Aynı olay benim de başimdan geçti bir kaç aylık evliydik henüz. ilk başta dışarda bir cay kahve içip esim yokken kafa dagitayım derken eve gel gitler başladi hafta sonu 1 gün bizde yatıp kalkmaya başladılar başta bende eşimde iyi oluyor canımız sıkılmıyor derken cumadan gelip pazar akşamı gitmeye başladılar. Ben evde bunalıyorum bütün hafta zaten dışarı çıkalım diyorum, her biri bir koltukta bayılmış umurlarinda degil. Bir yere çikamiyoruz baş başa kalamıyoruz iki gunde bir bulasik makinasi acariz anca dolar ama bir geliyorlar gunde 2 kere 3 kere makina açiyorum birde üzerine eşim herkesi evine bırakıyor ,hafta sonu hizmet etmeye başladık sürekli. Yetmedi bizim olduğumuz muhitte bir isleri varsa da bize geliyorlar ki eşim alip eve bıraksın diye. Can dayanmaz bir yerden sonra bütçemiz de yetmemeye başladi 2 kişinin yediğiyle 6-8 kişi bir olmuyor birde sürekli onu da yapsana bunu da yapsana demeye başladilar.bir cuma ablalarım evdeyken geldiler. Gitmek bilmeyince ablamlar verdi ayarı herkesin içinde kızım siz yeni evlisiniz bir ordu adam var evde ev üstüne 3 ev olmuş kalabalık seviyorsaniz bir iki hafta sonu yalniz kalinda cocuk yapın yegen sevelim diye o cuma aksam 12 olmadan gittiler o gidiş

şimdi kendi aralarında görüşüyorlar halen arada beni de arayıp sorarlar ama bi ara görüselim deyip sonra yine kendileri görüşüyor