eşimin arama geçmişi

Karşındaki insana bağlı benim google arama geçmişimi görsen kafayı yersin yolda çivi görsem tarihine kadar bakarım eşin meraklı bir tip mi birinden veya tv den duyup merak etmiş olabilir mi

Dimi, sadece baktığımızı görürsek yandık işte.

Bu KK adamı ipe götürür zaten. :))

Kendine sor sorarkende surat ifadesine bak. Bak bakalım basıl kıvıracak. Otele karı atacak zahir

Seni aldatacak demek oluyor.

Ya ne diyim sizinkide ayrı bi pislikmis.keşke bi işiniz olsaydi o adami cekmek zorunda kalmazdiniz.aileniz destek olmazmi peki onlarla paylassaniz bu durumu

Karşındaki insana bağlı benim google arama geçmişimi görsen kafayı yersin yolda çivi görsem tarihine kadar bakarım eşin meraklı bir tip mi birinden veya tv den duyup merak etmiş olabilir mi
Ben de öyleyim arama geçmişim acayip şeyler dolu mesela dün uzayda kaç kişi var diye arattim eşim de bilir bazen tv de acayip şeylere denk gelince de bakarım. Belki üyenin eşi de boyledir

Evet banada silerdi gibi geliyo.takip edicem bakalim böyle pislik bi niyeti varsa ortaya cikar mutlaka.

Eşim hiç merakli bi tip deildir iste.belki bunu merak etmis olabilir bilemiyorum ama sayfalarca altlara indim hep haber siteleri ve araba ilanlarina bakmis.bi tek bu arattigi şey gözüme takildi

Arkadaşların dddiği gibi takipte kalın belli etmeden
Şakın belli etmeyin

Eşim hiç merakli bi tip deildir iste.belki bunu merak etmis olabilir bilemiyorum ama sayfalarca altlara indim hep haber siteleri ve araba ilanlarina bakmis.bi tek bu arattigi şey gözüme takildi

Belki de haber sitesinde gezerken bir habere denk geldi ve otelde böyle kalınıp kalınmadığına baktı. Okuduğu haber yüzünden merak etmiş olabilir. Siz takipte kalmaya devam edin bakalım.

Belki de haber sitesinde gezerken bir habere denk geldi ve otelde böyle kalınıp kalınmadığına baktı. Okuduğu haber yüzünden merak etmiş olabilir. Siz takipte kalmaya devam edin bakalım.
Ins dediğiniz gibidir aramizda bi sorun yokken böyle bi niyeti varsa çıksın ins ortaya.bi süre bekliycem bakalim

Avea dün gece baktim onlinedan.hic bise yok ki en uzun benle konusmus.baska bi uzun konusma dikkatimi cekti baktim oda annesinin numarasi

Yani sizi aldatsa mutlaka bir numara olması gerekir di bence eşinize sorun belki bir arkadaşı filan bakmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…