Şöyle söyleyeyim bir anne oğul yakınlaşması en fazla nasıl olabilir elini öper sarılır yanağından öper vs vs değil mi? Eşimle annesi bunun dozunu ayarlayamadıkları için salakça buluyorum. Böyle hareketler yaptıklarında utanıp başka yere bakma gereği duyuyorumAnnesine salakça yılışma ?
Şu cümleyi nasıl kurabildiniz ben ona şaşırdım
Sonuçta öz annesi tabi art niyet aramıyorum sadece çok sinir bozucu ve saçma buluyorum çünkü ben de alışık değilim bu kadar aşırısınaBilmiyorum benim aliskin olmadigim bir manzara. Ama cocukluktan beri oyle alalistiysa da degismez. Bence art niyetli yaklasmayin.
Sizin işiniz zor gerçektenŞöyle söyleyeyim bir anne oğul yakınlaşması en fazla nasıl olabilir elini öper sarılır yanağından öper vs vs değil mi? Eşimle annesi bunun dozunu ayarlayamadıkları için salakça buluyorum. Böyle hareketler yaptıklarında utanıp başka yere bakma gereği duyuyorum
Kendinizi benim yerime koyunSizin işiniz zor gerçekten
Allah başka utanç vermesin
Annesi zaten 50 yaşında yaşlı bir kadın kesinlikle kıskançlık yapmıyorum ya da aralarında yanlış bir şey var demiyorum. Sadece söylemek istediğim şey anne oğul arasında Böyle aşırıya kaçan samimi hareketler çok saçma geliyor banaKıskandığın için mi bu kadar aklına takıldı acaba? Yanlış anlama yadırgamıyorum belki eşini annesinden kıskanmışsındır. Sana da aynı şekilde davranıyor mu yani sevgisini bu kadar açık belli ediyor mu?
Anladım demek istediğini ilgisini kıskanmışsındır sevigisini kıskanmışsındır diye düşündüm. Madem öyle değil onların arasındaki anne oğul ilişkisi senin gördüğünden farklıdır bu olabilir. Bence bununla ilgili yargılaman ya da eşine bir şey söylemen yanlış olur. Her aile sevgisini farklı ifade edebilir, aralarındaki iletişim farklı olabilir. Bana anormal gelmedi açıkçasıAnnesi zaten 50 yaşında yaşlı bir kadın kesinlikle kıskançlık yapmıyorum ya da aralarında yanlış bir şey var demiyorum. Sadece söylemek istediğim şey anne oğul arasında Böyle aşırıya kaçan samimi hareketler çok saçma geliyor bana
Anladım. Ben kendi çevremde hiç böylesine denk gelmediğim için garipsedim o yüzden sizlere de sormak istedim.Anladım demek istediğini ilgisini kıskanmışsındır sevigisini kıskanmışsındır diye düşündüm. Madem öyle değil onların arasındaki anne oğul ilişkisi senin gördüğünden farklıdır bu olabilir. Bence bununla ilgili yargılaman ya da eşine bir şey söylemen yanlış olur. Her aile sevgisini farklı ifade edebilir, aralarındaki iletişim farklı olabilir. Bana anormal gelmedi açıkçası
Bence normal oğlunuz olursa büyüdüğünde anlarsınız .O birazda eşinizden kaynaklı.Bence siz kıskanmışsınız ilgi ve sevgilerini.Kendinize itiraf etmelisiniz.Abartacak bişey yok.sakın annenle bukadar samimiyetiniz çok salakça falan diye eşinize söylemeyin sormayında üzülen siz olursunuz.Anladım. Ben kendi çevremde hiç böylesine denk gelmediğim için garipsedim o yüzden sizlere de sormak istedim.
Anne oğul aşkı olabilir düşkündür bi kere görüyormuş ayda olsun çok özlüyodur.Hanımlar Sizlerin yorumlarını çok merak ediyorum. Eşimin işi gereği ailesinden uzakta yaşıyoruz. Ama ayda bir falan mutlaka bir fırsat yaratıp ailesini görmek istiyor buraya kadar sıkıntı yok. Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gece eşimle kalacağımız odaya giriyoruz kapıyı kapatıyoruz kayınvalidem hemen odamıza giriyor yanımıza oturuyor uzun süre gitmiyor. Gündüz de hep el ele tutuşup yan yana oturuyorlar bana çok abes geliyor. Sizler neler düşünüyorsunuz?
Sıze sonuna kadar katılıyorum.aynı seylerı bende yasadım kv esımı kucagına oturtup severdı bebek gıbı cayına sekerını bıle atıp karıstırırdı.daha sonra esımle konustum sana bebek muamelesı yapıyorlar sen artık evlısın ve buyumen gerekiyor dıye.bıraz zaman gecınce esımde bunun farkına vardı.benımkınde kv esıme duskundu fakat bız evlenınce uzerıne kıskanclıkta eklendı.ama allaha sukur kı esımde anne ogul ılıskınının evlenınce nasıl olması gerektıgının farkına vardı.ınsallah sızde zamanla bu sorunları asarsınız esınız buyudugunun farkına varır.Hanımlar Sizlerin yorumlarını çok merak ediyorum. Eşimin işi gereği ailesinden uzakta yaşıyoruz. Ama ayda bir falan mutlaka bir fırsat yaratıp ailesini görmek istiyor buraya kadar sıkıntı yok. Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gece eşimle kalacağımız odaya giriyoruz kapıyı kapatıyoruz kayınvalidem hemen odamıza giriyor yanımıza oturuyor uzun süre gitmiyor. Gündüz de hep el ele tutuşup yan yana oturuyorlar bana çok abes geliyor. Sizler neler düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?