Eşimin arkadasinin bebeğine takılan altin

S I L A

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2013
329
9
98
46
Merhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak isterim. Bebeğim doğduğunda eşimin arkadaşı ve akrabası olan çift bebek girmeye gelip çeyrek altın takmıştı. Geldikleri akşamı 2erkek çocuklarının sünnet mevludu olduğunu söylediler. Sonra Biz de sonra onlara gidip 2ad çeyrek taktik. Aradan 2 yıl geçti şuan 6aylik bir bebeğim oldu. O çifte haber ettik. Geliriz dediler. 3ay önce Akşam 7gibi eşime mesaj atmış müsaitseniz akşam gelicez diye. Eşim de bugün isten geç cikicam dedi. Ve öyle kaldı. Geçen gün gene wats up tan akşam 6 gibi yazmis. Akşam gelicez diye. Eşimde keşke önceden haber etseniz.. yarın gelin dedi. Görüşürüz yazmış. Eşimde nasil yan yarın gelicekmsinz anlamadım demiş. Bu şahıs cevap bile yazmamış.
Sizce amaçları gelmemekmi? Ve ben bu durumu adamın eşini arayıp altın alacağım olduğunu nasıl tatlı sert söylerim.

akşam 7 gibi geleceklerini söyleyen onlar, erteleyen eşiniz olduğu için konunuzu bayaağı tuhaf buldum.
adamın eşini arayıp altın alacağını tatlı sert söylerseniz iyice tuhaf bir duruma düşersiniz bence.
bu altın verip alamama heyecanını anlamıyorum valla, almak için mi verdiniz ki..
gerçi pardon bu işlerde altınlar'' öndünç''tü.

Akşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmez

İnsanlar geleceğiz diyor yarın gel diyorsunuz. O da görüşürüz yazmış. Ben gelecek anladım. Yine de altın takacak kadar yakınsınız arasanız bir türlü görüşemedik buyrun bekliyoruz deseniz güzel olur. Arayıp borcun var demek ima etmek hiç hoş değil.

Ya ben bu olayı hiç anlayamadım. ya sizin tek çocuğunuz olsa ya da ne biliyim asla çocuk düşünmeseniz getirin altınlarımızı biz çocuk yapmıcazmı diyeceksiniz.tamam altın götürürseniz karşı tarafta altta kalmaz ama borçlu olmak gibi değil bence.eşini arayıp altın istemekde ne biliyim

Akşam 7gibi arayıp o akşam gelmek istediklerini söylüyorlar. Misafirliğe gitmeden önceden haber edilir. Bu gorgudur. Anlık haber edilmez
sorun '' akşam 7 gibi mesaj atmış akşam gelicez diye'' ibaresinde olabilir o zaman. Çünkü o saatte arayan birinin ancak yoldayız geliyoruz demesi lazım, zaten akşam olmuş

Biz akabinde şu gün musaitiz dedik. Hatta o akşam dışında hergun musaitiz dedi esim

habire geri çevirmişsiniz. arayıp şu gün bekliyoruz der insan. altın alacağı ne ola ki? tatlı sertmiş birde. gelmezler inşallah.
Allah allah. Gelip gelmeyecek lerini yazarım mutlu olursunuz. Evet taktiğin altını istemek en doğal hakkim. Evlenip çocuğa geçim derdine düşünce anlarsınız

Adi ustunde hediye degil mi? Bu islere neden borc gozuyle bakiliyor anlamadim. Hayir birinin fazla cocugu olsa borc bitene kadar cocuk mu yapilacak. Hediyeyi verip daha dusunmemek gerekir. Herkesin kendi ince dusuncesi belki o da size takar ya da baska bir hediye verir. Bu konuyla aklima geldi ben de gorumceme birkac yil once cocugu oldugunda altin takmistim simdi birkac ay once de benim cocugum oldu neredeyse her gun bizde ama degil altin takmak bir cop vermedi. Ama bunun pesine dusecek degilim. Umrumda bile degil hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…