- Konu Sahibi melekmehmet
-
daha evleneli 2sene oldu ama eşimin arkadaşı da 2senedir bizde neredeyse yaaa.aynı meslektaşlar ve çok ii arkadaşlar ama çocuk yüzsüzün teki yaaa zırt pırt eşimi arayıp canım sıkılıyo yok yanlızım yok ailemden uzağım size gelimmi sohbet ederiz falan eşimde hayatta kıramaz gelme diyemez birde tam yemek saatinde arar bi düşünür insan dimi müsaitlermi işleri varmı hastamı ne bilim herşey olabilir bazen yemek yapmadığım oluyo eşim yemek aramaz ne bulsa yer onun için ama arkadaşı herşeyi yemez beğenmez daha birde gelmeden önce şunu şunu yapın der tam yüzsüz yaaa...yemek yeriz eee hadi çay içmicezmii dur bekle dimi neyse çay içerizz eee meyva yokmu ?okadar geldik bir bakmıyorsun bana diyo eşime.lan zorla gelimmi gelimmi diye diye geliyo herşeyi sunuyoruz yinede beğenmiyo laf ediyo beyefendi arada nişanlısıyla gelir o zaman ii bende onunla falan muhabbet ederim ama öbür türlü ben sıkılıyorum haaa birde bize geldimi kumandayı kimseye vermez sürekli haber seyrederizz....şimdi 6aylık oğlumuz var onu bahane etmeye başladı ayy bebeği özledim falan eşimde bıktı artık ama birşey diyemiyoruz nasıl kurtulacağız yaaa offfffffffffffff
canım ne var bunda misafir işte.eşin zaten sevmeseın onun ters bir hareketini görse onu evinize adım attırmaz.demekki eşinle iyi arkadaşlar ki evineize kadar girebiliyor.bebeğinizi bile çok seviyor ki özleyip gelmek istiyor.bence bunda büyütülcek bişey yok yakındada evlencekmiş zaten daha az uğrar.ne biliyim öyle yüzsüz falan demek hoş olmamış biraz Tanrı misafiri bence bu kadar ahlanıp vahlanmaya gerek yok.yarın bir gün sen şehir dışına gidersin birkaç hafta kalman gereken durum olablir eşin orada yalnız kalır onlarda eşine yardımcı olurlar eşini yalnız bırakmazlar yemeğe davet ederler eşine arkadaşlık ederler falan herşey karşılıklı bence.yakında evlenincede fazla geleceğinide sanmıyorım zaten.ne biliyim ben olsam bu kadar şikayetçi olmam yanlış bişeyi olsa zaten eşin müdahale eder duruma
hahaaa evlatlık almak onu çok hoşuma gitti biliyormusunuz şuan da bizde son anda eşim işten çıkarken aramış bayram yanlızım demiş eşimde hayatta yalan nedir bilmez bi yalan atamadım ama iyice canımı sıkmaya başladı bu durum diyor...arkadaşın biri misafir işte ne güzel demişde ben misafiri çok severim ben ist yanlızım eşimin işi gereği kimsem yok yanımda ve ihtiyacım var misafire fakat bekar erkek ne işi var benim evimde hergün hergün öyle değilmi...daha annesi gelir arada oda bizde kalır artııııııııııııı annesi ilk evlendiğimiz sene dediki benim oğlum çok zayıf ev arkadaşlarıda ii değil sizin bi odada kalsın ev kirasını masrafları ortak ödersinizz dedi bizee yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ki ne yuuhhh dimiiii?bu soruyu sorması bile hata bize...eşime seni gebertirim öyle birşeyi kabul edersen dedim zaten etmezde.şimdi diyoki eşim bi dahaki sefere hazırlıklı olacam bi yalan atacağım ama yine gelir benim misafirim oluyo diyoruzki misafirler gelecek çoluk çocuk olsun diyo geliyo veeeeeeeeeeee misafirlerimin yanında uyukluyo güle güle ölmüştü misafirlerim
hayır demek isitediğimi anlamadan saygı çerçevesini aşıyorsunuz zaten kötü bir yanını görse eşi izin vermez her gün her gün eve gelip gitmeisni.illaki müdahele eder adama.elin adamı dediğiniz sapık sarkıntılık yapan biri değil sadece düşüncesiz biri bende o kadar gelmesini savunmadım zaten birkaç ay sabredin eskisi kadar gelemez dedim.ne kadar enteresan ya bu konuda bile 'ne kadar abartmışın, gelsin işte ne var' diye muhalefet eden insanlar var. o kadar meraklıysanız elin adamını her gün ağırlamaya adresinizi verin de size misafirliğe gelsin. konu sahibi arkadaşım, sen de şu an için en fazla istemediğini ima edersin ama adam yüzsüz olduğu için anlamamazlığa gelir büyük ihtimalle. ama o nişanlısıyla evlendiği zaman eşin de aynısnı ona yapsın, görsün bakalım nasıl oluyomuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?