• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaş sevdası ... yardım :(

Nasıl yani? :KK57:
Aslında arkadaşlarıyla zorunda olduğu için mi görüşüyormuş?
Buna inanmadınız di mi?:KK12:
Nasıl böyle bir açıklama yapar?
Çok mu cahil yoksa sizi mi cahil görüyor nedir?:KK43:

Bunun bir bahane olduğunu biliyorum tabii ki içinde olmasa bir gider iki gider .. Bizim yaşadığımız bölgede erkekler evlenenlere kadınlı erkekli baskı yapıyorlar.Hep ‘eşin ne derse ona gidiyorsun evlendin değiştin iyice kılıbık oldun vs’ gibi buna mahal verince de dalga konusu oluyorlar alay ediliyor ... Bununda bir faktör olduğunu düşünüyorum... Buranın genel düşüncesi gelin kv ne kadar vakit geçirirse o kadar iyi insan, erkekte evlendikten sonra yine yaşamına önceki gibi bir davranış sergilerse o kadar erkektir. Böyle saçma ve yanlış bir gelenekçi düşünce var maalesef ... Eşimin ailesinden böyle düşünenlerden. Bu düşünceyi yıkmak istiyorum yani eşimin kafasını değiştirip bıraktırmak istiyorum arkadaşlarından uzaklaşırsa bu konudanda bir nebze düşüncesinin değişeceğini düşünüyorum...Çünkü Artık kv bile benimle aynı düşüncede çünkü kayınpederimde çok arkadaşlarıyla vakit geçiriyor maalesef...

Arkadaşları bekar mı ?
Esiniz de anlaşılan Evliliğin ne olduğunu bilmeden evlenmiş biri.

Düşüncesinin yanlış olduğunu, kadın erkek eşitliğinin anayasa ile korunduğu bir ülkede yaşadığınızı, tersini söylemenin cahillik olduğunu söyleyin o zaman. Erkeğin vakit geçirmediği ailesiyle sırf kadın olduğunuz için, gelin olduğunuz için öz oğullarından bile çok vakit geçirmeniz gerektiğini söyleyen kişi cahildir çünkü.

O konuda cahil zaten söylüyorum ne kadar gerici bir düşünceye sahipsin diyorum. O da ya bazen düşünüyorum biliyorum çok gerici bir düşünce ama böyle yetişmişim bu düşünceyi bırakamıyorum diyor ..

O konuda cahil zaten söylüyorum ne kadar gerici bir düşünceye sahipsin diyorum. O da ya bazen düşünüyorum biliyorum çok gerici bir düşünce ama böyle yetişmişim bu düşünceyi bırakamıyorum diyor ..

İnsanlar fikirlerinin yanlış olduğunu düşündükleri zaman o fikirlerini değiştirirler. Eşiniz değiştirmiyor çünkü onun öyle işine geliyor. O arkadaşlarıyla görüşsün, eğlensin, siz de çocuklarla beraber anne ve babasını oyalayın. O öyle rahat diye cahil görülmeye bile razı.

İnsanlar fikirlerinin yanlış olduğunu düşündükleri zaman o fikirlerini değiştirirler. Eşiniz değiştirmiyor çünkü onun öyle işine geliyor. O arkadaşlarıyla görüşsün, eğlensin, siz de çocuklarla beraber anne ve babasını oyalayın. O öyle rahat diye cahil görülmeye bile razı.

Mantıklı...Gıcık oluyorum bazen eşim yok ben onun ailesiyleyim...

Back
X