Eşimin annesiyle tuhaf hareketleri

Bybrs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2017
132
113
53
Hanımlar Sizlerin yorumlarını çok merak ediyorum. Eşimin işi gereği ailesinden uzakta yaşıyoruz. Ama ayda bir falan mutlaka bir fırsat yaratıp ailesini görmek istiyor buraya kadar sıkıntı yok. Eşimin ailesinin evine gittiğimizde gece eşimle kalacağımız odaya giriyoruz kapıyı kapatıyoruz kayınvalidem hemen odamıza giriyor yanımıza oturuyor uzun süre gitmiyor. Eşimin annesine çok salakça yılışmaları oluyor tamam herkes annesini sever ama eşim annesini yanına yatırıyor arkadan sarılıyor kolunu bacağını üstüne atıyor düşünsenize oğluyla anası sarılıp uzanıyor gelin de karşı koltukta oturup onlara bakıyor çok şaşırıyorum. Gündüz de hep el ele tutuşup yan yana oturuyorlar annesinin eşarbını kaldırıp boynundan öpüyor bana çok abes geliyor. Sizler neler düşünüyorsunuz?

Bilmiyorum benim aliskin olmadigim bir manzara. Ama cocukluktan beri oyle alalistiysa da degismez. Bence art niyetli yaklasmayin.

Annesine salakça yılışma ?
Şu cümleyi nasıl kurabildiniz ben ona şaşırdım
Şöyle söyleyeyim bir anne oğul yakınlaşması en fazla nasıl olabilir elini öper sarılır yanağından öper vs vs değil mi? Eşimle annesi bunun dozunu ayarlayamadıkları için salakça buluyorum. Böyle hareketler yaptıklarında utanıp başka yere bakma gereği duyuyorum

Bilmiyorum benim aliskin olmadigim bir manzara. Ama cocukluktan beri oyle alalistiysa da degismez. Bence art niyetli yaklasmayin.
Sonuçta öz annesi tabi art niyet aramıyorum sadece çok sinir bozucu ve saçma buluyorum çünkü ben de alışık değilim bu kadar aşırısına

Sizin işiniz zor gerçekten
Allah başka utanç vermesin

Sizin işiniz zor gerçekten
Allah başka utanç vermesin
Kendinizi benim yerime koyun
Eşinizle odanıza girdiniz pijamalarınızı giydiniz gece lambanızı yaktınız kayınvalideniz de pijamasıyla geliyor sizden önce oğlunun yanına yatıyor sarılıyorlar siz de oturup gitmesini bekliyorsunuz bu sırada boyundan öpmeler arkadan sarılmalar ayağını üstüne atmalar.. Öz annesi olduğu için kesinlikle art niyet aramıyorum sadece çok sinir bozucu ve garibime gidiyor. Aklıma yanlış şeyler gelmiyor beni yanlış anlamayın. Sadece oğlunu çok aşırı yakın tuttuğunu düşünüyorum ve eşimin de aynı şekilde.

Kıskandığın için mi bu kadar aklına takıldı acaba? Yanlış anlama yadırgamıyorum belki eşini annesinden kıskanmışsındır. Sana da aynı şekilde davranıyor mu yani sevgisini bu kadar açık belli ediyor mu?

Annesi zaten 50 yaşında yaşlı bir kadın kesinlikle kıskançlık yapmıyorum ya da aralarında yanlış bir şey var demiyorum. Sadece söylemek istediğim şey anne oğul arasında Böyle aşırıya kaçan samimi hareketler çok saçma geliyor bana

Anladım demek istediğini ilgisini kıskanmışsındır sevigisini kıskanmışsındır diye düşündüm. Madem öyle değil onların arasındaki anne oğul ilişkisi senin gördüğünden farklıdır bu olabilir. Bence bununla ilgili yargılaman ya da eşine bir şey söylemen yanlış olur. Her aile sevgisini farklı ifade edebilir, aralarındaki iletişim farklı olabilir. Bana anormal gelmedi açıkçası

Anladım. Ben kendi çevremde hiç böylesine denk gelmediğim için garipsedim o yüzden sizlere de sormak istedim.

Anne oğul bunlar hep iletisimleri bu şekilde ise iyiymiş ....sadece sonradan oluştu ise kv oğlunu senden kiskaniyor hemde deli gibi.

Kolay gelsin.

Gece gece ne isi varmis odanizda,burasi cok sacma gunduzler cuvala mi girdi...onun haricinde her ailenin sevgi gösterişi farkli ,olabilir yani...

Ben saçma buldum eğer hareketler tam anlattığınız gibiyse. Laçka... Vıcık vıcık.

Anladım. Ben kendi çevremde hiç böylesine denk gelmediğim için garipsedim o yüzden sizlere de sormak istedim.
Bence normal oğlunuz olursa büyüdüğünde anlarsınız .O birazda eşinizden kaynaklı.Bence siz kıskanmışsınız ilgi ve sevgilerini.Kendinize itiraf etmelisiniz.Abartacak bişey yok.sakın annenle bukadar samimiyetiniz çok salakça falan diye eşinize söylemeyin sormayında üzülen siz olursunuz.

Anne oğul aşkı olabilir düşkündür bi kere görüyormuş ayda olsun çok özlüyodur.

Sıze sonuna kadar katılıyorum.aynı seylerı bende yasadım kv esımı kucagına oturtup severdı bebek gıbı cayına sekerını bıle atıp karıstırırdı.daha sonra esımle konustum sana bebek muamelesı yapıyorlar sen artık evlısın ve buyumen gerekiyor dıye.bıraz zaman gecınce esımde bunun farkına vardı.benımkınde kv esıme duskundu fakat bız evlenınce uzerıne kıskanclıkta eklendı.ama allaha sukur kı esımde anne ogul ılıskınının evlenınce nasıl olması gerektıgının farkına vardı.ınsallah sızde zamanla bu sorunları asarsınız esınız buyudugunun farkına varır.

Bence çok cıvık hareketler bunlar hiçte normal değil bende hayatımda hiç böyle ana oğul görmedim tek görmeyen siz değilsiniz yani yadırganacak bir durum bence. Evli adamın yanında eşi varken yatak odasına girmek çok düşüncesizce bir davranış bencillik

Bu hareketler anne oğul ilişkisi değil, sanki karı koca haraketleri gibi. Kusura bakmayın kırıcı olmak istemiyorum ama benimde 15 yaşında oğlum var,ben ona kocana sarılıyor gibi sarilmiyorum hani yani sımsıkı bike sarilsam misal göğüs kismimi yapistirmiyorum,kaldı ki bacağımı onun bacağının üzerine atmak felan asla anne-oğul yakınlaşması değil

bana yaptiklari anne-ogul iliskisi gibi gelmedi.
beni ne babam ne annem bogazimdan öptü (belki bebek veya cocukken olmustur)... babamin yanina yatardim ama ne alaka arkadan sarilmak, bacak atmak, bogazdan öpmek vs?
anne-ogul sevgisi degilde kari-koca sevgisi gibi olmus biraz. igrenc bir resim canlandi gözümdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…