Eşimin arkadaşı illallah ettirdi bize

zıppırt gelen bır mısafır ,artık mısafır olmaktan cıkacak kadar samımıde olmnussunuzdur .yani o samımıyete guvenerek net bır sekıl de musaıt degılız dıyebılırsınız .nasılsa artık mısafır degıl .evın ıcınden bırı .

Laf arasında "ya X senin hiç sevgilin/ilişkin yok mu, neden hep bizdesin sen dışarıda da hayat var" de

valla ben hiçbir böyle yılışık erkeğe güvenmem
bana mı taktı kafayı nedir die düşünüp bir an önce eşimle arasını açardım
bu kadarda olmazki
böyle arkadaştan fayda gelmez zaten
benm eşimin hiçbir bekar arkadaşı bize gelmez davet etmez yakışmaz zaten
ayıp terbiyesizlik
koca herif erkek sonuçta tööbe töbee

eşin nasıl rahatsız olmuyor bu durumdan anlamadım.
madem sende bu kadar rahatsızsın söyle eşine gelmesini istemediğini.
madem adam yüzsüz sizde gelmesini istemediğinizi açık açık söyleyin.

ya tabiki eşimde rahatsız rahatsız olmazmı...ilk zamanlar eşimde diyordu hani yanlız bak bizimde kimsemiz yok bizde yanlızız arkadaş muhabbet falan ama iyice abartınca artık eşimde bozulmaya başladı ..arkadaşın biri ne zaman evleniyor diye sormuş 1sene veya 2sene sonra evlenecek o zamanada biz taşınmış oluruz ama inş yine aynı ile denk gelmez tayinler...ya benim kızdığımın farkında yüzüne karşı hayatta belli etmem öyle bi insan değilim çünkü ama kendisi tahmin ediyor olacakki hem arıyor gelimmi diye hemde eşin artık bana kızıyor hergün sizdeyim dimi diyede soruyo eve gelincede bana soruyo k bakma yaa hergün geliyorum ama falan böyle sırıtarak...namazında niyazında bir insan dinine çok düşkündür anlaması lazım onun yanında rahat edemediğimi ama işte anlamıyo çocuk gibi..ama şunu çok ii biliyoruzki eşim bekar olsaydı onlar evli olsaydı şu 2sene içerisinde belki 2kere davet ederlerdi hayattta çağırmazdı eşimi eşimde çok ii biliyor yani bunu...

Madem karı koca rahatsız olduğunuz halde bir bahane uyduramıyorsunuz ya da açıkça "gelme" diyemiyorsunuz.
Yapacak pek bir şey yok!
Adamla biz muhatap olamayacağımıza göre?

valla konu sahibi arkadaşım sana ne diyeyim adamdan çok sana kızdım şimdi.e o zaman açma o müzberk ağzını o da gelsin gitsin size ne diyelim

Zaten gelme diyemeyiz diyorsunuz.Bu durumda olay aynen devam edecek.

Benimde eşimin dayısının torunu öyleydi.Çok sık değil ama gelirdi.Gelmesi sorun değil yalnızım konuşmak iyi oluyordu ama sonrada anladım ki hem çok dengesiz hemde internete oturup erkeklerle konuşuyor.Üstelik ailesi anlayınca adımıda vermişti.Bende salak değilim dedim ve artık her gelişinde tersliyordum.Pc ye tam oturacakken hayır otuaramazsın en fazla 10 dk diyordum.

Ailemin haberi yok geldiğimden diyince iyi ben söylerim diyordum.1 2 derken artık gelmez oldu.

Kendimi salak yerine koyduramam.Benim huzurumu baltalayanada acımam.

Yoksa şikayet etmeyede hakkım olmaz çünkü...

bu bir dert değil sAdece sıkıntı benim için bu konuyu açmamın sebebide onu kırmadan nasıl halledebiliriz..madem gelme diyemiyorsunuz neden bu konuyu açtın demişler sonuçta eşiminde kaç senelik arkadaşı ve artık iyice bunalttı bizi ama direk gelmede diyemiyoruz sadece sizden tavsiyeler almak istedim kırmadan nasıl başarabiliriz bu işi diyeee

bir kaç gündür forum takipte geçen bir konu ama nedense parmaklarım bu konuyu tıklamamıştı.. keşke şuanda tıklamasaydı mesajı okurken kurdeşen döktüm.. Allah yardımcın olsun arkadaşım.. ben burda sinir krizleri geçirdim.. sadece konuyu okudum arkadaşlar ne yazdı bilmiyorum ama hareketlerinle belli et yüzünü as, çay demleme, meyve yok de yada o an yemek yapacaksan bile eşine o geliyor diye kahvaltılık birşeyler çıkar.. bir gelir iki gelir.. bakar rahat edemiyor elini ayağını keser sizden..

niye başkalarının sorumsuzca ve olgun olmayan davranışları yüzünden diğer insanlar kafa yoruyor anlamıyorum. kalbini kırmadan nasıl belli edicez diyorsun. doğal olarak kalp kırmak istemiyorsun. ama bu durumda onun yaptığı yanlış davranışın sonucunu sen çekiyorsun. ona hiç bişey olmuyor. yiyor, içiyor, keyfine bakıyor. evin senin mahremindir. istemediğin insanı sokmazsın. bu adam eşinin arkadaşı olduğuna göre onun konuşması daha uygun olur. benim başıma gelse direk eşime bu adamla konuş zırt pırt gelmesin derim. böyle insanlara hakikaten çok sinirleniyorum. zaten utanma duygusu olsa gelip durmaz. :120:

Bizimde memleketlimizin bir oğlu vardı. Haftada bir gelir ama geldimi gitmek bilmez! Ya bi misafir sabah 9 dan akşam hatta gece 1 e kadar bir evde ne yapar? Hiç mi canı sıkılmaz? Annemle babamla oturur ama yaşıtı değil ki? Annem bir yere gidicez biz dedi küçük kardeşimi kastederek olsun biz çocukla otururz dedi Annem o da gelecek deyince, kaç gibi geleceğimizi sordu o zaman gelecekmiş beyefendi. Muhabbeti de çekilmez zaten... Bir sürü kız varmış ama bu istemiyormuş, işyerleri aralarında kavgaya tutuşmuşlar kendileriyle çalışsın diye. Sonradan babasını gördük dedi ki bu oğlan iş bulamıyor kızlarda beğenmiyor bunu Bir sabah işe giderken karşıma çıktı nasıl saklanacağımı bilemedim, Allah'tan görmedi yoksa işyerime kadar gelip birde oraya kapak atardı. Sonra yüz vermemeye laf sokmaya başladık sanki biraz gelmesi seyreldi gibi... Annem en son oğlum hiç işin gücün yokmu senin demişti

valla canım sen nasıl dayanıyosun hadı eşin sesını cıkaramıyo yakın arkadası dıyelım aslında cıkarması lazım da neyse sen nıye laf sokmuyosun hem ıstedıklerını yapmak zorunda degılsın canım valla ben sınır oldum Allahtan nısanlıymıs ınsallah hemen evlenır

kesinlikle çok güzel bir fikir her gelmesinde pahalı bir şeyler isteyin bence o zaman vazgeçer size gelmekten.

aman allah korusun ondan 1ekmek bile istemeyiz...1kere annesi köyden ekmek süt falan getirmiş bizede biraz verdilerde 1senedir anlata anlata bitiremez birde bebeğe kıyafet almıştı anlatmadığı insan kalmadı kıyafet aldım diyee sanki milyarlar verdi haaa hediye hediyedir ona lafım yok kesinliklede ne millete anlatıyorsun tanıdık tanımadık herkese anlatmış sanki araba aldı oğluşuma..onun için kalsın yani ondan birşey istemek ama artık tavrımı koyacağım yaaa ne kadar anlarsa tabi

Bence bunun kırmadan soylenıcek tarafı kalmamıs
sonucta sızde bı aılesınız bence yavas yavas mesafe koyun geldıgınde bıraz soguk davranın.
bı Kac kare musaıt olmadıgınızı dıle getırın.
Kırılırsada kırılsın.bu kadar arsızlık eden kırılmaktan anlamaz zaten.:19
:Bıde benım anlamadıgım bu adamın nısanlısı demez mı hergun hergun ne ısın var? benım nısanlım gıtse ben gondermem.
cok sınır bozucu gercekten

Son düzenleme:
Bu tip konularda asla tavizim yoktur...
Tek suçlu eşiniz...

Ne işi var kardesim elin herifinin benim evimde...

Hiç kızmadım o kişiye, sınır koymasını bilmezseniz daha da beter olur...
Kıramam, soyleyemem dıye bırsey yok, oyle bır soylerım kı bı daha mahallemden gecemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…