- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi melekmehmet
-
ya tabiki eşimde rahatsız rahatsız olmazmı...ilk zamanlar eşimde diyordu hani yanlız bak bizimde kimsemiz yok bizde yanlızız arkadaş muhabbet falan ama iyice abartınca artık eşimde bozulmaya başladı ..arkadaşın biri ne zaman evleniyor diye sormuş 1sene veya 2sene sonra evlenecek o zamanada biz taşınmış oluruz ama inş yine aynı ile denk gelmez tayinler...ya benim kızdığımın farkında yüzüne karşı hayatta belli etmem öyle bi insan değilim çünkü ama kendisi tahmin ediyor olacakki hem arıyor gelimmi diye hemde eşin artık bana kızıyor hergün sizdeyim dimi diyede soruyo eve gelincede bana soruyo k bakma yaa hergün geliyorum ama falan böyle sırıtarak...namazında niyazında bir insan dinine çok düşkündür anlaması lazım onun yanında rahat edemediğimi ama işte anlamıyo çocuk gibi..ama şunu çok ii biliyoruzki eşim bekar olsaydı onlar evli olsaydı şu 2sene içerisinde belki 2kere davet ederlerdi hayattta çağırmazdı eşimi eşimde çok ii biliyor yani bunu...
1-Müsait değiliz.
2-Bebemiz ya da yengen hasta.
3-Evde yokuz.
4-Gelme!
5) Evde yemek yok. Gelirken bir kilo biftek, kola, kuruyemiş biraz da meyve alıver. Bizde açız seni bekliyoruz, çabuuuk....
kesinlikle çok güzel bir fikir her gelmesinde pahalı bir şeyler isteyin bence o zaman vazgeçer size gelmekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?