Esimin arkadasinin dugunu var.cok stresliyim

Belkidahaiyisin

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2021
506
220
23
32
Bu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu

Bu aksam is arkadasinin dugunu olacak ona gidicez.stresliyim cunku is arkadaslarinin eslerini dogru duzgun taniniyorum.bu eylulde iki yillik evli olucam.ilk evlendigigimizde bir kere eslerle gorusuldu sonra korona girdi devreye bidaha gorusme olmadi.ama birbirlerini baya taniyan muhabbeti iyi olanlar var.kisacasi dugunde yanliz kalirsam.diye sıkıntı ediyorum.esim arkadaslariyla muhabbete gider bayanlar da bir tarafa cekilir kimse davet de etmezse diye.genelde de zaten sosyal konularda cok iyi degilimdir ama cok stres yaptim.abartiyom mu
Her yere tek başıma girebilirim en fazla telefonunuzla oynarsınız

Dert edilecek en son şey bile değil bence.
Baktınız kimse yok telefonla uğraşın.
Günlerce süren bir şey değil sonuçta.

Aklı başında insanlar yeni biri gelince onu da sohbete davet ederler ve konuşmaya dahil ederler. Size laf atarlar konuşursunuz. Sanırım normalde sosyal biri olmadığınız için rsiniz sizi böyle görmesin istiyorsunuz. Bunu asın, bu sizin tarzınız. Eğer tarzınızı değiştirmek istiyorsanız da buyurun size fırsat stres olmayın eğlenceli zaman geçirin

bu stres bosuna.
ayni masada insanlar selamlasıp kısa konusurlar. sonra da düğün izlenir.
no stres..

Benim icin sorun yok yanliz takilirim ama esimin beni oyle gormesini istemem.sorun bu
Benim eşim beni girdiğimiz çoğu ortamda öyle görüyor :))) çünkü genel anlamda insan sevmeyen bir yapım var. İnsanla genelde ya saygı duyarlar ya da antipatik bulurlar beni. Ama asla pozitif duygu beslemezler. Zamanla olur. Tanıdıkça da ya çok severler ya nefret ederler :)))

Ben de sizin durumunuzda bir düğünde bulunmuştum. Yanımdakilerle iki havadan sudan muhabbet ettim, biraz etrafı izledim. Biraz eşimle dans ettim, iki kadeh içtim çıktım geldim.

Ama çok ortam olmuştur, ortamdan nefret edip aşağılayıcı bir ifadeyle etrafa baktığım.. Bilerek yapmıyorum bunu, gurur da duymuyorum. Elimde değil, boş işlere katlanamıyorum. Eşim çok dalga geçiyor bu halimle, gülüyoruz sonrasında.

Büyütmeyin siz de gözünüzde, kimse kimseyle kanka olmak durumunda değil. Eğlenmenize bakın.

Düğünde zaten sohbet edemezsiniz ki müzik sesinden. Ben kendimi bile zor duyuyorum.Ben de hiç sevmem düğünleri telle oynarım sizde öyle yaparsınız

Basligi okuyunca gelin adayi sensin sandim. Bu kadar stres olacak birsey yok. Kimse muhabbet etmezse oturur oturur gelirsin. Etrafa bakarsin, oyun oynayanlari izlersin, telefonunu kurcalarsin. Kimse muhabbet etmek zorunda degil ki. Hem o gurultude ne muhabbeti olacak ki. Dogal ol yeter.

Back
X