büyük ihtimal oglunun yanında rahat degil onla alakalı konusuyordur.. eşinizde merak edip nasıl diye arıyordur..

CADIARZUseni sevmediğine göre seni çekiştiriyordur o zaman da eşin peki sana nasıl davranıyor o telefon konuşmalarından sonra bişeyler diyomu peki?

Back
X