eşimin annesiyle telefonda uzun süre benden gizli konuşması

erkekler kendi akraba ve aile etrafının eksi yönlerinden fazla bahsetmek istemezler.. belkide size söylemeye utanacağpı bi durum vardır... bence yanlış düşünmemek lazım...

K.validen seni sevmiyorsa ki öyle yazmışsın oğlundan günlük raporları duymak istiyordur ..
Yada parasal bir sıkıntısı vardır duymanı istemediği için gizli konuşuyorlardır..

niye soramıyorsun devlet sırrı mı..
eşin o senın sana söyleyemeyeceği ne olabılır senden saklayabıleceği annesıyle konustuğu ne olabılır..
ben merak eder sorardım ..

bende hergün annemi ararım bazen 10 dk bazen daha uzun bazen daha kısa konuşurum ama eşim hiç sormaz ne konuşuyorsun diye senin kayınvalidenden hoşlanmadığını bildiyi için eşin yanında konuşmak istemiyodur sen ayrı şehirlerde olsan annenle hergün görüşmezmiydin

Ne konuşuyorlar derken, havadan sudan bile konuşuyor olabilirler. Altında birşey arıyor olmanızı anlamadım. Sizin derdiniz bence, ne konuşuyorlar değil, bu kadar sık , bu kadar zaman niye konuşuyorlar. Ne konuştukları çok ta önemli değil bence, insan konuşmak istedikten sonra, boş boşta konuşur saatlerce.

Dediğim gibi siz , bu kadar konuşmalarından rahatsız oluyorsunuz heralde. ışin tuhaf tarafı, gündüzleri zaten yarım saat konuşuyorlarmış hergün, bir de eve geldiğinde niye görüşüyor. Peki size, konuştuğunu söylüyor mu, yani annesiyle gün içinde konuştuğundan sizin haberiniz olduğunu biliyor mu, yoksa sizden saklıyor mu, konuştuklarını. Eğer saklıyorsa, sıkıntı edebilirsiniz. Onun dışında konuşmak istedikten sonra herşeyden konuşulur.

Herkesin süre anlayışıda farklıdır, kimine göre hergün konuşmak birşey olmasa da, kimine göre fazla olabilir. Kişiye göre değişir. Mesela ben de , hergün saatlerce konuşsun istemem.

Bence eşine hayatınızda olanları ilişkinizi soruyor didikliyor ...benim eşim ve annesi de öyle hatta ben ikisi yan yanayken beni çekiştirdiklerine şait oldum ne mi oldu bu olay sonrası canım doğum yapmama 5 gün cehennem azabı yaşattılar bana sonra arkası kesilmedi ve biz boşanma davasıyla cebelleşiyoruz........
Ben sana derimki bırak ne halleri varsa görsün ...
öğrenince ne olacak iyi veya kötü ya canın sıkılırsa ya unutamayacağın sözler duyarsan....bunlar gerçekten hiç hoş şeyler değil....lütfen merak etme....erkekler böyle hepsi anneci aileci....kendi ailesini mutlu edeceğim diye eşini yuvasını hiçe sayarlar.....bencillik doğalarında var............

ben de aynı şeyleri yaşadım eylul_eylul....benim eşimin annesi de hemen hergün iş yerindeyken arıyordu. 1,5 senelik evliliimde yanımda 4-5 kere konuşmuşlardır yani o kadar. ben de çok saf bir şekilde havadan sudan konuşuyodur sesini duymak için arıyodur diye düşünüyordum :oklava:

öyle olmadığını acı bir şekilde anladım.....meğer annesi oğlunun beynini yıkıyormuş .... yüzüme gülüyordu beni çok seviyormuş gibi davranıyordu amaaa sürekli beni kötülüyormuş eşime.. arkamdan konuşuyormuş... böyle yaptığını asla kabul etmedi tabi ki çok usta bir yalancı olduğu için kendisi her söylediğini inkar etti....ben eşimden öğrendim her şeyi...

senin olayın da bana yaşadıklarımı anımsattı. kadın farklı şehirde oturmanızdan memnun değilse eşini ordaki hayatından soğutup yanına getirtmek için uğraşıyodur.... sizi yakına getirip istediği gibi yönetmek istiyodur... benimki aynen böyle yapmiştı çünkü.....

açıkcası yorumları okumadan önce dedim ki ne var bunda ama yorumlara bakınca gerçekten herşey olabilir mesela akşam eşiizin yanındayken telefonun alın öylesine bakıyo gibi apın sonra aa annenle konuşmusuunu bugun ne konuştunuz ne zamandır konuşmuyoduk de bakalım ben devamlı görüşüorum filan mı diyo yoksa hemen üstünü mü kapatıyo derse ki hergün konuşuyoruz zaten filan o zaman sorun yoktur

neden bukadar düşünüp sorun haline getiriyosun ki...

varsayalım seni çekiştiriyolar ve sen bunu öğrendin...ne olacak ?
öğrendiğinle kalacaksın kendini üzüp yiyip bitirdiğinle kalacaksın...
kayınvalideni arayıp neden oğlunla beni çekiştiriyosun utanmıyormusun mu diceksin ?
yada eşinin yüzüne mi vuracaksın ?
diyelimki yaptın ne değişecek...
aa biz hata yapmışız sen söylemeden önce farkında değildik mi diyecekler ?
hayır anlamadığım senin bunu öğrenip öğrenmemen neyi değiştiricek..
en iyisi bilme boşver...
sen rahatına bak...keyfine bak...
senin iyiliğin için

Bu bence de sorun edilebilecek bir konu,benimkiler de aynı şekilde ben de eşim geldıkten snr telf gizlice karıstırırım ve hep bakarım iş saatınde annesı aramış ablası aramış kardeşi aramış süresini bilmem ama illa hergunkonusuyorlar.ben ne konustuklarını tahmın ediyorum az çok.ben onun eşiyim hiç mi bu telefon kocam evdeyken çalmaz.bir de kocama diyorlarmış sen evdeyken ararsak karın rahatsız olur diye.hadi bakalım

benimki de hep işteyken arar annesini ama Allahtan benimkiler ayda yılda bir konuşurlar da hiiiç umursamam ben de
hakkaten kadın yalnız olsa dicem ki havadan sudan konuşuyor hal hatır soruyor ama öyle de değil her Allahın günü ne konuşuyor olabilirler acaba CADIARZU ben de merak ettim bak şimdi kaydirigubbakcemile3
bence sen melek_21'in dediği gibi yap bakalım ne diyecek

konuştuğu numara belli.annesi olduğuna eminim. beni çekiştirdiklerine de eminim artık ama acaba eşim kendi mi anlatıyo yoksa annesi mi soruyo da anlatıyo

annesiyle seni çekiştiriyodur
oğlum evindir huzurunu bozma diyodur başcadı
aynı benm ninemde böyleydi
anneme neler çektirdi
neyse öldü kurtulduk
darısı sizin kaynananızın başına

Back
X