• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin arkadasi ve karisi

Hafta sonuna az kaldi bakalim gelecez derlerse musait deyiliz diycem sizdende aldim cesareti zaten:KK66:

Ya sizi aradığında müsait değilim diyince gelmicekler mi zannediyorsunuz. Bence yine gelirler. Baksanıza bunlar o kadar arsız ki. Sizi yolda görüp kilit istemişler. Bence siz en iyisimi annenize gidin. Kocanız var diye yine gelirler belki o zaman kadın hizmet ederse vazgeçerler belki bir daha gelmezler diye düşünüyorum.

Siz bir kac kez onlardan once davranip siz gidin onlara bu tip insanlar sixin gitmenizden hoslanmazlar diye dusunuyorum sonrasinda belki uzak dururlar

Kimsem yokki burda butun ailem istanbulda gidecek yerim olsa zaten hic beklemem kacarim

Ya sizi aradığında müsait değilim diyince gelmicekler mi zannediyorsunuz. Bence yine gelirler. Baksanıza bunlar o kadar arsız ki. Sizi yolda görüp kilit istemişler. Bence siz en iyisimi annenize gidin. Kocanız var diye yine gelirler belki o zaman kadın hizmet ederse vazgeçerler belki bir daha gelmezler diye düşünüyorum.
Bencede gelirler:( kendi komsusu demis her hafta her hafta o kadin nasil kabul ediyo sizi vallahi merak ettim o kadini demis.bunuda geliyo arsiz bana anlatiyor .

Ohoo iyi yere dükkân açmışlar, hafta sonu doğayla içice tatil ailecek hem de beleşe!
Aynen oyle hersey beles bizde :) kendi pekmez kaynatti esim 2 aydir parasiyla pekmez ister baskasindan alip bize vereceklermis 2 aydir gelen giden yok kendi kaynattigindan kucuk bi tabak bile ikram etmedii ben ona 1 kil o organik bal verdim esimin yuzunden bi tesekkur bile etmediler

Aynen oyle hersey beles bizde :) kendi pekmez kaynatti esim 2 aydir parasiyla pekmez ister baskasindan alip bize vereceklermis 2 aydir gelen giden yok kendi kaynattigindan kucuk bi tabak bile ikram etmedii ben ona 1 kil o organik bal verdim esimin yuzunden bi tesekkur bile etmediler
Çok yüz bulmuşlar eşinize söyleyin, fazla yüz vermeyin bundan sonra ,sömüren insanlardan hiç hoşlanmam, üstüne çocuğun kasını patlatmış çocuğu ilgisizliği cabası

Bizimde ciftligimiz var sizi anlayabiliyorum benimde surekli beleşe alışan bir yakınım vardi. Yüzlerine soyledim bana bir gün onceden haber vermeden gelenleri kapidan iceri almiycam diye :) birkac kere de gelcez diye haber vermeye kalktiklarinda yaninda eski kiyafet getir çapa yapcaz et getir ekmek getir diyiverdim gelmiyorlar artik :)

Bizimde ciftligimiz var sizi anlayabiliyorum benimde surekli beleşe alışan bir yakınım vardi. Yüzlerine soyledim bana bir gün onceden haber vermeden gelenleri kapidan iceri almiycam diye :) birkac kere de gelcez diye haber vermeye kalktiklarinda yaninda eski kiyafet getir çapa yapcaz et getir ekmek getir diyiverdim gelmiyorlar artik :)
İşte basit aslında onların hoşuna gitmeyecek devamlı işler yaptıracaksın sizin onları kullanmak istiyor sansınlar yoksa kara kaşınıza kara gözüüze gelmiyorlar arkadaşım ayağına beleşe süt bal vs miss niye bulmuş hazırda varken sizin gibi ağzı var dili yok artık 10 litre süt bile az gelir arsız yüzsüz insanlara hazır gelmişken deyip sokun en zor işlere bakın geliyorlarmı ? Yok susarsanız yakında einizin yedek artık anahtarını bile isterler siz yokken geliriz diye

Anladığım kadarıyla kendilerinden pek hoşlanmıyorsunuz. Yani görüşmek de istemiyorsunuz. Bu durumda müsait değiliz diyeceğinize niye biz sizinle görüşmek istemiyoruz demiyorsunuz? Olay toptan çözülmüş olur. Babanızın oğlu değil ya. Neden milletin kahrını çekiyorsunuz?!

Açıkça istemediğinizi söyleyin. Başka türlü anlamazlar.
Müsait değiliz dediğinde ısrar ederlerse başka zaman canım de ve kapat telefonu.
Yine buna rağmen yüzsüzlük yapıp gelirlerse açma kapıyı.

hemen hemen aynı diyebileceğim bir durumuda biz yaşadık ,bize dul bayan ve oğlu gelirdi ,geldikleri saat hep ikindiyi geçerekten ,onlar yüzünden ne yemek yapabiliriz ne temizlik,2 yıl boyunca salak gibi demek yerinde olur her geldiklerinde pasta börek evde hiçbirşey yoksa ekmek üstüne yumurta gibi şeyler yapar genede bakar ederdım ,haftada 3 kere garanti gelirlerdi ,dediğiniz gibi biz ayda 1 yada hiç gitmezdik ,bir gün dikkat ettim nezaman biz napıyonuz diye arasak herzaman evde değil şunda oturuyom buna gidiyorum ,anladım ki bu ,bu şekil tabir kesinlikle yerinde asalak gibi yaşıyor,göz açıldıktan sonra nezaman arasa evde değiliz ,evden çıkıyoruz sürekli bu şekilde davrandık genelliklede telefonlarını açmadık bu sayede çok şükür anladı ,bunu sizde yapın,herkez kendine çok güzel baktırıyor yeterince bakmışınız

konu sahibi çok komiksin ben kendi abimi ailemi çekmem bu kdr ne münasebet eşine de resti çek mecbur muyum ya de o dengesizler sizi kullanıyor bir iki öyle yap bak adınızı unuturlar benim de böyle arkadaşlarım oldu zamanla hayır diyemediğim için şimdi kendimden nefret ediyorum onlar yüzünden katlanılmaz zamanlar geçirdim resti çek allah aşkına çek arsız terbiyesiz insanlara

Arkadaşlar haklı bahane üretmeyin nasıl olsa ne siz becerebildiniz nede onların umurunda değil bahanenizi takmazlar en kolayı aradıklarında
"Sizi istemiyorum tek ve son dileğim bu istemiyorum! "mesaj olarakda yollayabilirsin

Aynı olay benim de başimdan geçti bir kaç aylık evliydik henüz. ilk başta dışarda bir cay kahve içip esim yokken kafa dagitayım derken eve gel gitler başladi hafta sonu 1 gün bizde yatıp kalkmaya başladılar başta bende eşimde iyi oluyor canımız sıkılmıyor derken cumadan gelip pazar akşamı gitmeye başladılar. Ben evde bunalıyorum bütün hafta zaten dışarı çıkalım diyorum, her biri bir koltukta bayılmış umurlarinda degil. Bir yere çikamiyoruz baş başa kalamıyoruz iki gunde bir bulasik makinasi acariz anca dolar ama bir geliyorlar gunde 2 kere 3 kere makina açiyorum birde üzerine eşim herkesi evine bırakıyor ,hafta sonu hizmet etmeye başladık sürekli. Yetmedi bizim olduğumuz muhitte bir isleri varsa da bize geliyorlar ki eşim alip eve bıraksın diye. Can dayanmaz bir yerden sonra bütçemiz de yetmemeye başladi 2 kişinin yediğiyle 6-8 kişi bir olmuyor birde sürekli onu da yapsana bunu da yapsana demeye başladilar.bir cuma ablalarım evdeyken geldiler. Gitmek bilmeyince ablamlar verdi ayarı herkesin içinde kızım siz yeni evlisiniz bir ordu adam var evde ev üstüne 3 ev olmuş kalabalık seviyorsaniz bir iki hafta sonu yalniz kalinda cocuk yapın yegen sevelim diye o cuma aksam 12 olmadan gittiler o gidiş :halay: şimdi kendi aralarında görüşüyorlar halen arada beni de arayıp sorarlar ama bi ara görüselim deyip sonra yine kendileri görüşüyor :halay:

Arkadaşlar haklı bahane üretmeyin nasıl olsa ne siz becerebildiniz nede onların umurunda değil bahanenizi takmazlar en kolayı aradıklarında
"Sizi istemiyorum tek ve son dileğim bu istemiyorum! "mesaj olarakda yollayabilirsin
Aynen oyle soylemem gerekiyor.hadi yedigi icdigini gectim basimin gozumun sadakasi olsun.cocuk dustu 2 haftadir insan hicmi merak etmez ya dusundukce sinirlerim hopluyor

Aynı olay benim de başimdan geçti bir kaç aylık evliydik henüz. ilk başta dışarda bir cay kahve içip esim yokken kafa dagitayım derken eve gel gitler başladi hafta sonu 1 gün bizde yatıp kalkmaya başladılar başta bende eşimde iyi oluyor canımız sıkılmıyor derken cumadan gelip pazar akşamı gitmeye başladılar. Ben evde bunalıyorum bütün hafta zaten dışarı çıkalım diyorum, her biri bir koltukta bayılmış umurlarinda degil. Bir yere çikamiyoruz baş başa kalamıyoruz iki gunde bir bulasik makinasi acariz anca dolar ama bir geliyorlar gunde 2 kere 3 kere makina açiyorum birde üzerine eşim herkesi evine bırakıyor ,hafta sonu hizmet etmeye başladık sürekli. Yetmedi bizim olduğumuz muhitte bir isleri varsa da bize geliyorlar ki eşim alip eve bıraksın diye. Can dayanmaz bir yerden sonra bütçemiz de yetmemeye başladi 2 kişinin yediğiyle 6-8 kişi bir olmuyor birde sürekli onu da yapsana bunu da yapsana demeye başladilar.bir cuma ablalarım evdeyken geldiler. Gitmek bilmeyince ablamlar verdi ayarı herkesin içinde kızım siz yeni evlisiniz bir ordu adam var evde ev üstüne 3 ev olmuş kalabalık seviyorsaniz bir iki hafta sonu yalniz kalinda cocuk yapın yegen sevelim diye o cuma aksam 12 olmadan gittiler o gidiş :halay: şimdi kendi aralarında görüşüyorlar halen arada beni de arayıp sorarlar ama bi ara görüselim deyip sonra yine kendileri görüşüyor :halay:
Sanslisin ablan kosmus imdadina yoksa cok cekerdin bunlarin kahrini

Aynen oyle soylemem gerekiyor.hadi yedigi icdigini gectim basimin gozumun sadakasi olsun.cocuk dustu 2 haftadir insan hicmi merak etmez ya dusundukce sinirlerim hopluyor
acilen küsün bu aileyle.
başka türlü başedemeyeceksiniz.
aramasını filan geç te bişeyi bahane edip bir tartışma çıkaracaksınız ki bi
daha adım atamayacaklar:))

Bir daha aradıklarında birşey lazım mı diye sorduklarında, evet mangal yapıcaz

2 kg pirzola
2 kg tavuk kanadı
Mangal kömürü
Soğuk içecek
Ekmek
Haaa bide sivri biber

Alın diyin bi daha gelmezler :)
Veriyorum eline listeyi ama esim gicik parasini veriyo iste bazen unutturuyorum bu seferde haftaya veriyo

Back
X