Sizin düğünümüze birisi altın taktiginda o biri evlendiğinde sizde aynını takmazmisiniz? Bu oyle bir durum işte.Altın alacağı olmak nedir ya .. Borc mu taktınız o altını.
Akşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmezakşam 7 gibi geleceklerini söyleyen onlar, erteleyen eşiniz olduğu için konunuzu bayaağı tuhaf buldum.
adamın eşini arayıp altın alacağını tatlı sert söylerseniz iyice tuhaf bir duruma düşersiniz bence.
bu altın verip alamama heyecanını anlamıyorum valla, almak için mi verdiniz ki..
gerçi pardon bu işlerde altınlar'' öndünç''tü.
sorun '' akşam 7 gibi mesaj atmış akşam gelicez diye'' ibaresinde olabilir o zaman. Çünkü o saatte arayan birinin ancak yoldayız geliyoruz demesi lazım, zaten akşam olmuşAkşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmez
Biz akabinde şu gün musaitiz dedik. Hatta o akşam dışında hergun musaitiz dedi esimSizin ilk reddedişinizde, daha sonra arayıp şu gün buyrun demeniz gerekirdi.
Bizim de böyle borçlu olduğumuz insanlar var.
Lütfedip kaç kere söylememize rağmen çağırmadılar.
Borcu sildim, çatır çatır yedim
Afiyet olsun. Çok güldümSizin ilk reddedişinizde, daha sonra arayıp şu gün buyrun demeniz gerekirdi.
Bizim de böyle borçlu olduğumuz insanlar var.
Lütfedip kaç kere söylememize rağmen çağırmadılar.
Borcu sildim, çatır çatır yedim
Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınızhabire geri çevirmişsiniz. arayıp şu gün bekliyoruz der insan. altın alacağı ne ola ki? tatlı sertmiş birde. gelmezler inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?