• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin arkadaş sevdası ... yardım :(

Aslında iyi bir fikir ama tek göndermek istemiyorum hep beraber olalım diyorum. Birde o ailesine gitmiş oluyor ben kendi ailemden gitmemiş oluyorum ona birşey anlatmak isterken .. :KK43:

Onunla gitseniz de hep beraber olamıyormuşsunuz ki. Sadece kendi ailenize gitmek istediğinizde gidin. Bir de ben olsam onun ailesine de nadir giderdim. Kendi bile kendi ailesiyle vakit geçirmek istemezken ben neden isteyeyim.

Arkadaşlar söyle yaparsan düzelir veya bu şekilde olursa düzelir gibi önerileriniz var mı ihtiyacım var gerçekten:KK43:

Bu tarz insanlar o arkadaşlarından kazık yemeden araları bozulmadan genellikle düzelmiyor.

Benim dayımda böyleydi tuhaf bir şekilde karısından çocuğundan daha çok bağlı oluyorlar sanki
ailesine, arkadaşlarına.. Dayım yıllarca arkadaşlarına kendi ailesine hem maddi hem de manevi
olarak çok destek oldu kendi imkanı olmamasına rağmen.
Çoluğunun çocuğunun parasını har vurup harman savurdu millet için çocuklarından daha
çok ihtimam gösterdi herkese şimdi aradan yıllar geçti gel gör ki verdiği değerin yaptıklarının
hiç karşılığı olmadı kimse ona aynı özeni göstermedi ama artık iş işten geçti şimdi yaşlandı ancak
anladı.

Benimki de oyle ve 39 yasinda canim ,kazik yese de bi kilif buluyor iyi niyetli hep cevreye karsi fazla bence bukadari ve sadece arkadas degil akrabaci,anneci,arkadasci,biraksam salsam hayatta kalir 1 hafta annesinde cocguumuz olmasa eve gelmiycek adam,baksan vefakar ,seviyor ama benim disimda herkese bagli sanki

Benimki de oyle ve 39 yasinda canim ,kazik yese de bi kilif buluyor iyi niyetli hep cevreye karsi fazla bence bukadari ve sadece arkadas degil akrabaci,anneci,arkadasci,biraksam salsam hayatta kalir 1 hafta annesinde cocguumuz olmasa eve gelmiycek adam,baksan vefakar ,seviyor ama benim disimda herkese bagli sanki

Ya gerçekten sıkıntı.. insanın siniri bozuluyor

Onunla gitseniz de hep beraber olamıyormuşsunuz ki. Sadece kendi ailenize gitmek istediğinizde gidin. Bir de ben olsam onun ailesine de nadir giderdim. Kendi bile kendi ailesiyle vakit geçirmek istemezken ben neden isteyeyim.

Gerçekten bende hep öyle düşünüyorum o da sen gelin olduğum için geçirmen gerekli aynı kefede değiliz diyor ...

Benimki de balık evet arkadaşlarına düşkün ancak hep birlikte toplandıklarıbda gider memleketine, balıklar kendi çekirdek ailesine de cok düşkündür, ciddi ciddi bi rest mi Çekseniz, kendi giderse gitsin dlx kalsanız evinizde

Artık ben gitmemeyi düşünüyorum ya bir daha öyle deneyim kendi gitsib bunu tartışmayla değiş de normal yolla göndereyim birde

Bu tarz insanlar o arkadaşlarından kazık yemeden araları bozulmadan genellikle düzelmiyor.

Benim dayımda böyleydi tuhaf bir şekilde karısından çocuğundan daha çok bağlı oluyorlar sanki
ailesine, arkadaşlarına.. Dayım yıllarca arkadaşlarına kendi ailesine hem maddi hem de manevi
olarak çok destek oldu kendi imkanı olmamasına rağmen.
Çoluğunun çocuğunun parasını har vurup harman savurdu millet için çocuklarından daha
çok ihtimam gösterdi herkese şimdi aradan yıllar geçti gel gör ki verdiği değerin yaptıklarının
hiç karşılığı olmadı kimse ona aynı özeni göstermedi ama artık iş işten geçti şimdi yaşlandı ancak
anladı.
Çok bunaldım İş işten geçmeden çözüm bulmak istiyorum aslında çünkü eşimi seviyorum...

Benim esim(yabanci) de balik burcu 28 yasinda.
6 aylik evliyiz ve yeni evli olmamiza ragmen disariya en fazla dört bes kere birlikte cikmisizdir. Bunun sebebi de, arkadaslari benimle tanismak istedigi icin " esini bizimle tanistirsana, neden sakliyorsun" demesidir.
Hep eglenme gezme planlarini arkadaslariyla yapar. Benim icine dahil oldugum bir plan hemen hemen hic yoktur. Birlikte bir yere gittigimizde de benim yanimda hic durmaz, ben de onun yanina oturmaya bile cekinirim. Yalniz otururum, tek basima vakit geciririm.Arkadaslarinin her derdini dinler, her zaman yardimlarina kosar. Onlarla birlikte planlar yapar. Onlara hep naziktir. Birlikte disarida vakit gecirelim dedigimde , yorgun oldugunu soyler ama bi arkadasi teklif etse kosa kosa gider.
Bunlari bu sekilde anlattigimda da beni her zaman " kendimi kurbanlastirdigim" icin suclar.
Hayatim boyunca hic bukadar degersiz hissetmemistim. Simdi evlendigimiz günden beri her iki üc günde tartisiyoruz.
Eger sizin, cekip gidebilme gücünüz varsa lütfen bunu yapin.
Ben sürekli kendimi elestirmeye, kendimde bir eksiklik bulmaya basladim.
Neden? Sorusunu milyon kere kendime soruyorum, her gün.
"Yeterince güzel degil miyim onun icin?
Sıkıcı mıyım?
Benden utaniyor mu? " diye düsüne düsüne kendimi yedim bitirdim.
Ve ben böyle bir kadin degilim.
Bu tarz sorulari hayatim boyunca su ana kadar kendime sormadim.
Eger suan gidebilseydim. O kapidan bir kez cikar bir daha donmezdim.
Ve bugunun gelmesini iple cekiyorum.
Para biriktiriyorum.
Kendi hayatimi tek basima idame ettirebilmek icin planlar yapiyorum.
Artik ona , benimle neden vakit gecirmiyorsun diye sormuyorum
Ben de kendi arkadaslarimla vakit geciriyorum. Beni gercekten sinir ettiginde sarkistik bir siir yazip duvara asiyorum. Bu da ona dert oluyor. Cok uzun yazdim kusura bakma.

Sevdiğinden nasıl eminsiniz? Benim ölçütlerimden biri; ne kadar vakit geçirmek istiyor? Evli olmasanız daha çok görüşürsünüz eminim ki. Sebep; sizinle eğlenemiyor ve kaliteli zaman geçiremiyor bence. Buda sevgi dolu bi evlilik değil, alışkanlık oluyor.

Merhaba ... Siteye bu yüzden yeni üyeyim arkadaşlar ...6 yıllık evliyim... Memlekete çok yakın yerde oturuyoruz. Eşim her haftasonu gidip arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor.Ona kalsa birşey demesem gece gündüz beraber kalmak istiyor.Bir hafta duralım bir hafta gidelim diyorum.Bir tane evladım var ailecek burada vakit geçirelim bazen diyorum.Ama o yok ille de geleceğiz diyor. Bu yüzden boşanma dönemine geldik o zaman tamam dediğin gibi olsun dedi. Ama şimdi yine her hafta geleceğiz diyor. Pazar gece geliyoruz evimize cuma beste oradayız... Benim aileme de gidiyoruz ama sıkıldım artık. Eşime arkadaş de akan sular duruyor ... Hafta içi de işten gelip uyuyor gece birkaç saat oturup geri uyuyor...Bizimle başka vakit geçirmek istemiyor çok çabuk sıkılıyor.. Sevdiğinden de eminim ama artık çok bunaldım Ne yapabilirim akıl verin lütfen ...:KK43:
Beraber bir şey yapmıyor musunuz? Evlenmeden önce ne yapıyordunuz beraber?

Gerçekten bende hep öyle düşünüyorum o da sen gelin olduğum için geçirmen gerekli aynı kefede değiliz diyor ...

O sizin her istediğinizi yapıyor mu ki siz onun her istediğinizi yapacaksınız? Aynı kefede değilsiniz tabii. O onu doğuran, emziren, uyutan, altını bezleyen, bakan, doyuran, büyüten, o kadar ortak geçmişi olan insanlarla vakit geçirmiyor da siz niye geçireceksiniz? Aynı kefede değilsiniz, evet, çünkü o yapsa bile siz yapmak zorunda değilsiniz.

Merhaba ... Siteye bu yüzden yeni üyeyim arkadaşlar ...6 yıllık evliyim... Memlekete çok yakın yerde oturuyoruz. Eşim her haftasonu gidip arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyor.Ona kalsa birşey demesem gece gündüz beraber kalmak istiyor.Bir hafta duralım bir hafta gidelim diyorum.Bir tane evladım var ailecek burada vakit geçirelim bazen diyorum.Ama o yok ille de geleceğiz diyor. Bu yüzden boşanma dönemine geldik o zaman tamam dediğin gibi olsun dedi. Ama şimdi yine her hafta geleceğiz diyor. Pazar gece geliyoruz evimize cuma beste oradayız... Benim aileme de gidiyoruz ama sıkıldım artık. Eşime arkadaş de akan sular duruyor ... Hafta içi de işten gelip uyuyor gece birkaç saat oturup geri uyuyor...Bizimle başka vakit geçirmek istemiyor çok çabuk sıkılıyor.. Sevdiğinden de eminim ama artık çok bunaldım Ne yapabilirim akıl verin lütfen ...:KK43:
Siz de kendinize zaman ayirin. Arkadaslariniz yok mu? Alin cocuklarinizi arkadaslarinizla hafta sonu vakit gecirin. Aslan balik ikizler vs.. fark etmiyor. Erkek denen varlik yaptigini yasamadan kadinin ne hissettigini anlamiyor. Ayni seyi onun da hissetmesini saglayin

Benim esim(yabanci) de balik burcu 28 yasinda.
6 aylik evliyiz ve yeni evli olmamiza ragmen disariya en fazla dört bes kere birlikte cikmisizdir. Bunun sebebi de, arkadaslari benimle tanismak istedigi icin " esini bizimle tanistirsana, neden sakliyorsun" demesidir.
Hep eglenme gezme planlarini arkadaslariyla yapar. Benim icine dahil oldugum bir plan hemen hemen hic yoktur. Birlikte bir yere gittigimizde de benim yanimda hic durmaz, ben de onun yanina oturmaya bile cekinirim. Yalniz otururum, tek basima vakit geciririm.Arkadaslarinin her derdini dinler, her zaman yardimlarina kosar. Onlarla birlikte planlar yapar. Onlara hep naziktir. Birlikte disarida vakit gecirelim dedigimde , yorgun oldugunu soyler ama bi arkadasi teklif etse kosa kosa gider.
Bunlari bu sekilde anlattigimda da beni her zaman " kendimi kurbanlastirdigim" icin suclar.
Hayatim boyunca hic bukadar degersiz hissetmemistim. Simdi evlendigimiz günden beri her iki üc günde tartisiyoruz.
Eger sizin, cekip gidebilme gücünüz varsa lütfen bunu yapin.
Ben sürekli kendimi elestirmeye, kendimde bir eksiklik bulmaya basladim.
Neden? Sorusunu milyon kere kendime soruyorum, her gün.
"Yeterince güzel degil miyim onun icin?
Sıkıcı mıyım?
Benden utaniyor mu? " diye düsüne düsüne kendimi yedim bitirdim.
Ve ben böyle bir kadin degilim.
Bu tarz sorulari hayatim boyunca su ana kadar kendime sormadim.
Eger suan gidebilseydim. O kapidan bir kez cikar bir daha donmezdim.
Ve bugunun gelmesini iple cekiyorum.
Para biriktiriyorum.
Kendi hayatimi tek basima idame ettirebilmek icin planlar yapiyorum.
Artik ona , benimle neden vakit gecirmiyorsun diye sormuyorum
Ben de kendi arkadaslarimla vakit geciriyorum. Beni gercekten sinir ettiginde sarkistik bir siir yazip duvara asiyorum. Bu da ona dert oluyor. Cok uzun yazdim kusura bakma.
Aslinda icten ice sizi cok kiskandigi icin sizinle toplum icine cikmak istemiyor. Bunu size asla belli etmez. Siz sevmiyor diye düsünürsünüz ama aslinda cok sevdiginden. Ketumluktan ölür. Ayni modelden bende de var. Kendini her zaman yanimda yetersiz hisseder. Kompleks yapar. Arkadaslariyla vakit gecirme durumu da bu yüzden. Gezmeyi eglenmeyi cok sever. E sizi götürdügünde ici icini yiyor. Tek basina keyif almiyor. Arkadaslarini tercih ediyor. Ha bir de bunlara ideal es falan derler. Asla alakasi yok. Hayatimda bunlar kadar insan psikolojisiyle oynayan varliklar görmedim daha önce.

Görüştüğü arkadaşları bekar mı?

Benim eşimde her memleketw gittiğimizde geç vakite kadar gelmezdi.. Ne zaman durdu? Arkadaşları evlenince.. Adamlar evlerinden kalkıp gelemediler, eşim başka şehirde gelmesine rağmen.. Ben böyle kurtuldum..

Back
X